3 закона на вселената, които не бива да забравяме

Имаме силата да проявим всяка реалност в живота си
20 сеп 2024 10:45, Михаела Лазарова
10
3 закона на вселената, които не бива да забравяме
Снимка: Istock

Всички сме чували за закони на вселената и как тя ни помага да бъдем по-щастливи. Вселената обаче си има закони. Ясни, които ако успеем да следваме, можем да променим живота си в положителна светлина.

Вижте три закона на вселената, които не бива да забравяме.

Първият закон на вселената е този за реципрочността.

Ако някой ви принуди да извървите една миля с него, извървете две мили. Следвайки това правило, няма да останете без награда, която между другото може да дойде съвсем неочаквано. Трябва да се отбележи, че този закон работи и в двете посоки – вредата, която причинявате, ще се върне при вас.

За да живеете в хармония със себе си, трябва да помните справедливото възнаграждение, както и престъплението и наказанието. Или казано накратко, ако някой действа с не добри намерения към вас, вселената винаги ще намери начин да ви се реваншира.

Вторият закон е, че това, в което вярвате, става ваша реалност. Всеки път. Без изключения.

Човешкият ум е изключителен. Хората могат да бъдат убедени в невероятни неща (понякога и негативни, разрушителни) просто чрез повторение. Каквото мислим, това и чувстваме. Това, което чувстваме, в него вярваме. Едва ли може да се отрече фактът, че това, което повтаряме в мислите си, е това, в което вярваме за живота и нашето място в него.

Източник: 3 закона на вселената, които не бива да забравяме
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: щастиежеланиявселена
Още от Свободно време.
5 знака, че между вас химията е голяма
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Гаро преди 36 минути
Я не спазвам законите в БГ камо ли в Космоса,дека никой не мое да ти иска сметка....
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 52 минути
Още един, види ли се този автор не чети и не следвай линкове.
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Реципрочността на Вселената, това е точно законът на Кармата. Каквото причиняваш на другите, това се връща и към теб. Някои хора си мислят, че когато съзнателно причиняват страдания и зло на другите, с цел лично облагодетелстване, лични интереси, това е супер. Само че злото ще се върне като бумеранг към тях в най-неочаквания момент. И доброто също ще се върне.
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
до 3-ти: "половината от красотата на една жена се състояла в собствената й убеденост, че е красавица." - колкото и да Ви звучи невероятно, уверявам Ви, точно така е. Дали е половината, дали е малко повече или малко по-малко - това са детайли, но искам да Ви припомня, че най-известните куртизанки, за които имаме сведения, всъщност не са били топ-красавици. Явно са притежавали нещо друго, какво би могло да е то?
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Вярвам че ше стана милионер :)))
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Мишката явно вярва само, че става за треторазрядна драскачка в четвърдоразряден сайт. Иначе можеше и по-интелектуална професия да има.
4
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
'Вторият закон е, че това, в което вярвате, става ваша реалност. Всеки път. Без изключения' -- а дори да беше тъй вместо да си губя времето не е ли по добре да не вярвам в нищо ? щото тогава няма да ме тревожи дали съм богат или беден
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Не помня в кой роман прочетох нещо, което ще преразкажа по памет - според автора, половината от красотата на една жена се състояла в собствената й убеденост, че е красавица. Ако самата тя вярва в това, с поведението си успявала да внуши и на околните, че е красавица. Забавно, нали? По-горе като вселенски закон се формулира твърдението "това, в което вярвате, става ваша реалност".
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
'Първият закон на вселената е този за реципрочността. Ако някой ви принуди да извървите една миля с него, извървете две мили. Следвайки това правило, няма да останете без награда.' -- първо какво е 'миля' и как така някой ще ме принуждава да правя нещо с фалшиви обещания за ? да не е особеност на американците и техните проксита в бг ППДБ ?
1
0
 
3
 
! Отговори
Навитак преди 3 часа
Браво Мише! А как се отразяват вселенските закони на секса?