Марин льо Пен доволна: ЕС се пропупква и разпада!

В съюза се вихрели трафиканти и терористи
22 юни 2016 08:44, Александър Попов
116
Марин льо Пен доволна: ЕС се пропупква и разпада!
Снимка: Reuters

Водачката на френския крайнодесен Национален фронт Марин льо Пен нарече Европейския съюз "тоталитарен" и поиска референдум за членството във всяка страна като този, който предстои утре във Великобритания, предаде Франс прес.

Евродепутатката се определи като "защитник на свободата на народите да разполагат със своята съдба и да избират законите си.

"Това, което искам, е референдум във Франция. Всяка страна трябва да може да се произнесе с референдум", каза Льо Пен по телевизия TF1.

"Французите не са питани от 11 години, а последния път тяхната дума бе потъпкана" от традиционните леви и десни партии", продължи водачката на Националния фронт, имайки предвид референдума през 2005 г. за Договора за европейска конституция.

"Какъвто и да е резултатът в четвъртък, Европейският съюз се разпада, той се пропуква навсякъде. Или чакаме потопа, експлозията, или сядаме около масата и започваме да градим Европа на нациите, която ще замени тоталитарния Европейски съюз, който познаваме днес", каза Марин льо Пен.

На въпрос какво има предвид с квалификацията "тоталитарен", която употребява редовно за ЕС, крайнодясната лидерка отвърна: "Да, тоталитарен, съвсем ясно, защото ни обясниха, че демокрацията не може да разваля договори".

Тя добави, че ако е британка, ще гласува за Brexit.

"Откакто се включихме в този процес (ЕС), който напредва въпреки нашата воля, ние сме в икономическата зона с най-слаб растеж в света, с безработица, която постоянно расте, с експлозия на бедността в еврозоната, имаме отворени граници, в които се вихрят всякакви трафиканти, терористи и икономически имигранти", каза Марин льо Пен.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още по темата: ЕСМарин Льо ПенBrexit
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
1
 
2
 
! Отговори
до Шоп преди 8 години
Ти центрист ли си?
45
4
 
4
 
! Отговори
Берлин преди 8 години
Трябва да повтаряте мантрата, че ЕС се разпада 1000 пъти, за да върже. Няма значение, че Съюзът е най-голямата икономика в света, а САЩ и ЕС произвеждат 50% от БВП на света. Между другото, чухте ли за семейството източногерманци, които избягали от ЕС в Русия? Сега 8 души живеят в микробус и ядат от кофите. За справка - търсете по името "Caro Griesbach".
44
4
 
1
 
! Отговори
Павлик Морозов преди 8 години
Това да се отречеш и ограбиш баща си еврогейска или съветска ценност е?
43
5
 
1
 
! Отговори
Odysseus преди 8 години
65 Да го напишеш като лозунгите от 50-те по време на колективизацията на стената в курника . Нещо като Всяко яйце бомба и всяка кокошка разрушител срещу световния империализъм
42
3
 
2
 
! Отговори
бмп до Odysseus преди 8 години
Никой не знае със сигурност дали това е казано от Сократ или Демокрит!Така,че по-спокойно с демонстрацията на обща култура!Не пред всеки минава!
41
6
 
2
 
! Отговори
Odysseus преди 8 години
От кога на амбразурата застанаха и нашите комунопитеци защищаващи пламенно една ултрадясна партия като тази на ЛьоПен . Наистина страдате от шизфренчино раздвоение на личността .
40
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
русия няма бъдеще нея сме я виждали как се е разпадала
39
2
 
1
 
! Отговори
Odysseus преди 8 години
62 По простотията ви се отличавате сред останалите
38
2
 
3
 
! Отговори
Odysseus преди 8 години
60 Във всеки случай не по елементарния начин по който си го представяте . А иначе : Аз знам , че нищо не знам думи на Сократ преди 2400 години
37
1
 
5
 
! Отговори
до Odysseus преди 8 години
ТИ пък откъде знаеш как е устроен света?***!
36
6
 
2
 
! Отговори
Odysseus преди 8 години
54 Няма ли да измислите нещо ново . С това соросид много се изтъркахте или викаш толкова ви ражда мозъка . Дори обиди не можете да съчините . Горкият Сорос , ако знаеше как за щяло и не щяло все неговото име впрягате . Де да беше така елементарно устроен светът , ама не е.
35
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Одсеус, Не ходя по митинги, нито броя. А Бсп е типично лигава патрия от европейско-либерален тип. От написаното ти, става очебиино че си copocoид. Разбирай онова с "ъ" в средата.
34
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
в машистан нямат повод за радост ще има ЕС ако не в тази то в друга форма руската *** обаче няма бъдеще
33
3
 
1
 
! Отговори
Odysseus преди 8 години
51 Ти колко умници успя да преброиш на митингите на Атака и БСП
32
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всъшност никъде в статията не видях Мари да е щастлива от факта, че ес се разпада. Тезата и е, че ес трябва да съществува, но коренно различен, реформиран, водещ до просперитет членовете си. А домашните copocoиди веднага написаха купища дивотии. Баа това отчайващо неразбиране на елементарни текстове.ПП. За да си copocoид не се иска много. Просто трябва да си ***. Последното да се чете с "ъ" в средата.
31
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жужето плаща на бoклyците от цяла Европа да работят за дестабилизацията на ЕС . Но сметките му ще излязат криви.
30
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Права е на 100%! Това е абсолютната истина!
29
1
 
4
 
! Отговори
Кико преди 8 години
До Додо Бг:Объркал си се за Волен! Той е един истински патриот, който се бори против разпространението на дрога! Ей сега само изчаква Митьо Очите да го изпишат от Бургаската болница и го запуква с шамари и него!
28
6
 
3
 
! Отговори
Odysseus преди 8 години
фашисткия преврат в Украйна!----------------какво а му напишеш на такъв . Това е едно безмозъчно червено русофилско зомби , което няма грам акъл или грамчето акъл му е обесебено от Кремълската зомбовизия. То не знае що е то фашизъм или по скоро НАЦИОНАСОЦИАЛИЗЪМ , не знае що е то Преврат и къде по света е имало преврати през годините
27
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На тая на снимката не и ходи изрусеното. Прилича на истамбулска кадьна!