Защо не успявате да изградите дълга връзка

Не правите нищо, за да се развивате
25 юни 2023 23:00, Михаела Лазарова
41
Защо не успявате да изградите дълга връзка
Снимка: Istock

Намирането на любовта невинаги е лесна задача. А още по-трудно е да я задържите. Много често правим грешки с действията и думите си, които пречат да изградим дълготрайна и стабилна връзка. Несъзнателно отблъскваме партньора си, което ни отдалечава един от друг и в крайна сметка води до раздяла.

Неромантични знаци, че сте открили любовта

Ако сте необвързани и искате да изградите трайна връзка, помислете защо досегашните ви връзки са се проваляли. Надникнете в грешките си. Осъзнайте ги и ги анализирайте.

Това е труден процес на приемане, който обаче ще ви е от полза да изградите истински трайни и стабилни връзки в бъдеще.

Кои са грешките, които обикновено пречат да се изгради трайна и стабилна връзка?

Губите си времето в преследване и отдаване на някого, който не е свободен

Под „несвободен“ не се има предвид само обвързан. Някои хора не са свободни емоционално, тоест те са привлечени от друг човек, имат емоционален или физически интерес към някого, което пречи да обърнат внимание на вашите усилия.

Не преследвайте такива хора, защото за вас това е губене на време и влагане на излишни емоции.

Постоянно се оплаквате

Оплакването отблъсква мъжете. Мрънкането и недоволството от всичко, постоянното отбелязване на негативното кара отношенията да се помрачават.

5 характерни черти на безусловната любов

Ако сте свикнали да се оплаквате от всичко и винаги да намирате отрицателното в живота, това е голяма грешка, която пречи на изграждането на трайни връзки. Никой не иска да живее с партньор, който постоянно внася негативизъм в ежедневието.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Жена (23) Неслучайно народът е измислил приказката за Неродена мома. Много мъже си фантазират за някаква хипотетична жена, каквато изобщо не съществува, защото те самите не знаят какво точно искат.
26
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По въпроса с девственте жени, една позната имаше много хубава приказка: Една жена с един *** не е умряла! Така, че да ви имам и търсенето и разбиранията. Да си търсиш девствена не е ли много комплексарско?! И като и стане интересно след време и на другите, как са им и тогава честито.
25
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От всички коментари, които съм чела и подкастове, които съм слушала, за жалост съм имала и приятели с такива разбирания, става ясно, че мъжете искат леки жени, но пък да са свестни. Еми пичове, няма, как да стане. Хем се оплаквате, че са ***, хем обаче останалите не ви харесват.
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само плющене, за да не мисли за друг.
23
2
 
9
 
! Отговори
Жена преди 1 година
Защо нямаме мъже. Прочетете коментарите и ще разберете. По-добре сам, отколкото зле придружен. На 35 г. стара му била, лелка, на 25 г.обаче имала три аборта, но ако била девствена до тази възраст - била откачалка. Вие знаете ли какво искате изобщо?
22
3
 
9
 
! Отговори
До 23 преди 1 година
Мъжкият има ли километраж? Той не се ли стреми да е с колкото може повече жени? Не е ли преносител на венер.болести? Коя свястна девойка иска мъж, минал през неизвестно какъв брой женски ръце? Не знаеш ли, че с колкото повече жени е бил един мъж, толкова по-безинтересни му стават любовта и секса, защото се е преситил? Кое свежо цвете, мечтало години наред за романтична и страстна любов, ще иска киселяк, станал безразличен от пресищане? Преди да претендираш се запитай какво предлагаш в замяна.
21
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дълготрайна връзка се изгражда, когато намериш свестен. От останалите бягаш с 200.
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радвам се, че съществува!
19
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щото мъжете са п.утьовци затова.Жените уважават мъже,които ги командват. А не мухльовци,които им се обясняват.
18
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
'*** километраж няма. И жените в днешно време използват това. Отварят се още от ученички, търсят си разни оборотни пичове. На 22 години вече имат поне 1 аборт и не си знаят бройките. За половo предавани болести да не говорим, че са постоянно преносители. Жените даже имат стремеж да бъдат с много мъже и попадат все на едни и същи мъже които искат същото. После в един момент се усещат и искат нормален мъж, но нормалният не ги иска. И те се чудят защо.
17
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пичове, има два варианта за девствени. Първия е, че са непълнолетни. Втория е по-лош, неква 25-30 годишна пък още е девствена. Не благодаря! Втория тип са най-големите откачалки, които някога съм срещал, заклевам се. Бягаш и не се обръщаш.
16
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Муахаха /17/ Значи изводът е, че ти си имал късмета да попадаш на момичета, които не са искали да те измамят, преструвайки се на девствени. Затова, попаднеш ли на някоя, която прокърви при първата ви интимна близост, задай си въпроса дали наистина е дева или е била ремонтирана веднъж или повече пъти, та всеки път да минава за девствена.
15
0
 
7
 
! Отговори
До Муахаха преди 1 година
Не си наясно. Отдавна вече и ученичките знаят, че *** се възстановява само с един или с 2-3 шева, които се правят амбулаторно и след това момичето веднага си отива у дома, защото това не е операция, а нещо много по-леко.Девствената ципа се унищожава чак при първото раждане. При първия полов акт е само разширен чрез леко разкъсване онзи отвор, през който изтича кръвта по време на месечния цикъл.Ако някоя раждала иска да мине за девица, може да се присади ***, но това е по-сложна операция.
14
2
 
7
 
! Отговори
Муахаха преди 1 година
аз съм се заклел, че ако попадна на девствена, ще се оженя до нея. обаче, опита до момента ми показва, че това девствоност при индивидите от женски род е вече по-рядко и от еднорок... някаква митична легенда...
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До XuTbP5bP (13) Кажи де, кажи това, което не искат да чуят?
12
1
 
5
 
! Отговори
Полигамен преди 1 година
Ми щото не щем бе! Не щем!
11
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Може да имате характера на Путин. При първото скофтване на ситуацията бягате като дефекирали в гащите, така да се каже без да ми ударят цензура.
10
0
 
6
 
! Отговори
XuTbP5bP преди 1 година
Вместо да слушате жена да ви умува по темата може просто да попитате мъж, само дето не е това, което искате да чуете.
9
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Обикновено тъщите и жените са тези, които настояват зетят/съпругът да се развива, да напредва в службата или в бизнеса, за да носи повече пари у дома и да създава полезни връзки. В редки случаи се срещат по-интелигентни свекърви и съпрузи, които разбират каква ще е ползата за семейството, ако жената също напредва в кариерното си развитие. Що се отнася до понятието личностно развитие, рядко ще срещнете у нас някой, който да се замисля по тази тема.
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Приятни сънища,!