Дъщерята на Джиджи Хадид и Зейн Малик стана на 4 г.

Моделката качи снимки от партито
21 сеп 2024 05:15, Ивета Иванова
1

Дъщерята на Джиджи Хадид и Зейн Малик, Кай, навърши 4 години. Това се случи на 19-и септември.

29-годишната моделка отбеляза повода като публикува видео с момиченцето в Instagram Stories. На него се вижда как Кай се люлее на люлка в гора. Детето е облечено със синя блузка с дълъг ръкав, косата на момиченцето е вързана на плитка, която е с розова панделка.
 
"4 години ти. Честит рожден ден, ангелът на мама!", написала е Джиджи към сладкия клип.
 
После звездата направи специален пост в профила си. Там тя е показа снимки на парчета от тортата на Кай и от тържеството за малката.
 
Виждаме кадър, на който моделката и дъщеря ѝ позират навън до маса, на която е поставена розовата торта. На върха на тортата има фигурка на бебе Йода.
 
Освен това, има кадри на красивата украса, виждат се много балони. За гостите е имало специален надуваем замък, много различни игри и сладолед.
 
От профила на Хадид можем да разберем, че Кай е яздила сладко пони с грива и опашка на еднорог.
 
Освен това, двете дами са се отдали на водни забавления.
 
"Нашето момиче става на 4 днес и ние празнувахме цяла седмица!!! Тя обича животните (приказните също), музака, бебето Йода, всякакви природни неща и буболечки, "Наследниците", всичко гумено и миниатюрно, и ако е възможно - ще е във водата от изгрев до залез. Тя е любопитна, приключенец, обичаща и, о, толкова остроумна. Кай - най-голямата радост и гордост в живота ми е, да бъда твоя майка!!! Благодаря ти за четирите най-добри години от живота ми - ти ми напомни да живея живея пълноценно всеки ден, по най-простичките и красиви начини. Възможностите ти са безкрайни, моя най-сладка любов!!!", написа звездата към снимките.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от Звезди
Тейлър Суифт и Травис Келси вече говорят за брак и деца
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 30 минути
А догодина ще стане на 5 г.