Марин льо Пен доволна: ЕС се пропупква и разпада!

В съюза се вихрели трафиканти и терористи
22 юни 2016 08:44, Александър Попов
116
Марин льо Пен доволна: ЕС се пропупква и разпада!
Снимка: Reuters

Водачката на френския крайнодесен Национален фронт Марин льо Пен нарече Европейския съюз "тоталитарен" и поиска референдум за членството във всяка страна като този, който предстои утре във Великобритания, предаде Франс прес.

Евродепутатката се определи като "защитник на свободата на народите да разполагат със своята съдба и да избират законите си.

"Това, което искам, е референдум във Франция. Всяка страна трябва да може да се произнесе с референдум", каза Льо Пен по телевизия TF1.

"Французите не са питани от 11 години, а последния път тяхната дума бе потъпкана" от традиционните леви и десни партии", продължи водачката на Националния фронт, имайки предвид референдума през 2005 г. за Договора за европейска конституция.

"Какъвто и да е резултатът в четвъртък, Европейският съюз се разпада, той се пропуква навсякъде. Или чакаме потопа, експлозията, или сядаме около масата и започваме да градим Европа на нациите, която ще замени тоталитарния Европейски съюз, който познаваме днес", каза Марин льо Пен.

На въпрос какво има предвид с квалификацията "тоталитарен", която употребява редовно за ЕС, крайнодясната лидерка отвърна: "Да, тоталитарен, съвсем ясно, защото ни обясниха, че демокрацията не може да разваля договори".

Тя добави, че ако е британка, ще гласува за Brexit.

"Откакто се включихме в този процес (ЕС), който напредва въпреки нашата воля, ние сме в икономическата зона с най-слаб растеж в света, с безработица, която постоянно расте, с експлозия на бедността в еврозоната, имаме отворени граници, в които се вихрят всякакви трафиканти, терористи и икономически имигранти", каза Марин льо Пен.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още по темата: ЕСМарин Льо ПенBrexit
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
5
 
4
 
! Отговори
Odysseus преди 8 години
39 Ако си на години значи си без акъл и нямаш представа от нещата . Елементарна представа Това е характерно за червения лумпенпроплетариат който поддържа Путин. Много ми е интересно какво би спечлил от едно такова разпадане и честно казани много ми се иска да се случи за да видите тогава бял вълк по пладне . Аз ще се оправя бъди спокоен , защото съм гражданин на света , но за такива като спасение няма
25
4
 
6
 
! Отговори
Даже преди 8 години
и Кремъл да и плаща,какво от това?Има интереси-отстоява ги. Американците платиха много повече и на много повече хора за фашисткия преврат в Украйна!
24
7
 
2
 
! Отговори
Odysseus преди 8 години
Путин има сметка от разпадането на ЕС и ползва такива като тази и Волен за маши .
23
2
 
6
 
! Отговори
! преди 8 години
34, соросче, на достатъчно години съм, за да установя, че няма голяма разлика между руския и немско-американския тоталитаризъм. И 10 поста да напишеш един след друг, и нормата за постове да си преизпълниш, и пари за извънреден труд да ти платят, едно е сигурно - хората няма да убедиш в това, че бялото е черно, че ЕС е бюрократична структура, която, ако не се промени бързо и сериозно, ще се разпадне, т.к. е загнила отвътре.
22
5
 
3
 
! Отговори
съвет преди 8 години
Прочетете "Фермата" на Оруел, за да разберете защо това, което дрънка тази г-жа е безсмислено...
21
3
 
1
 
! Отговори
Odysseus преди 8 години
32 Пуберчето не съм чул да има върволица от бягащи от тоталитаризма на ЕС в посока Москва . Пхенян или Пекин
20
3
 
1
 
! Отговори
Odysseus преди 8 години
32 Пуберче , пожелавам ти наистина една тоталитарна структура да ти на главата , тогава ще видиш що е то тоталитаризъм
19
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой те дьржи на сила в европа *** Мари Пенке?Не се ли нагуши на рубли ***? Като не ти харесва европа купи си еднопосочен билет за Кремьл!
18
1
 
13
 
! Отговори
! преди 8 години
"Водачката на френския крайнодесен Национален фронт Марин льо Пен нарече Европейския съюз "тоталитарен" и поиска референдум за членството във всяка страна като този, който предстои утре във Великобритания, предаде Франс прес."Абсолютно вярно е твърдението за разпад на тоталитарната структура, наречена ЕС, както и правилно е предложението за референдуми!И да, на германците никога не им омръзва, както и на САЩ, да искат хегемония - първите континентална, вторите - световна.
17
2
 
1
 
! Отговори
Odysseus преди 8 години
28 Ало българина стига петнил името на народа ни
16
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
EС беше сведен до средно колониално равнище. Сега вече е "превзет" отвътре от всякакви твари от гз на географията и нормалния човек е вън от системата. Богатите така са свикнали да прецакват по-бедните, че за тях няма значение кой какъв е, стига да им излиза по-евтино. И за съжаление тези приказки за световно правителство и кръг който решава съдбата на цялото човечество е истина. Кои са точно кукловодите и каква е точно системата за контрол е спорно, но тя се вижда навсякъде.
15
2
 
11
 
! Отговори
Додо Бг преди 8 години
Това, което Марин казва е 100%-a истина, уви! Мислехме, че членството ни в Евро Съюза ще ни направи едва ли не Западна държава, но на практика пак ни излъгаха, ЕС ни донесе и набута хомoсексуализъм от най-агресивен тип, заличаване на етногенезата и откровен геноцид на основното население в Българив - етническите Българи, както и имплантиране на ислям! Антибългари, като Волен Сидеров и антибългарски организации като БХК си веят коня и ни мачкат! ЕС се оказа една ИЗМАМА! УВИ!
14
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Според copocoидите, това е една рубладжиика, путинофилка, хибридка, *** и азиатска дивачка :))) И пак според тях, ЕС не е потънал до гуша в проблеми. Ааа..забравих, че според тях и половин Англия са същите като Мари (тези които подкрепят излизането на страната от ЕС).
13
5
 
5
 
! Отговори
нищо ново преди 8 години
фашиззмът и комунизмът са братя близнаци .Потвърждава се максимата че крайнолявото и крайнодясното са едно и също -фашизъм.Единият е червен основан на класов расизъм ,другият също е червен основан на расов произход.
12
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кремьлската ку***, няма тьрпение да се разпадне европа! Какво и пречи европейския сьюз? Франция основателката на европейския сьюз! Ех пари пари рубли!
11
4
 
21
 
! Отговори
Хм, преди 8 години
от една страна РФ е бедна държава и руснаците едва ли не мрели от глад,от друга където нещо се случи като резултат от все по-нарастващото недоволство от ЕС все Кремъл го бил платил...Шорошски мал.оумници-последно кое?
10
2
 
13
 
! Отговори
хм преди 8 години
До Анонимен 7Т.е същата работа ама с друг управляващ орган. Докато уж суверенни държави, а сме зависими от САЩ и им играем по свирката, колкото и нови вариации на ЕС да измислят - резултата ще е същият.
9
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Иска им се на някои ЕС да се разпадне, но няма да стане.
8
5
 
25
 
! Отговори
Блокиран в Дневник преди 8 години
Все повече хора виждат задънената улица на тоталитарния режим в Брюксел. Затова има и брексит, затова и 50% от хората в Австрия гласуваха на президент от несистемна партия. Аналогично във Франция подкрепата за Национален Фронт расте и скоро ще обърнат палачинката.И това не може да го обясните с никакви рубли и подобни опорни точки на американското посолство.Има една народна мъдрост, че в едно семейство започне ли да се говори за развод, той вече е факт. Въпрос на време е.
7
14
 
5
 
! Отговори
vlady преди 8 години
Да потърси компетентна медицинска помощ - има нужда от бързо установяване на диагноза и лечение.