Най-ценните качества, които да търсите у един мъж

Вижте как се отнася с другите хора в живота си
16 авг 2023 22:18, Михаела Лазарова
165
Най-ценните качества, които да търсите у един мъж
Снимка: Istock

Знае се, че любовта е сляпа и щом срещнете човека, който ви кара да се чувствате на седмото небе, може би трезвото мислене ви спира и всичко, което правите е ръководено от сърцето. Но не бива да забравяте, че любовта има своите етапи – след първоначалното влюбване следва период на откриване, криза, привързване, ангажираност и др. Ето защо, преди да преминете към предприемането на по-сериозна стъпка, помислете добре дали мъжът, когото харесвате наистина притежава нужните качества.

В следващите редове ще ви споделим и кои са най-ценните сред тях:

Стабилност

Вероятно в гимназията или дори през първите години в университета, сте си падали по “лоши момчета“. Колкото повече време минава обаче, толкова повече осъзнаваме, че стабилността у един мъж е може би едно от най-важните качества, които търсим. Това не означава, че мъжът до вас трябва да е непременно скучен – напротив – по-скоро отговорен и сериозен. Такъв мъж има стабилна, постоянна и сериозна работа; той има железен график и винаги спазва уговорките си.

Любовни съвети за дами, навършили 40, които търсят партньор

Увереност

Увереният мъж е сигурен в себе си и във вашите взаимоотношения. Такъв мъж ще оцени подкрепата ви, но няма да се нуждае от потвърждение от ваша страна. Той ще се радва на вашия успех, ще ви подкрепя в решенията ви, а пък вие ще усещате, че именно той е рамото, на което можете да се опрете в трудни моменти. Такъв човек ще има чувство за баланс и ще взема решенията със замах, без да се колебае.

8 комплимента, които са важни за мъжете

Независимост

Всички сме чували за мъже, които имат нужда от жена в живота си, която да играе ролята на техен двигател. Но всъщност, ако един мъж е независим и знае какво иска, той ще намери в себе си достатъчно сили, за да бъде сам своя собствена движеща сила. Не забравяйте, че независимостта и умението да се грижиш за себе си няма нищо общо с възрастта.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Божидара Васко Кеца през 1962 г. все още не е бил певец. Бил е дете.
61
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Почтителност и емоционална зрялост? Забрави. Той е научен да бъде глезльото, за когото се грижат всички у дома. Ако успееш да се нагодиш към такъв тип характер, може пък да я бъде връзката ви. Но не ти завиждам.
60
7
 
4
 
! Отговори
Соня преди 1 година
Най-ценното качество на един мъж е да може да изкалва много пари. За съжаление, мъжете в България са бедни и непотребни и жените трябва да бягат в чужбина за да си намерят мъж.
59
4
 
6
 
! Отговори
Пенка преди 1 година
Тука в този сайт се вихри страшна омраза от нищожни мъжлета с малки пиш..та. Все жените са им виновни, че са неугледни и неможещи загубеняци.
58
0
 
0
 
! Отговори
До 76 преди 1 година
Пластични хирурзи или неврохирурзи? Що пък да не пуши?
57
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Пенка. Най-добре е да ти докара една дряновица по про3тата кратуна. После се чудите защо има толкова домашно насилие...
56
3
 
4
 
! Отговори
до 79 преди 1 година
и двамата сме лекари, спортуваме и не пием. Ако човек избира внимателно с кой ще си прекара живота и ще създаде семейството, няма да четем новини за насилие и убийства. Това е най-важния избор в живота на всеки
55
11
 
2
 
! Отговори
Пенка преди 1 година
Най-ценното качество в един мъж е да си дава бялата заплата на жена си. Ако вади прекалено ниска заплата, примерно под 60 хиляди лева годишно, е хубаво да се стегне и да не мързелува, а да се хване на втора или ако трябва трета работа за да докара 120 хиляди лева годишно.
54
0
 
0
 
! Отговори
Жена на 47 до 77 преди 1 година
Какво работи мъжът ти?
53
0
 
2
 
! Отговори
До 77 преди 1 година
А може ли да пие или и това си *** забранила? И как разбра, че е трудолюбив? Програмист ли е? Красотата е до време, ама после като ви се роди грозно дете заради лоши гени, цял живот вкъщи ли ще го държиш? Ей на такива въпросчета можеш ли да отговориш?
52
4
 
4
 
! Отговори
Ивон преди 1 година
От баба ви Ивон да знаете, че няма по-ценно качество от здравето. Здрав ли е отдолу, значи всичко е наред. Не му ли стане някой ден, шута и го гоните от вкъщи. Един път случи ли се, значи вечно ще се случва.
51
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз извадих късмет - намерих си човек много рано, с който вече 15 години сме много щастливи и никога не сме се карали и обиждали. Но ето какво търсих - да се отнася добре с околните, да обича животни и деца, да е трудолюбив, да не пуши и да не гледа мач и да не е хазартен тип. Външния вид е до време и съжалявам хора, които търсят само това. Свършват бити и лъгани.
50
3
 
0
 
! Отговори
Божидара преди 1 година
Никога няма да забравя концерта на Васко Кеца от 1962 година година, където изпь песента, търся хубави жени на 33. Тогава тамън бях станал на 32 години.
49
3
 
4
 
! Отговори
Ужас преди 1 година
Мъжете над 40 изглеждат като кренвирши. Както кренвиршите се водят от месо, а в тях няма никакво месо, така и в мъжете над 40 няма нищо мъжко. Умряла работа им е там долу.
48
5
 
12
 
! Отговори
Жена на 24 преди 1 година
Мъжете в България до 35 години са супер незрели,дечковци. Дай им прически, татуировки, коли, кръчми. По възрастните пък вече са нашишкавяли и олесяли, пак не стават! Изобщо няма никакъв избор в България.
47
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Един от основните критерии е възрастта. Реалността е, че мъжете търсят жени, които могат да им родят деца и не им трябват жени, които не могат
46
2
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
То хубаво жената да търси тези ценни качества в мъжа, но и мъжа търси определени качества в жената. Например да е под 30 години и куп други. Ако всеки търси ценните качества в другия, никога няма да се намерят един друг.
45
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 67. Както и да се гърчиш си оставаш единствения тролинген драскаш под различни никове и без никове.
44
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До До 59. Много си виждал/а мъже. От кое село си ? Че младите момиченца по градовете се скъсаха да ходят с чичковци.
43
6
 
9
 
! Отговори
До 59 преди 1 година
Млади хубави момичета не си падат по дядовци над 40. Недейте, че ставате смешни и ви си подиграваме. Да не казвам как не ви става и какви карикатури сте като се съблечете. Тънки пръчки вместо крака и големи кореми. Смях