Меркел се обяви за военна намеса в Сирия

Според канцлера обаче това няма да сложи край на кризата
4 окт 2015 12:58,
151
Меркел се обяви за военна намеса в Сирия
Снимка: Reuters

Германският канцлер Ангела Меркел заяви, че в Сирия е необходима военна намеса, въпреки че така няма да се сложи край на гражданската война. В интервю за радио "Дойчландфунк", което ще бъде излъчено по-късно днес, Меркел признава, че политическият процес за урегулиране на конфликта в Сирия все още не върви добре.

Още по темата
Според германския канцлер президентът Башар Асад трябва да участва в преговорите за намиране на мирен изход от кризата, съобщи БНР.

По-рано от генералния щаб на руската армия съобщиха, че най-силно засегнати от руските удари са позициите на "Ислямска държава" в района на град Рака.
 
”Разузнаването ни установи, че бойците губят контрол над района.  В редиците им се забелязва паника и вече има дезертьори. Около 60 наемници са напуснали позициите си и се опитват да се върнат в Европа”, заяви Андрей Картаполов.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков отново заяви, че руските удари в Сирия се извършват напълно "прозрачно", а премиерът Медведев повтори позицията, че Москва се защитава от тероризма зад граница.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
3
 
! Отговори
морски преди 8 години
Успех на руската армия!
92
0
 
4
 
! Отговори
партиен член преди 8 години
Тая дърта фрау, знае ли какво иска Днес едно утре друго.
91
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Баба Меркел е за затвор.
90
0
 
11
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Кризата ще свърши когато всички сирийци отидат на социална помощ в Германия- то е ясно!
89
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ех, Ангелче и ти си израснала, като нас зад завесата! Затова и мисленето е малко трудно.Поне избирай съветниците внимателно!Без реална федерация всичко е само приказки!
88
1
 
21
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Шоп 123Шопе те САЩ и сие направиха 7000 полета да бомбардират ИД и няма едно освободено село ти искаш Рашките за 60 полета и 3 дена да постигнат ГРАНДИОЗЕН УСПЕХ едно село освободено.ХОРА МИСЛЕТЕ ПРЕДИ ДА ПИШЕТЕ ПОДОБНИ ГЛУПОСТИ.
87
0
 
5
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Анонимен 122Анонимни Опорно Точков, Ако това е вярно а то не е освен пясука ще оставят и нефтените полета на Сирия. Не са толкова богати колкото други страни от Района но стават. Много си умен да знаеш. Нали ИД заради печалбата от тия нефтени полета се пръкна.
86
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Шоп 123като те чете човек ти май ще чакаш и няма никога да дочакаш типичен шоп си евала "по дълбоко от Искъро и по високо от Витоша нема
85
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Шоп 124 като те чете човек ти май ще чакаш и няма никога да дочакаш типичен шоп си евала "по дълбоко от Искъро и по високо от Витоша нема"
84
1
 
22
 
! Отговори
5 преди 8 години
Все повече хора се питат: износа на демокрация защо така не засяга Саудитска Арабия и сие. Ако някой има нужда от демократизиране те са на първо място по всички показатели. И за да не е субективно - разбира се и Северна Корея. Но там пък намесата ще е наистина доста трудна.
83
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Шоп120 поредната безсмислена глупост от теб да не си нервен или няма какво да правиш а?
82
0
 
33
 
! Отговори
1234 преди 8 години
Кой бомбардира болницата в Кундуз и изби персонала и пациентите ? Кой ?
81
0
 
17
 
! Отговори
11 преди 8 години
Хайде стига с тая бита карта Меркел! Срина се за един ден само и връщане няма! Не виждам кой ще седне да преговаря с нея след като и германците са и набрали.
80
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Шоп 105то пък на кой ли му пука ти какво мислиш какви ги плещиш и на какво се връзваш шопе като искаш факти отивай там прав ти път брат пък после ела и ни разкажи истината на нас простите да ни просветиш обаче защо все ме човърка някакво съмнение че ще го направиш
79
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
а сетила се Мара да се побара по пъртата..................Защо ги викаше????? Снощи на бул. Сливница до Бриколаж имаше тълпи от бежанци към 20 часа. Страшни мамуни са тия хилеха се и гледаха свирепо..................................... Питам какво правят тия там ?????????
78
1
 
20
 
! Отговори
Shark преди 8 години
Ами фрау Меркел, след като най-накрая проумя че без военна намеса няма да мине, хайде направете съюз с Русия, елиминирайте САЩ и да видите как бързо ще се справите с ИД. Хайде покажи че милееш за Европа, а не си американски ибрик г-жо Меркел. Разбере най-накрая че Европа без Русия не може, и че пак на руснака ще чакате. Два пъти тръгнахте срещу Русия, два пъти се провалихте, не си ли научихте урока!!!
77
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Баба Мерлел е искуфяла.Докога швабите ще я търпят.
76
0
 
16
 
! Отговори
До Шоп преди 8 години
За 3 дена бомбандировки имат повече резултат отколкото Америка за 4 години "борба" срещу ИД.Вие не сте наред бе ахахахаха!
75
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До шопА защо отзад са великите сащ!? Тая подкрепа е малко болезбена май в подгръбначната област:)
74
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Време беше Русия да покаже,че не бива да се гъбаркат с нея.Досега само САЩ провеждаше военни операции,докато Русия работеше за своята сигурност.Сега като видяха,че Путин не ги сефери за нищо,всички ревнаха.САЩ,Германия,Турция,Англия и франция показаха недвусмислено,че именно те са създали кризата и са покровители на ИД.Между другото днес 4 израелски самолета са били прихванати от руснаците над Сирия.ИД вече няма полезен ход.Пътят на покровителите им е отрязан.А вие си вервайте на бТВ и НОВА.