Съвети за щастлив брак

Никога не се лъжете един друг
31 авг 2023 23:00, Михаела Лазарова
15
Съвети за щастлив брак
Снимка: Istock

Колко често ви се е случвало за определени ситуации в любовта да си помислите, че ако е имало някой, който да ви даде съвет, не бихте взели дадени решения? В любовта винаги се нуждаем от съвети, по отношение на брака също. Съвети бихме могли да получим от хора край нас, които имат стабилни и щастливи съюзи, от специалисти по връзки. Съветите често са житейски опит.

Днес споделяме с вас 13 от най-добрите брачни съвети.

1. Изберете да се обичате и не забравяйте, че любовта е ангажимент, а не само чувство.

2. Винаги отговаряйте, когато съпругът или съпругата ви се обаждат. В моментите, в които сте заедно се опитайте да отделяте по-малко време на телефона и социалните мрежи.

3. Направете времето заедно приоритет. Казват, че времето е „валутата на взаимоотношенията“, така че не забравяйте да инвестирате време в брака си.

15 начина да се свържете с партньора си

4. Обградете се с приятели, които ще укрепят брака ви. Отдалечете се от хора, които могат да ви изкушат да компрометирате характера си.

5. Направете смеха саундтрака на вашия брак. Споделете моменти на радост, дори в трудни моменти намирайте поводи да се усмихнете.

6. Когато спорите, помнете, че няма да има „победител“ и „губещ“. С любимия ви човек сте партньори във всичко, така че или ще спечелите заедно, или ще загубите заедно. Търсете заедно решение на проблемите ви.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
2
 
! Отговори
Хватки при раздяла преди 1 година
Да знаете, че тези, които пачалят доста пари, но част от тях крият от жените си, ползват и други схеми. Точно преди развода напуска фирмата и затова на негово име няма нищо, съпругата не може да предяви иск заподялба, нитодори за издръжка. След окончателното приключване на развода съдружникът му прехвърля на негово име пари и недвижими имоти. Чудя се дали не сключват помежду си някакви поверителни договори, за да бъде сигурен този, който се развежда, че съдружникът му няма да го измами и обере?
13
2
 
3
 
! Отговори
една жена преди 1 година
До ник 13 Така си е. Не случайно се казва да намериш своята половинка. Не си ли пасват двама души, колкото и усилия да полагат, трудно ще вървят нещата. А в този случай няма и да им се иска да полагат усилия. Късмет на търсещите! :)
12
0
 
13
 
! Отговори
ник преди 1 година
Да намериш точния човек, но за съжаление малцина са късметлиите. Всичко друго са празни приказки.
11
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хубав ден!
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има и мъже, които крият пари от жените си, но не само за фонд "И аз съм човек". Някои от онези с успешен бизнес или тези, които получават големи хонорари, понякога се оказват със солидни банкови сметки, за които съпругата не знае нищо. Женичките, които имат склонност да крият пари от съпрузите си, правят това на дребно - трупа при майка си дребни спестявания, но понякога "капка по капка вир става", и такива случаи има. Други си имат тайни места в къщи и там си държат паричките, скрити от мъжа.
9
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жените понякога си провалят връзките една на друга чрез клюки и интрижки. Правят го от злоба. Много се пазете от такива.
8
3
 
5
 
! Отговори
Съвет 4 преди 1 година
Наистина приятелите са много важни. Влияят силно, особено в предбрачния период. Такъв може да ти провали връзката, защото той самият е решил да остане вечен ерген. Когато близкият му приятел се ожени, бохемът ще продължи да води жени к., когато ще се виждат уж само по мъжки, а те пък довеждат себеподобни приятелки. Лицемерната приятелка пък ще направи всичко възможно,за да отнеме любимия на близка приятелка, ако прецени, че той е свестен и перспективен.
7
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Правете редовно секс и опъвайте редовно жена си................прриродата не търпи вакуум!!!Ако тя не е задоволена, ще си отваря краката пред някой друг............като я засърби сливата!!
6
3
 
7
 
! Отговори
Съвети 12 и 13 преди 1 година
За тайните и лъжите. Много майки втълпяват на дъщеричките си още в пубертетната им възраст "Мъжът не трябва да знае всичко" и имат предвид не само евентуалните предбрачни приключения на момичето. Знаете ли колко жени си имат някакви спестявания, които не държат в банка, а при майките си? Мъжките тайни също ги има, но те са най-често в сферата на взаимоотношенията. Не споделя с жена си всички подробности за времето, прекарано с приятели по мъжки.
5
3
 
3
 
! Отговори
Но преди брака преди 1 година
Момчето предпочита да прекарва с девойката толкова време, колкото е нужно за сексуалните му потребности, а след това да се шляе с приятелите си. Това е неговото виждане за най-добро разпределяне и инвестиране на времето-"валутата на взаимоотношенията". Тя пък настоява да я съпровожда, когато ще ходи някъде в свободното си време. Това го кара да се чувства използван, за да й бъде "развождач". Поради тази причина често се спречкват и понякога това проваля връзката им.
4
4
 
3
 
! Отговори
Родител 3.14 преди 1 година
Станете обратен.
3
7
 
6
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 година
Пари,пари , и яко мандръсане .
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Приятни сънища!
1
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стига да се обичат!