Анна Чапман се домогвала до принцовете Уилям и Хари

Руската шпионка много държала на запознанство
5 юли 2010 11:06, Елка Василева
90
Анна Чапман се домогвала до принцовете Уилям и Хари
Снимка на Анна Чапман от профила й във Facebook.

Още на 30 юни МИ5 е започнало да проверява връзките на Анна Чапман – фаталната жена, която се озова в центъра на руско-американския шпионски скандал.

По данни на спецслужбите червенокосата красавица редовно е посещавала популярния нощен клуб Boujis, където обикновено прекарват свободното си време принцовете.

Чапман е полагала усилия да се запознае с тях, пише NEWSru, като се позовава на "Сънди мирър".

Не е изключено Чапман да се е запознала и с двамата принцове, макар и мимолетно.

„Каквато и да е възможност руската разузнавачка да се е намирала в компанията на принцовете Хари и Уилям, е извънреден повод за безпокойство“, казват от спецслужбите.

Още по темата

Според източник, близък до Чапман, тя е била настойчива в намеренията си да се запознае с двамата принцове.

Като редовна посетителка на елитарните клубове в Западен Лондон "Анна без особени усилия се оказа в обкръжението на принцовете и в много топли отношения с хора от тези среди.

Но тя така и не каза дали все пак е успяла да се запознае с принцовете лично“, посочва източникът.

Представител на принцовете Уилям и Хари е отказал коментар.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
5
 
3
 
! Отговори
принц Хари преди 14 години
принц Хари: - "Осинових Анна Чапман и сега тя е принцеса и правнучка на кралицата. И никога повече алолол!"
57
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Аз също. И който си мисли че това е лесно да искараш цял един живот двойнствено, да се лишиш от семейство,деца в името на родината, просто е много *** и жалък. По това се различават силните и богати нации ...искахте демокрация и либерализъм, сега неревете че няма пари за нищо и ви крадът. Това което човек сам си го направи и Господ неможе да му го причини.
56
3
 
6
 
! Отговори
Ева преди 14 години
Блрагода Ви и на Вас, Язе, лек ден на всички!
55
7
 
11
 
! Отговори
Ева преди 14 години
Мерси:)! Интелигентно момиче, патриотка, симпатична /признавам й го/, интелигентна, рискувала много в името на родината си. Тук такива като нея се броят на пръсти, моралът е ужасен просто. Пука им на повечето патки за държавата. Ето защо Анна ме кефи и й се възхищавам.
54
4
 
4
 
! Отговори
Язе преди 14 години
За тебе е загубена кауза да помагаш на нуждаещи се в българия, а се надяваш, че 3000-дарки ще помогнат на Аничка, която е замесена по един или друг начин между две велики сили?!?Както и да е, ако това за благотворителността е вярно... ПОКЛОН.Лек и успешен ден на всички!
53
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Напълно те подкрепям. Едно време имаше такива ....сега е друго..простотия и разруха. Затова си играят с нас както им е кеф..
52
4
 
11
 
! Отговори
Доктор Куку преди 14 години
Пак се е напълнило с пациенти тука ! Ще падна работа !Няма почивка, еййййй !
51
5
 
5
 
! Отговори
Миленка преди 14 години
Ние даравяме пари директно или на различни фондаци, но...управляващите гласуваха 100 000 000 лева за подслушване на телефоните, пропаганда и какво ли още не. Как няма да сме ядосани и като даряваме пари първо се харчат нашите, одобрените деца за лечение в чужбина взимат от нашите, дарените пари, а тези на държавата се харчат последни. Това е тъпо. Освен това комисията взима решения според мен малко натъмно.
50
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Е то има мъже шматки и жени такива. Грешен ти е обобщеният анализ за мъжете. Жалко че неси попаднала намен за да те накарам да се разведеш (ако си омъжена ) и после да ти бия шута...пък ти си мисли кой е тъпият и наивният..Удоволствието д натрия носа на някоя *** като теб винаги ми е било поголямо от секса с нея щото вповечето случаи излизат пръчки подобни жени..
49
5
 
5
 
! Отговори
Ева преди 14 години
Не съм искала да съм провокативна в никакъв случай, просто й се възхищавам и реагирах по-емоционално. Помагала съм и на българи доста, болката ми е, че държавата ни изоставя болните, за тях пари няма, а за Афгана намериха...това ме демотивира донякъде. Болните хора в България са подложени на геноцид,, колкото и да даряваме не можем да достигнем до всички, дори и на един болен не мога да помогна, тук трябва държавна намеса.
48
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Жалко че не е успяла да стане жена на единия от тези смешни принцове. Това след години щеше да натрие носа на мизерните некъпещи се Англичани че да им грее с векове....не че не са им го натривали Руснаците..
47
3
 
7
 
! Отговори
Psihiatriata преди 14 години
aide momicheta, pochivkata svarshi! Pribiraite se! Chico Stalin servira obiada!
46
5
 
7
 
! Отговори
do 49 преди 14 години
poznai kade pazi sabranata "informacia" - v epruvetka ili kolba?
45
5
 
9
 
! Отговори
do Eva преди 14 години
"Това момиче прилича на мен по морал," "борещо се с империята на злото" - ste gi umori ot sex i ste gi napravi nerabotosposobnii zlite kapitalisti :))))) - kav maitap :))))-stranni antichni individim moje da vidish samo v podoben forum
44
3
 
10
 
! Отговори
Язе преди 14 години
***, и аз и се възхищавам на момата, ама има една подробност. Тя е обвинена, че е руски шпионин. Демек руснаци родолюбци колкото щеш, да и пращат пари. Нема ли по-добре да е, ако имаш възможност като българско момиче, да дариш нещо, то да е за некаква българска кауза? Виж, ако си рускинче и ти, разбирам .И това да пишеш у интернет пред сички колко прари че даряваш, малко ми се види глупаво. Ако не е глупаво, то е провокативно. Щом си решила давай, твои са си.:)
43
9
 
11
 
! Отговори
Миленка преди 14 години
Империята злото, Сатанат, Луцифер, Дяволът, вдсеки ден извършва чонвешки жертвоприношения, отначало беше геноцидът над индианците, после над ***, атомните бомби над Япония /втората е била излишна напълно/, геноцида над Виетнам, Сърбия, а няма да питам къде изчезнаха милиони иракчани и афганци, защо производството на опиум се увеличи с 100%, откогато хамерите са там? Защо хартата за военнопленици е нарушена и хиляди хора с години стоят по затворите без съд и присъда. Целувки на Анна!!
42
9
 
6
 
! Отговори
Миленка преди 14 години
Ха.ха..шпионките така работят, защото вие, мъжете сте глупавички, никой не е казал, че някой е спал с нея,колкото повече една жена размотава един мъж, толкова по-големи са шансовете за измъкване на информация и толкова повече той хлътва. Анна е страхотна, събрала е доста секретна инфорамция, невероятна жена е, мен пък ме кефи, целувки Анна.
41
5
 
8
 
! Отговори
DO 46 преди 14 години
S golo dupe imperia ne se sabaria draga, a imperiata na zloto se razpadna otdavna - predi 20-ina godini ;)
40
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
А в същото време американците лапат десетки хотдози за минута :)(виж новините от главната страница) хаха
39
12
 
14
 
! Отговори
Ева преди 14 години
Защо да не сме в ред, това е достойно момиче, родолюбиво, борещо се с империята на злото. такива жени тук не се ценят, зная! Харесвате глупавички перхидролини кукони, които не могат да кажат две смислени приказки на кръст, но пък със селикони, липосукции, присадени кичури и какви ли още не изкуствени "красоти"! Това момиче прилича на мен по морал, патриотка е, няма как да не я харесвам и да не искам да й помогна! Просто й се възхищавам...