Направиха аутопсия на тялото на Муамар Кадафи

Връщат го в хладилното помещение на пазара в Мисурата
Обновена: 23 окт 2011 12:42 | 23 окт 2011 12:40, Елка Василева
61
Направиха аутопсия на тялото на Муамар Кадафи
Снимка: Reuters

Либийски съдебни лекари извършиха тази нощ в Мисурата аутопсия на тялото на бившия либийски лидер Муамар Кадафи, който беше убит тази седмица, съобщи пред Ройтерс единият от медиците, направили аутопсията.

"Работихме цяла нощ. Току-що приключихме", е заявил източникът, който не е пожелал да разкрие резултатите от аутопсията, извършена в градската морга.

Местните власти заявиха, че тялото на Кадафи сега ще бъде върнато в хладилното помещение на стария пазар в Мисурата, където от няколко дни е изложено публично, посочва БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Anglija, Italia i Franzia sa al4ni ! Uspjaha da ubedjat sveta 4e kadafi e losh ! Ako si mislite 4e nato osvobojdava libijskija narod ot edin zamozabravil se tiran, jestoko se lujete ! Edinstvenoto neshto koeto iskat za zalejite na libija i nishto drugo
16
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Същите ***, които преди обясняваха как САЩ ще получат "втори Виетнам", че ПНС нищо не контролирали, Кадафи ги бил примамил в капан и сега почва да се разправя с тях, сега плачат как можело така без съд и присъда... :)))
15
1
 
7
 
! Отговори
ре преди 12 години
на крив космонавт космосът му е крив,сега какво ще става в Либия не ми се мисли,хем ще са бедни хем и нищо няма да имат нито пари нито обучение на нито едно место,диктаотр е бил ок,ами сега..............................сега идват гладните вълци,осперипели за всичко.............това е...............силните държави ще си вземат по някое парченце от тази държава,и те ще са си добре и още по силни по могъщи.......да му мислим ние................то нашата държава сме си оправили.....че другите:(((
14
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да не би "каузата на Африка" да е по някакъв начин моя кауза или Българите сме африканци? Кадафи си заслужи съдбата и не са виновни НАТО. Достатъчно хора беше настроил срещу себе си.
13
3
 
14
 
! Отговори
poaro преди 12 години
Kadafi beshe dostoen lider i si otide dostoino! Toi obichashe stranata si , a zapada obichshe PETROLA na Libia.Kadafi otkaza da sluguva na USA -GOLEMITE DEMOKRATI ,UNISTOJILI TSIAL ETNOS - INDIANTSITE, A OSTATAKA,NABUTALI V REZERVATIKak taka se ubiva chovek bez sad i prisada,po narejdane na Hillary?"....Tialoto e izlojeno na pokaz......" -Sto za urodlivi deistvia ?
12
3
 
17
 
! Отговори
Разобличител преди 12 години
Евреина цели да създаде хаос и смърт,след което се възползва максимално от създалата се ситуация!!! Триполи вече виждаме вида демокрация, която се установява!Световната мутра са САЩ. Живеят си евтино защото си печатят долари. На другите обаче не дават да си печатят и ги нападат за да им вземат петрола или каквото имат.А европейските им марионетки са само техен инструмент! Да ви пикая на Демокрацията-Крадци. Лапайте петрол, да се задавите. Той господ гледа: ЗАБАВЯ НО НЕ ЗАБРАВЯ !!!
11
3
 
16
 
! Отговори
Някой ден... преди 12 години
NATO постигнаха целта си. Войната не е ли престъпление? Става въпрос за убийства. Наемните войници са си платени убийци. Ако някой е мобилизиран въпреки волята е нещо съвсем друго, но тук става въпрос за доброволен акт. Защо НАТО не подкрепи възстанниците в Лондон, Ню Йорк,Гърция.... а??? ООН (Организацията на Осраните Нации )- долни *** на дивашкия американски империализъм! Някой ден всичко ще й се върне на Европата, за всичките злини, които е предизвикала по света в продължение на векове. Хуните отново ще опожарят Рим.
10
4
 
21
 
! Отговори
Орлин преди 12 години
Лицемерни Американски и Европедерасти! Скапани агресори златолюбци! Изсипват бомби над мирното население и говорят за хуманитарна помощ! ООН показа с това си дело ,че не е легитимна. Това организация на ощетяващите нации. Съвета за сигурност гласува каквото каже Вашингтон и Тел Авив. Първо насъсквате хората, а после зовете за цивилизованост!? Разделяй и владей! NATO постигнаха целта си. Сега анархията в Либия ще е чудовищна. Започва невероятен батак ! Едно племе ще дава нефт на Франция, друго на Англия, трето на Америка. Ше убиват, изнасилават и грабят в името на висша цел Демокрацията ! БРАВО НА НАТО- РАЗСИПАХА ОЩЕ ЕДНА СТАБИЛНА И БОГАТА ДЪРЖАВА. СЕГА ИДВАТ НОВИЯТ ВИД"ДЕМОКРАЦИЯ"
9
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
КАТО ГО ПОГРЕБВАТ ,ДА ГО ЗАРОВЯТ С *** НА ГОРЕ,ЧЕ ПОСЛЕ ЩЕ ГО ТЪРСЯТ ДА ГО ЦЕЛУВАТ. :)
8
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ква аутопсия нал в глъвътъ е гръмнат....то оловото толкоз бърже не влиза в кръвта че да го изследвате дал не съ е отровил и фактически да е инсценирал че е гръмнат и да може после да ва съдят за лошо отношение с военнопленници.....аааа да не съ познай кой е прибран във фризера
7
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
5ти, жалък е за жалко създание като теб. Той и Караджата и Левски и Бенковски са лежали така но краят им не е бил жалък смотаняко. Така умират героите и така се носи отговорност. Друг е въпросът, че подобре на арабите да им се вземе петрола и златото и да спрът с изнудването за сметка на Европейците и останалите страни по света.На смелият враг се дължи уважение ***.
6
1
 
19
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 12 години
До 4Как каква е причината?Много ясно - натравяне с олово, след като се е самоубил с 5 куршума."...където от няколко дни е изложено публично..." - тези павиани само този макак на снимката може да ги държи изкъсо, сиреч, далеч от корана и от фитила!Забелязахте ли "бунтовниците" как си засадиха уахабитски бради?Честито на печелившите!
5
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вместо да правите псевдооценки на лидер, за когото не знаете нищо обективно, просто мръднете поглед леееко в дясно, в карето "Блогове" и кликнете на "ЛЪЖИТЕ ЗАД ВОЙНАТА НА ЗАПАДА В ЛИБИЯ".Има преведена статия от ЖАН-ПОЛ ПУГАЛА, която е един обективен анализ на каузата "Африка", за която Кадафи се бореше до последно. Колкото до диктатурата му, ако не беше решил да продава либийския нефт срещу евро, което щеше да даде старт на края на долара като световна резервна валута, щеше още дълго да живее
4
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Демек гаврата продължава
3
5
 
38
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 12 години
Жалък край. Да искаш да си вожд на цяла Африка, а да лежиш изкормен при замръзените храни в един провинциален сук.
2
3
 
51
 
! Отговори
4 не е така преди 12 години
DeDe лошо е да не можеш да направиш разлика между народ и тълпа. Народът избира, тълпата убива! Диктатор е едно понятие с много смисли, както и демокрация. Много диктатори са извели народите си напред, а демокрацията е затрила не една държава. Въпросът е в това дали един водач е по-мъдър от съплеменниците си и дали в една страна умните са повече от глупаците. Ако сега *** бяха мнозинство, могат да приемат, че кражбата, изнасилването и педофилията са национална традиция - демократично.
1
3
 
36
 
! Отговори
КЛАСИФИЦИРАНА ИНФОРМ преди 12 години
РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ АУТОПСИЯТА СЕГА СА СВРЪХСЕКРЕТНИ И ПРИБРАНИ ОТ РЕЗИДЕНТА НА ЦРУ В ЛИБИЯ. ЩЕ БЪДАТ ЗАСЕКРЕТЕНИ ЗА 50 ГОДИНИ. ИНТЕРЕСНО,ОТ КАКВО ЛИ Е ПОЧИНАЛ ПОЛКОВНИКА? КАКВА ЛИ Е ПРИЧИНАТА ЗА СМЪРТТА МУ?