Защо не може да намерите подходящ партньор за връзка?

За да намерите правилния, трябва да вземете решение да търсите активно
18 мар 2022 22:10, Михаела Лазарова
13
Защо не може да намерите подходящ партньор за връзка?
Снимка: Istock

Когато търсим любовта мечтаем за точния, правилния партньор. Онзи, който ще ни кара да сме безоблачно щастливи завинаги. Може би до голяма степен филмите и книгите са в основата на тази нереалистична представа. Намираме я за такава, защото все попадаме на партньори, които впоследствие се оказват неправилните, неточните за нас

Толкова ли е трудно да открием правилния партньор? Чудим се толкова ли е трудно това. Казваме си, че вероятно е невъзможно. Истинската любов не съществува, тя е просто лъжа. Тези мисли се въртят в главата ви след всяко поредно разочарование. Започвате да се питате дали пък нещо не ви има на вас. Сигурно грешите някъде. Сигурно не сте достатъчно добри, за да намерите истинската любов, да се докоснете до нея.

В някакъв момент сигурно се отказвате да търсите любовта. Гледате щастливите връзки на приятелите си и си казвате, че те просто имат късмет. Съдбата ги обича и затова ги е събрала с подходящите партньори. Отдавате всичко на късмета, на звездите, на стечението на обстоятелствата.

И се пускате по течението. Живеете ден за ден в очакване съдбата най-после да обърне внимание и на вас. Но ето това е най-голямата грешка, която човек може да допусне в търсенето на любовта и на правилния партньор.

Също както се стараете да се усъвършенствате, за да намерите по-добра работа, както полагате усилия, за да сте във форма и добро здраве, така трябва да действате и в търсенето на точния партньор.

Намирането на правилния партньор, с когото да изградите хармонична и щастлива връзка с дълъг потенциал е нещо, което изисква активни усилия от ваша страна. Любовта и връзките не са нещо по-различно от всяка друга област от живота, в която полагате усилия, за да се усъвършенствате, да подобрите здравето си, да сте по-стройни и красиви, да сте по-успешни.

За да намерите правилния за вас партньор трябва да вземете решение да търсите активно, а не да оставите всичко на случайностите и стечението на обстоятелствата. Но преди това е важно да изясните някои важни неща със себе си. Важно е и да работите върху личността си, върху целите си, да изясните пред себе си какво точно търсите, какво очаквате от бъдещето, какво искате да промените в нагласата си, с какво не бихте се примирили.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
До Индия преди 2 години
Аз едно време бях харесал една медицинска сестра. Много готина. Ама нещо не си паснахме. Като споделих с приятели. Те казаха: ти не знаеш ли че те вървят с милиционери. Не ми беше идеало на ум. 1999. Пък ти сега пак да има касти. ДТЕПМ
8
0
 
5
 
! Отговори
Женски фантазии преди 2 години
Женски заблуди и илюзии, че могат да завъртят с разголени снимки и да задържат един мъж само със секс и нищо повече. Жената като е проостта, бедна, куха лейка и кифла ще е забавление като секс кукла за известно време и ще бъде неизбежно изхвърлена.
7
4
 
4
 
! Отговори
Индия са го измисли преди 2 години
Не случайно има касти и йерархия. Всяка жаба да си знае гьола. За успешна връзка трябва да има баланс и съответствие на социално положение, образование и професия не е сложно нали. Когато една жена търси мъж не може тя да е някаква проостта беднячка трябва да е богата и с доходи сравними с тези на мъжа. Така сформират класите / кастите доказано от древността. Индийците са мъдри хора. Не може човек да се събира който и да е с по-ниско положение от него.
6
0
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 2 години
abe nema nikva razdyala ste ima mnogo shamari i sopoli no nikva razdyala dokato ne se razyasnim a sled tova sledva paradaaisss celuu
5
0
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 2 години
nema parii bednost
4
1
 
2
 
! Отговори
Джони преди 2 години
Жени ми казват , че жените не знаят какво искат. Тогава как да станат нещата.? Ето заради това се разчита на случайности и късмет, защото жените не са прагматични. При тях всичко е емоции и настроения. И после се чудят защо жените не стават за шефове.
3
1
 
8
 
! Отговори
БаЙ Пешо преди 2 години
Жените са много странни. Като са малки търсят лошите момчета които ги качват на някой Баварец, слагат им рога, правят с тях каквото си искат, и като се наиграят им бият шута. После като видят че свестните мъже на които преди това не са обръщали внимание защото били сдухани зубари вече са женени, започват да реват и злобеят. Защото видиш ли "сдуханячките" (по техните представи) вече омотали свестните мъже които и без това са малко. Но това е лошите момчета струват скъпо.
2
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Момичетата все търсят лошите момчета и изведнъж се оказват доста постаряли, а всички свестни мъже вече са заети.
1
1
 
2
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Хората които искат да ме осакатят или убият , всъщност те са истински болни мозъци и промити мозъци! Трябва да се лекуват!