Само за жени! Хороскопът ви за септември

Динамичен месец
5
Само за жени! Хороскопът ви за септември
Снимка: Istock

Интересен месец септември ни очаква. В началото на месеца, Венера, която досега бе няколко седмици ретроградна, най-сетне става директна, което ще възстанови загубената хармония и стабилност. Стабилност ще можем да постигнем и по отношение на парите. Въпреки това е добре да изчакаме с по-важните решения до 15 септември, за да приключи и ретроградната фаза на Меркурий.

Юпитер, който също е ретрограден може да доведе до някои забавяния за дамите родени под знака на зодиите Рак, Стрелец и Риби. Но ретроградното движение на тази планета ще бъде благоприятно за онези, чийто Юпитер в наталната карта също е ретрограден.

Повече за всяка зодия вижте в женския ни хороскоп за септември.

Таро карти за септември за всяка зодия

Жената Овен

Скъпи дами, септември ще ви донесе много възможности. Ще бъде необходимо да не мързелувате, а да покажете желание да се възползвате от благоприятен набор от обстоятелства. В работата и бизнеса ще успеете да подобрите позициите си и дори да се изкачите по кариерната стълбица.

Звездите ви съветват да не забравяте да спортувате. Любовната сфера също ще претърпи промени, особено за онези представителки на зодията, които все още не са срещнали своята сродна душа. Ярките емоции от първите дни на общуване могат да се превърнат в сериозни и обещаващи отношения в бъдеще.

Първата буква на името ви разкрива какви сте в любовта

Жената Телец

За вас новият месец ще бъде период на активно движение и действие. През първата половина на септември ви очакват много пътувания, свързани както с бизнес, така и с лични дела. Втората половина на месеца ще изисква внимание към решаването на семейни въпроси, особено тези, които са свързани с деца и по-възрастни роднини.

Много жени Телци ще успеят значително да подобрят финансовото си състояние след 20 септември, но за това също ще трябва да покажат голяма активност и постоянство. Бъдете внимателни със здравето, не се претоварвайте и се хранете здравословно.

Жената Близнаци

За вас дами, септември ще донесе активизиране на романтичната сфера, което ще ви осигури приповдигнато настроение, прилив на сили и положителни емоции. Някои жени, родени под знака на зодия Близнаци сериозно ще обмислят брак, съвместен живот или планове за деца.В работата всичко ще върви хармонично, ако сте отговорни. Финансовата ситуация също няма да ви притеснява. По отношение на здравето, звездите ви съветват да се грижите по-добре за нуждите си.  

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
една жена преди 8 месеца
Не, че не влизаме, но тези статии са преписани от женски списания. Ако искаме да ги четем, можем да го направим при източника. Проблемът на тук преписващите ...хм, мис ирки може би е, че няма мъжки списания със статии на тема връзки, нямам предвид онези със снимките :)
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До 3Влизат. :)
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тук жени не влизат. Как не го и разбрахте за толкова време...
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Само за един от 15-те пола? Cексизъм! Полова дискриминация! Неравенство между половете!
1
0
 
1
 
! Отговори
Септември ще бъде .. преди 8 месеца
Сега и завинаги ще се опитвам да постигам мечтите си със задружност, защото победата, ранна или късна, е сладка, когато е споделена.