7 начина да го накарате да се влюби отново във вас

Подкрепяйте мъжа си
26 окт 2022 18:38, Михаела Лазарова
24
7 начина да го накарате да се влюби отново във вас
Снимка: Istock

Времето променя всичко – приятелства, любовни взаимоотношения, дори връзките ни с родителите и роднините. Не е задължително обаче тази промяна да е с негативен знак. За съжаление, когато правим равносметка, ние виждаме как все повече се отдалечаваме от хората, залисани в ежедневието, битовизмите, проблемите. Дните минават, стресът се натрупва и в един момент усещаме, че просто не можем повече. Тази ситуация със сигурност ще доведе до образуването на напрежение и поводи за скандали с половинката ни. Нима не се обичаме вече? Какво става между нас?

Ако и вие си задавате тези въпроси – не сте сами. Според психолози да не сте влюбени през цялото време е напълно нормално. Забравете за романтичните филми и сълзливите романи – животът не е идеален и в това може би се корени неговият чар. Не се отказвайте от вашата връзка – ще ви предложим няколко съвета, с които можете да накарате партньора ви да се влюби отново във вас. Кои са те? Нека разберем:

Направете така, че да му липсвате

Вероятно този съвет ви звучи странно – та нали връзката е именно това – да сте заедно. Според експерти по взаимоотношения обаче прекарването на време отделно един от друг всъщност може да бъде от полза и на двама ви. Опитайте се дори за кратко време да не сте на разположение – отидете на гости при майка ви за ден-два, направете кратка спа ваканция с ваши приятелки. По този начин ще дадете възможност на партньора ви да усети и разбере какво правите за него ежедневно.

Обичайте себе си

Звучи ви изтъркано, нали? Но все пак – правите ли го наистина? Бъдете честни със себе си, дори и от отговора да ви заболи. Помислете – ако не обичате себе си, вероятно на подсъзнателно ниво вие смятате, че не сте достойни за любов. Това определено ще ви попречи, ако се опитвате да създадете здрава и силна връзка. Опитайте се да се фокусирате над добрите си качества – това ще ви помогне да добиете една по-добра представа за себе си – в резултат на което ще се подобри и самочувствието ви. Жените, които са уверени в себе си и в способностите си са по-атрактивни за околните. Същото важи с пълна сила и за човека до вас.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Истината - "... мъжете не искат парите на жената" ли?! Дай ги насам тези мъже бе, къде ги криеш?
18
2
 
1
 
! Отговори
Само два са начините преди 1 година
1. Да намериш начин отново да станеш стройна, стегната, пъргава и весела, каквато си била преди сватбата. 2. Баща ти изведнъж да реши да ти удвои зестрата в пари и доходоносни имоти.
17
0
 
1
 
! Отговори
Подарък от БОГ преди 1 година
Може и да ме съживите чрез техниката която притежавате ?
16
0
 
1
 
! Отговори
Мъж за жена в 21 век преди 1 година
Моята визия е смотана , защото не спортувам , както преди, защото не съ зареден с енергия чрез машина ! ! ! ! ! !
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-вероятно не знаете какви харесват мъжете. Ще ви трябва повече опит.
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако ви е разлюбил вината си е изцяло ваша. Помислете защо ви е разлюбил и можете ли да премахнете тези причини.
13
2
 
3
 
! Отговори
Цензур Цензуров преди 1 година
Пригответе си торбата с лъжите и парите !
12
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако спрете да му бъркате в джоба, може и отново да се влюби във вас дами.
11
5
 
2
 
! Отговори
SS преди 1 година
Не мога да си представя какво ще правя ,ако я няма жена ми ( азиатката )
10
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Умните жени могат да живеят без все по- егоцентричните мъже. Както пееше в една песен Дженифер Лопес - Не съм ти майка. Няма да ти готвя, няма да пера цял ден, I ain't your mama!
9
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има сигурен начин - вместо на 70 градуса, разтваряте крака на 170 градуса.
8
5
 
4
 
! Отговори
Бебчо по орисия преди 1 година
Aз мога да обичам ! Не мога да си позволя да ползвам жена като слугиня ! Жените трябва да знаят , че всеки мъж може да стане красив и богат, но не всеки мъж може да обича истински !
7
4
 
3
 
! Отговори
Истината преди 1 година
Единствения начин да го накарате да се влюби отново във вас е да го преследвате неотлъчно, така както мъжете преследват любовта си, и да спрете да му искате само парите, така както мъжете не искат парите на жената. С други думи: дръжте се мъжки и и така ще имате най-голям шанс. Преглътнете безбожно голямото си женско его и действайте, а не чакайте! Мъжете (умните) могат да живеят и без вас. А дано, ама надали :)))
6
2
 
4
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 1 година
Това са химични процеси, и са свърэани с фиэическото виэуално състояние
5
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Моята жена много искам да ме напусне, ама не иска, щото ми е пълно портмонето, нейната мамииицааааа мрръъснаааа даааа ееее......ааааа
4
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако се е стигнало до там да не е вече влюбен, няма смисъл от подновяване на отношенията. Ако не е оценил присъствието на човека който е имал до себе си, едва ли някога ще го оцени. А човек, който обича себе си, никога няма да си причини такова съжителство.
3
4
 
4
 
! Отговори
да пуска преди 1 година
катерицата по често за да клъвне шарана
2
4
 
3
 
! Отговори
Маг преди 1 година
Ако ви е направена черна магия за заключване на късмета...абсурд да се ожените! Първо трябва да се развали магията.
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Божичко, какви простотии! Ще го накарате да се влюби отново във вас, като обичате себе си?! И ще направите така, че да му липсвате? Как, след като ви е разлюбил? ПРОООООСТООООТИИИИИ!