Венера в Дева - 4 зодии, които ще усетят промени в отношенията си по време на транзита

Планетата на любовта е в практичния, земен знак от 5 до 28 август
2
Венера в Дева - 4 зодии, които ще усетят промени в отношенията си по време на транзита
Снимка: iStock

От 5 до 28 август Венера – планетата на любовта, красотата и взаимоотношенията – ще бъде в практичния, аналитичен знак на Дева. Венера може да не се чувства особено добре в този земен знак (планетата е в падение в Дева), тъй като типичните романтични жестове често се изтласкват в полза на по-прагматичните подходи, ориентирани към услугите. Въпреки това, сега е чудесен момент да се заемем сериозно с това, което искаме в нашите взаимоотношения.

Предизвикателството тук е, че на 5 август започна и ретрограден Меркурий в Дева, което прави изключително важно за нас да внимаваме за думите си и да общуваме ясно и директно с любимите си хора.

Въпреки че всички зодиакални знаци ще почувстват ефектите от транзита на Венера, някои могат да видят по-забележителни промени в отношенията си.

Разберете кои са тези четири знака, които ще претърпят най-осезателни промени във връзките си точно сега:

Дева
Венера си проправя път през вашия първи дом на Аз-а и идентичността, което означава, че това е добър момент да преоцените вашите желания и нужди в една връзка и да дадете приоритет на себе си, ако сте се пренебрегвали до този момент. Когато Венера влезе във вашия знак, любовта приема по-практичен подход и точно сега грижата за себе си може да ви помогне да станете по-добър партньор. Това обаче може да предизвика известно напрежение във връзката ви, ако имате отношения с човек, който предпочита да ви използва и да бъде обгрижван от вас, без да се старае да ви връща вниманието и услугите, или ако сте в отношения с човек, на когото не му е приятно, че отделяте време за себе си. С ретроградния Меркурий, който започна също на 5 август, са възможни недоразумения около тези теми, ако не сте наясно какво правите или защо го правите. Въпреки че вашите взаимоотношения могат да извлекат позитиви от това, че се грижите повече за себе си, уверете се, че общувате с хора, които наистина ви ценят.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Венера в Дева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
ze nigmar преди 1 месец
Древен син...:)))