Черният принц, убил Солеймани, е загинал в катастрофата в Афганистан?

Майкъл Д'Андреа е един от най-добрите разузнавачи на ЦРУ
28 яну 2020 18:30, Нели Христова
89
Черният принц, убил Солеймани, е загинал в катастрофата в Афганистан?
Снимка: БГНЕС

Според иранската национална медия мозъкът на ЦРУ Майкъл  Д'Андреа е бил сред загиналите в сваления вчера военен самолет в Афганистан.

Майкъл  Д'Андреа е популярна фигура в средите на ЦРУ. Той отговаря за издирването на Осама бин Ладен, а последният му удар бе върху иранския командващ силите "Ал Кудс" - генерал Касем Солеймани в Ирак в началото на януари."

Още по темата

"Черният принц“ - така наричаха Д'Андреа, който изкъсо следи атаките над терористите с безпилотни самолети. Именно той стои и зад разработването на програма за получаване на информация чрез мъчения.

В Близкия Изток Д'Андреа има и още един прякор - "Аятолах Майк". Той прекарва в ЦРУ повече от 40 години и е отговорен за смъртта на хиляди. Тези, които го познават, знаят две неща за него – обича да пуши и мрази светлината.

Черният принц е странна птица – след 11 септември 2001 година жаждата за отмъщение така го поглъща, че измъчва десетки затворници. През 2014 година Сенатът безсрамно отрича това да се е случвало.  Д'Андреа обича професията си толкова много, че в пика на войната в Ирак той е най-високопоставеният служител в Багдад.

По-късно, когато се връща в САЩ и отново оглавява ЦРУ, той проявява такъв работохолизъм, че дори спи в офиса си.

Интересното е, че приема исляма заради жена, която среща в годините, в които работи в Ирак. В последствие тя става негова съпруга, но никой не може да го определи като нежен съпруг. Той е груб, невъзпитан, индивидуалист, но и е "най-добрият разузнавач на своето време“.

За сега информацията за смъртта на Черния принц остава непотвърдена от американското правителство. 

Вчера талибаните заявиха, че са свалили самолет на ЦРУ с редица американски висши служители на борда. По-късно през деня американските военни потвърдиха, че самолет на ВВС на САЩ е катастрофирал в Афганистан, но без да бъде предоставена информация за списъка на пътниците или каква е била причината за самолетната авария.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
9
 
20
 
! Отговори
българин преди 4 години
До 47 Прав си! Случайно попаднах на клип от опит на ядрена бомба в техен полигон..И след взрива.Американски войници гледаха взрива усмихнати и тръгнаха към местото на взрива.Там където се беше образувала ядрената гъба уви! -:( Беше опит около 1945 г мисля,ако не се лъжа! Леле тия Американци.Лицемерие лъха всякак от тях!!
49
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименНеотдавна гледах и документален филм,в който катапултите на самолетите им са направени така,че ако им се наложи да се катапултират по време на полет,самия катапулт ги убива,докато се спускат надолу,такива шпионски самолети са били изпращани в СССР и само един от шпионите оцелява,защото не се катапултира,а се хванал за крилото на самолета и от там скочил с парашут.Когато се върнал в щатите,бил пренебрегнат и отхвърлен,а след смъртта му е обявен за герой.
48
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Черният принц е странна птица след 11 септември 2001 година жаждата за отмъщение така го поглъща, че измъчва десетки затворници....................................Това ми струва странно,след като в медиите писаха,че кулите са съборени умишлено и дори писаха защо,а немците плащаха огромни суми като застраховки на собственика на кулите.
47
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дайте новини от Франция!!!Пожарникари се бият с полиция! Стига сте писали тия глупости!
46
2
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Американците са правили експерименти за въздействието на ядреното оръжие дори върху собствените си войници. Пращали са подразделения в местата на ядрени опити и са обяснявали на войниците, които са били в бункери, че веднага след взрива трябва да излязат и да се движат право към епицентъра на взрива. След това са ги ползвали като опитни зайчета, за да разберат какъв е точно ефекта от облъчването и радиоактивното заразяване. Тези факти са станали достояние десетилетия след като това се е случило.
45
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какъв КЕФ!!!Защо ли си мисля, че талибаните нямат нищо общо???
44
3
 
11
 
! Отговори
До 42 преди 4 години
Абе човек, ти имаш ли завършен трети клас?Остави "правописа" ти, но какво си взел да пишеш по темата? К'во може да знае за персите, човек който не може да напише две изречения! Я ходи да изведеш овцете на паша!
43
10
 
41
 
! Отговори
А бе преди 4 години
Красива гледка-изгорял американски военен самолет.Няма значение кой е бил вътре-важното е да са колкото се може повече.
42
3
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От малкото информация, която се промъква за секретните операции на ЦРУ, става ясно, че с нищо не са по-добри от гестаповците в концентранционните лагери на нацистка Германия. Просто имат контрола да потулят информацията.
41
39
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
УКРАЙНА ЩЕ ЛИКВИДИРА 182 ИРАНСКИ АГЕНТИ
40
6
 
49
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Иран е помолил Вова да даде на талибаните една от онези новите ракети ...Руснаците разполагат със спътникова информация за движението на всеки един човек по света. Дали са я на персите, а те са дали поръчката на талибаните ....Така Иран повежда с 2:1 срещу САЩ.Американците убиха Сюлеймани, а Иран ги унизи с ракетни атаки срещу американски бази. Сега Иран отстрани и американския еквивалент на Сюлеймани.Така резултатът стана 2:1 за тях.Мачът продължава ...
39
2
 
58
 
! Отговори
Пе.рверзия някаква преди 4 години
Е как така, един пси.хопат в наше време, се величае като "най-добрия" такъв и онакъв?!?Да ти п.икам на модерните времена!! И на атлантизма!!
38
56
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
САЩ ТРЯБВА ДА ПОМОГНАТ НА УКРАЙНА ДА ОТМЪСТИ ЗА УБИТИТЕ НЕВИННИ УКРАИНЦИ. 182 ИРАНСКИ ГЕНЕРАЛИ ЩЕ БЪДАТ ПРАТЕНИ В ОТВЪДНОТО.
37
2
 
14
 
! Отговори
Me преди 4 години
Путин пак е виновен😉
36
0
 
15
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 години
Хах, инфото е легенда'!Щирлиц
35
6
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво за ликвидирането на Сюлеймани, браво и за убийството (ако е вярно) на Д'андреа. Според описанието му, определено е бил психар и безпощаден убиец.
34
55
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ИРАН Е ТЕРОРИСТИЧНА ДЪРЖАВА
33
8
 
44
 
! Отговори
Истината преди 4 години
И това не е краят сащ ги чака още наказания, Иранците са Перси те не прощават а и е добре за целия свят.
32
37
 
9
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
До .!.СОРИ РУСОФИЛСКИ ЛЪЖЛЬОВЦИ, НАЛАГА СЕ ДА НАПИШЕМ ИСТИНСКАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ И ВАШИТЕ ЛЪЖИ ЩЕ БЪДАТ ДИЛИЙТНАТИ ФОРЕВЪР.
31
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Black Adder с Мистър Бийн.