Пълнолуние в Овен: Как ще се отрази на всяка зодия?

Последната суперлуна за годината настъпва на 29 септември
30 сеп 2023 18:45, Теодора Драгоева
4
Пълнолуние в Овен: Как ще се отрази на всяка зодия?
Снимка: iStock

Пълнолунието през септември 2023 г. ще накара всеки знак да спре забавлението си за няколко дни, за да даде приоритет на самостоятелните си начинания. Това пълнолуние е в кардиналния огнен знак Овен, който осветява желанието на всички да предприемат действия. Тъй като Овенът е знак, управляван от Марс, всеки ще бъде насърчен да даде последен тласък на независимите си занимания, преди бавността на есенния сезон да настъпи напълно. Въпреки че обединяването на силите с другите е един от начините да успеете, има определени цели, които вие можете най-добре да постигнете сами. Сега е моментът да се съсредоточите отново върху това, което запалва огъня ви, отделно от всички останали. Понякога да бъдеш малко егоист е полезно!
Пълнолунието ще настъпи на 29 септември 2023 г. и ще е последното от т. нар. суперлуни за тази година

Суперлуните се случват, когато Луната достигне точката в своята орбита, която е най-близо до Земята, което я кара да изглежда по-близка, по-ярка и по-голяма от обикновено. Има само от три до пет суперлуни годишно.

Септемврийската суперлуна се нарича още жътвена луна, поради факта, че се случва малко след есенното равноденствие. Твърди се, че това пълнолуние дава на жътварите няколко допълнителни вечери на лунна светлина преди официалното начало на есента, за да могат да се погрижат за реколтата си.

А ето и какво може да очаква всеки зодиакален знак от тази суперлуна:

Овен (21 март – 19 април)

Може да не е вашият сезон, но все пак ще бъдете главният герой по време на септемврийското пълнолуние, Овен. Сега вашите лични амбиции и стремежи ще бъдат в центъра на вниманието ви и така ще бъде в следващите няколко седмици. Ако сте се чувствали разсеяни от цялото скорошно общуване, сега е моментът да се съсредоточите отново върху собствените си задачи. Какви нови проекти се нуждаят от вашето внимание? Просто се фокусирайте върху целите, които сте си поставили.

Телец (19 април – 21 май)

Докато септемврийската пълна луна осветява небето, ще бъдете насърчени да направите крачка назад и да прекарате малко време сами. Въпреки че обикновено сте доста социални, ще се чувствате склонни да се съсредоточите върху амбициите, които изискват от вас да се откъснете от останалия свят. Ако сте искали да започнете нова рутина или практика, сега ще имате енергията да го направите. От друга страна, ако сте се опитвали да се откажете от лош навик, мотивацията ви да го преодолеете също ще бъде най-висока точно сега.

Близнаци (21 май – 22 юни)

На 29 септември вашите заредени с енергия занимания във вашите приятелства и съюзи ще влязат в остър фокус, насърчавайки ви да се обедините и да задвижите нещата по някакъв проект или начинание. Свикнали сте да поемате водеща роля във вашата общност, но в този ден тя ще бъде призната повече от обикновено. Не се изненадвайте, ако другите очакват от вас да поемете водеща роля – способността ви да задвижите нещата наистина ще бъде оценена.


За другите зодии, четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: пълнолуние в овен
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Itso преди 1 година
Снимката е много хубава
1
0
 
2
 
! Отговори
До 1,:-*:‑ преди 1 година
Ще се отрази така, Овен и телец ще се съберат и ще изгладят рогата :-*