5 модела якета за есен 2024

За повече стил във визията
19 сеп 2024 12:33, Михаела Лазарова
2
5 модела якета за есен 2024
Снимка: Istock

Якето е неизменна част от есенния гардероб. Но ако ви е омръзнало всичко познато, можете да почерпите малко модно вдъхновение. Вижте кои ще са актуалните модели якета през тази есен:

Големи кожени якета

Инвестирането в кожено яке е безупречен избор и този сезон стилистите на знаменитости предвиждат, че големият вариант на тази класическа дреха ще бъде особено стилен. Това е дрехата, към която ще посегнете, за да я комбинирате с поли и рокли, като така ще си осигурите както топлина, така и едно „по-остро“ излъчване.

Специалистите препоръчват да го комбинирате с колан, слънчеви очила и любимата ви чанта. Винтидж стиловете си заслужават инвестицията, а и ще можете да си ги закупите на доста разумна цена. Ето един начин, по който можете да бъдете стилни и в тенденция, при това почти за без пари.

Ретро университетски бомбъри

Всички стилисти обожават възраждането на настроението от 90-те години и това ретро спортно яке е чудесен начин да го включите във визията си. Що се отнася до пазаруването – не забравяйте да проверите раздела за мъже (за идеалния външен вид и усещане).

Източник: 5 модела якета, които ще се носят този сезон 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: модастилякета
Още от За да се разбираме
Какво означават някои повтарящи се числа?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Поредните глупости на Михаела, Всеки се чувства добре в харесваното и е индивидуален, а не част от стадо. Кой и плаща да слага хората в рамки от няколко бройки?
1
0
 
8
 
! Отговори
сега УЛУЧИ преди 9 часа
ама всеки ще носи каквото си има - при тая скъпотия ...