Борисов: Няма по-подготмен от мен за премиер

Няколко са решенията за министър-председател
23 окт 2024 20:56, Нели Христова
148
Борисов: Няма по-подготмен от мен за премиер
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви в ефира на Дарик радио, че е готов отново да е премиер, при добър резултат на коалицията на изборите на 27 октомври.

"Представям си, че ГЕРБ ще даде максимума от себе си. Който спечели състезанието, има бонуса да предлага премиер и министри и да търси мнозинство. Предлагам успех на всички партии, да станат първи, защото тогава има смисъл от демокрацията", обяви лидерът ГЕРБ.

По думите му няколко са решенията за министър-председател.

"Ако сме първи и имаме добър резултат, това ще съм аз. Защото няма по-подготвен от мен. Ако резултатът не е толкова добър, трябват коалиционни формули. Аз се дърпам назад и предлагаме други формули. Предложих проф. Габровски, Мария Габриел и Денков намериха вариант, после предложихме Росен Желязков", отговори Борисов на въпрос кои са вариантите на ГЕРБ за премиер.

"За четири години, това е състезанието и който го спечели, той ще има право да предложи премиер и министри", категоричен беше лидерът на ГЕРБ. Ако резултатът на партията е добър, премиер ще бъде самият той. "Ако резултатът не е толкова добър, аз съм се доказал, дърпам се назад. Премиерът ни трябва да е отговорен и партията да стои зад него като монолит", добави Борисов.

Лидерът на ГЕРБ заяви, че конкретно към неговата партия не е постъпвало предложение от ПП-ДБ министърът-председателят да е равноотдалечен, което навява съмнения, че идеята може да е за друго мнозинство.

"Нека младите хора, които могат да боравят с интернет, да се върнат 18 години назад и да видят какво е било преди ГЕРБ, а след това да гласуват за нас", призова бившият премиер онези, които на тези избори ще имат право да дадат вота си за пръв път.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от Избори 2024
Петков: Не вярвам в честността на изборите
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 минута
Ти..кк.во.ча е вечен. Ще закопае България
118
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 минути
БОРИСОВ Е ДОКАЗАН ДЪРЖАВНИК С ДЕЛАТА СИ НЯМА НИКАКВА НУЖДА ОТ ЛЪСКАНЕ ВИЖ ШАРЛАТАНИТЕ ПЛАЩАТ НА АМЕРИКАНСКА АГЕНЦИЯ С ПАРИТЕ ОТ СУБСИДИЯТА И ИСКАТ ОТ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ СИ ПО 50 ЛВ ХАХАХАХАХАХА ТОВА КАК Е
117
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 минути
БОРИСОВ НАЙ УСПЕШНИЯТ ДЪРЖАВНИК НА ПРЕХОДА ЛИДЕР ПОЛИТИК ДЪРЖАВНИК БЕЗ БОРИСОВ ШАРЛАТАНИТЕ СА НУЛА КОЙ ЩЕШЕ ДА И СЕ ВРЪЗВА НА ЛЪЖИТЕ ДОБРЕ ЧЕ Е БОРИСОВ САМО ЧЕ НЕЗНАМ ОЩЕ КОЛКО МОГАТ ПО ТОЗИ НАЧИН АЛА БАЛАТА С ПРЕЗИДЕНТА СЪЩО МНОГО ГИ ДЪРЖИ ПЛАТЕНИТЕ БОЖКОВИ ПРОТЕСТИ УСЛУЖЛИВИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ И ШАРАНИТЕ СЕ ХВАЩАТ НО ДОКОГА ЛИ ТЕЗИ МЕСИИ ЩЕ СЕ ИЗЯВЯВАТ
116
2
 
4
 
! Отговори
Радослав преди 35 минути
115: как безработни? Работят за Севда ПР и взимат по 50 стотинки на всеки пост в който лъскат имиджа на Бойка калдаръм кадъна. Е може да е жалка работа, но е работа все пак, отделен е въпроса дали герберокадъната им плаща осигуровките.
115
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 37 минути
Какви лъжи какви простотии от няколко безработни писачи хахахахахаха вервате ли си на писаниците
114
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 39 минути
ИТН Шарлатани БКП Възраждане ТЕЗИ ЛИ ОТЛОМКИ ДА ПРАВЯТ БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО ХАХАХАХАХАХАХА КАКВИ ГЛУПОСТИ ДРАСКАТЕ
113
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 50 минути
ИзрУт!
112
2
 
3
 
! Отговори
Радослав преди 50 минути
Бившата метреса на бай Тошо пак ли се опитва да имитира първият си любовник?
111
2
 
6
 
! Отговори
Кики преди 57 минути
Няма по-подготвен лъжец и крадец от него!! Няма!!
110
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Не, благодаря, по негово време хората се палеха като факли и страната заора дъното.
109
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Пир по време на чума!! Масово избиване на населението и ограбване от милиардерите! Всеки ден съобщават за увеличаване бройката на милиардерите, забогатели от войната в Украйна!
108
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Боце,ско отстъпиш лидерството на по-младите си колеги и отидеш да си гледаш внуците,каракачанките и магнолията, проблемите за съставяне на кабинет доста ще намалеят. Ама пуст банкянски шопски инат, образованието,получено в Магнаурската школа - Симеоново и доста напредналите вече години са те хванали за шията и не ти дават да мислиш трезво, пущините
107
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Пир по време на чума!
106
2
 
8
 
! Отговори
Йоско преди 1 час
То и преди беше най- подготвен,най знаеш и най-можещ,е видяхме какво стана - всичко окраде,де що имаше и де що нямаше!Наглец!
105
1
 
5
 
! Отговори
До кога? преди 1 час
До кога ЕС ще произвежда милионери за сметка на драстичното обедняване на населението??
104
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Дебелия кво пак се е размечтал? Нема бъде премиер, трябва го преглътне. И да заеме да свали 60-80 кила, че вече прилича на екстра дебел кит - хората го прескачат, щото губят много време да го заобикалят.
103
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Човека е най подготвен. Само Тодор Живков е по подготвен от него . Но по обективни причини няма как да го върнем от отвъдното и да го направим министър-председател.
102
1
 
4
 
! Отговори
Урсула къде гледаш? преди 1 час
Този пребоядисан комунист построи Южен паток на Путин и Ердоган с парите на българските данъкоплатци и скри пътната карта!! Путин си печели пари и напада Украйна, защото кучеподарковецът му помага! Сега ние трябвало да понасяме по-големи тежасти! Хай сиктир!
101
3
 
2
 
! Отговори
Войводата преди 1 час
1. ЗА НЕЯ 2. Докато медиите ви занимават с глупости аз победих ЦРУ. 3. За 10 г след десетки уволнения, 203 битки за живот, след 1000 бойни вируса използвани срещу мен, с подкрепата на местни служби и спец. части в 25 държави. 89 000 човека включващи шпиони на терен и зад компютър, цивилни полицаи, служители във фирми, внедрени хора 4. Аз съм първия който го е правил но вас ви занимават с тъпотии
100
2
 
11
 
! Отговори
Един Българин преди 1 час
Ако не беше ти младите щяха да са с възможности, но ти раздаде всичко на *** фи ята, включително и Витоша!!! Младите няма как да отидат там освен пеша! Обвърза цялата държава с твои хора в местна, изпълнителна и законодателна власт