Кадиров: Този месец трябва да вземем Одеса и Харков

Чеченският лидер очаквал "приятни промени" след 9 май
7 май 2024 17:00, Петър Бойчев
83
Кадиров: Този месец трябва да вземем Одеса и Харков
Снимка БГНЕС

Чеченският лидер Рамзан Кадиров заяви, че още този месец президентът на Украйна Володимир Зеленски трябва да бъде принуден да се предаде.

"Този ​​месец трябва да превземем най-близката територия, да превземем Одеса и Харков, след което да принудим Зеленски да подпише необходимите документи“, заяви Кадиров по телевизионния канал "Россия 24“.

Той очаква "приятни промени" след 9 май, предаде Фокус.

"Ние вървим напред, нашата икономика расте. Путин вчера постави нови задачи пред бъдещото правителство, новото правителство и благодари на правителството, което работи ден и нощ. И мисля, че след 9 май ще има добри, приятни промени.

Президентът най-накрая встъпи в длъжност. И ще продължим да действаме активно и политически, и на територията на СВО ще има нови резултати. И икономически се справяме страхотно. Няма абсолютно никаква причина да се притесняваме, докато имаме такъв лидер“, заяви Кадиров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още по темата: одесакадировЗеленски
Още от Русия
Как мобилизацията застраши ключовата енергийната индустрия на Русия?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
2
 
1
 
! Отговори
Боби преди 1 седмица
За всеки разумен и здравомислещ човек е болезнено очевидно, че има нещо сериозно нередно с настоящите военни способности на Америка и способността ни да проектираме сила в света, отбелязва Принс.(бъдещия шеф на Пентагона)
69
6
 
1
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 1 седмица
Дай Боже, Амин! А следващия месец, Киев! Слава на Русия!
68
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До пак азИ кои сте целият свят? Да не забрави"демокраричен"? Щото аз не си падам по славянски и православни линии. Интересувам се от истинската история, а не идеологизираната. Не ме кефеха Садам, Мубарак или Кадафи. Ама ми бе ясно какво ще стане и така стана, като им организираха"цветни"революции. Иска им се на англосаксонците пианде президент, продажни олигарски и послушна Руси, ама няма как да стане. След като Саудитска Арибия и ОАЕ се опълчиха на САЩ, за какво става въпрос!
67
7
 
6
 
! Отговори
82-ОМБР преди 1 седмица
К'во щел да прави резания?
66
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
тоя се е пропил покрай мечкаров.
65
1
 
6
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 1 седмица
ами вземете ги...кой ви пречи...
64
14
 
7
 
! Отговори
Мак лайн преди 1 седмица
Слава на Русия! Ахмат сила!
63
7
 
8
 
! Отговори
Дарк преди 1 седмица
М,да,Украйна трудно ще навърши Христова възраст.Има над сто дни до 24 август.Не вярвам,че целта им е да заставят Зеленски да подпише необходимите документи за Одеса и Харков Историята сочи,че Мечката взема цялата плячка.Само в природата хапва най-сочното месо от сьомгата,а останките са за местните.В политиката гепи всичко за себе си.
62
18
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
За Харков има време! Но Одеса ще бъде Изравнена със земята! В този град Киевският режим Изби мирни граждани Изгаряйки ги Живи!!!-:( Киевският режим тогава Момбандира Цяло Полицейско управление и Изби Собствените си полицай.Защото Отказали да стрелят срещу Съгражданите си!-:( Украински крак едва ли Ще Стъпи повече там!!!
61
12
 
14
 
! Отговори
Зозо преди 1 седмица
Въпросът е кога за пореден път в историята САЩ ще спасяват от глад Блатная?
60
17
 
14
 
! Отговори
Зозо преди 1 седмица
Хахахаааа, Кадиров и Лукашенко са абсолютни роби на Психото от Мордор. И нямат право на избор :))))))))))))))))))))))))))))))))))) Смешна работа.
59
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Войната е на изтощение, който надделява с груба сила изведнъж ще прелее като скъсан язовир. За нещасо числеността е на страната на агресора.
58
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
тея на снимката и двамата са с ментални проблеми. Колко мъка има в тая руша!!!! Копейки, това ли са ви идолите!?? Гни ди!
57
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Сигурно ще пускат много ФАБ-3000 и ФАБ-9000. Такива "приятни промени".
56
7
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 1 седмица
Това ще е второто действие от същата опера "Киев за 3 дни". Не щем да я гледаме! Либретото е нископосано написано, главните герои пеят фалшиво (Вова, Лавър, Машка, Рамзан, Димон), а декорите напомнят Втората Световна. Слава Богу, че поне е има лъч светлина в това тъмно царство - Украйна.
55
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Според руски източници Кадиров е с рак на панкреаса.Нелечима болест,която е с най-висока смъртност,заедно с рака на белите дробове. Няма да доживее руски нито Одеса ,нито Харков,както и Киев за 3-те дни.
54
7
 
4
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 седмица
ес и китай делат парсата и си вкарват безвизови режими, монголоидите напредват и превземат, ползвайки техника крадена от немците всв. следващата перестройка свят ще им се извие, дано не умрат от глад.
53
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До американеца много си се объркал, американците са си вързали гащите. пратиха техника на цени на нова, вместо да плащат да се поддържа в изправност. украйна дали ще е проруска, в състава на рф като република, в онд, в нато или ес, тия пари трябва да ги плати. държавата е разрушена. щетите са нанесени, русия не може да си позволи тия разходи. като взривят заводите в харков, одеса и миколайв, и могат да им я оставят гешенк да видиме кво по различно ще направят освен да обвинят запада
52
5
 
6
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 седмица
тоя едвам му намериха резервни части да го изправят на крака, и вече превзема. нищо общо с визитата на си при франсетата
51
5
 
7
 
! Отговори
американеца преди 1 седмица
Байдън при тази новина вече се чуди космически кораби да праща или самолетоносачи щот изборите дойдоха а провал е пълен