Мерило: Меркел начело на ХДС за девети път

Делегатите на конгреса я подкрепиха и за канцлер на Германия
17
Мерило: Меркел начело на ХДС за девети път
Снимка: БТА

Ангела Мерел беше преизбрана за девети път за лидер на партия Християндемократически съюз /ХДС/, предадоха световните агенции.

На партиен конгрес в германския град Есен Меркел беше подкрепена от 89,5 процента от делегатите. След това християндемократите подкрепиха кандидатурата на лидерката си за канцлерския пост.

Преди две години Меркел беше преизбрана за лидер на ХДС с 96,7 процента от гласовете на делегатите на партийния конгрес, припомня Асошиейтед прес. Тя оглавява ХДС вече от 16 години, допълва ТАСС.

По-рано днес Меркел произнесе реч пред делегатите на конгреса, в която каза, че иска да ограничи потока от мигранти, да ускори депортациите на незаконните мигранти и в която се обяви за забрана на бурките. (БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
NE NE E TOCHNO EVREIKA A KHAZARKA OT POLSHA NIAKAKVA MELEZ KATO ADOLF *** SOROS I BJEJINSKI IMAT SASHIAT PROIZHOD MERKEL POKANI NIAKOLKO MILIONA AMI DRUGITE 120 MILIONA KOI GI POKANI TOVA SI E POLITIKA ZAMISLENA OT 1950 GODINA NASAM ZA ZAMIANA NA EVROPEISKOTO NASELENIE S DRUGO MERKEL E MARIONETKA DRUGI DARPAT KONZITE
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нищо няма да направи.Щяла тва,щяла онпва.Тя лично покани няколко милиона *** за да се снима с тях а сега хвърля прах в очите на хората щото не е приятно все пак да те наричат "грозна ***" и да те замерят с развалена храна всеки път когато се появиш пред хора.То верно,че дуртите куманизти срам и неудобство не чувстват никога особено ако са се пребоядисали на демократи,но все пак.Между другото германците наистина са луди.Родителите на оная изнасилената казаха,че искат още бежанци..
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
E El Ka A
8
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не се бъркайте в работите на канцлера!Не ги разбирате канцлерските неща. Вие собствения си живот не сте се научили да управлявате ще давате акъл на човек ръководещ една от водещите икономики в света.
7
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никой друг в ХДС явно няма желание да е камикадзе. Ще оставят дъртата крава да се провали с гръм и трясък на изборите. Да си изяде всички мазни вайна, които изпльока в Германия и Европа! След което ще я запратят в забвение.
6
2
 
23
 
! Отговори
Bond преди 7 години
Докато този еврейски бабишкер е на власт в Германия, ще е рай за пaтлaджaните с тъмен цвят на кожата, изповядващи НЕхристиянска религия.
5
0
 
15
 
! Отговори
А1 преди 7 години
Делегатите на конгреса я подкрепиха и за канцлер на Германия---------"Ум царува, ум робува, ум патки пасе!" и "Каквото си надробиш - това ще сърбаш!"За пореден път германците май ще си изберат лидер, който ще ги закопае, за първият се досещате, нали?
4
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Немските политици демократе са изтрещеле също ксто наште демократе, безмозъчни и зумбирани.
3
0
 
6
 
! Отговори
dublin преди 7 години
...Posle za Batkata/Lukasenko/ govoriat,ce bil nesmeniaem Diktator..;))
2
4
 
12
 
! Отговори
PD преди 7 години
Разбира се, просто чака ние да и кажем какво да прави.Много малко хора се досещат, че Германия е страната загубила втората световна война, и като такава дори и днес няма независима политика.Вектора на промяна иде отвън. Вероятно ЦРУ още я подслушват.Другото ключово събитие е брексита.Европа е поставена на изпитание, и ще загуби със сигурност, ако позволи краен национализъм и бъркане в стари рани, най вече от новите членове. Но дори и либерализма и, не е безкраен, и може да спретне кръст. поход
1
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бабата смята да ограничи мигрантите в Германия, като ги настани в България, Борисов и Бъчварова нямат нищо против.