Рики Мартин: Плаках като дете, когато разкрих, че съм гей

Певецът свалил товар от гърба си, синовете му помогнали
Обновена: 3 ное 2010 15:34 | 3 ное 2010 15:34,
118
Рики Мартин: Плаках като дете, когато разкрих, че съм гей
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Месеци след като написа в блога си, че е хомосексуалист, Рики Мартин сподели повече за преживяването си в предаването на Опра Уинфри.

"Не можех да понасям да се крия повече, беше твърде тежко за мен", казва той и добавя, че децата му – Валентино и Матео, са допринесли за решението.

"Почувствах облекчение, почувствах се свободен. Най-после можех да спра да се преструвам, че съм някой друг.

Интересното е, че плаках като бебе, след като го направих, наистина ми падна голям товар от сърцето", споделя още певецът.

Ако не бях признал, че съм гей, щях да науча децата си как да лъжат, не мислите ли? Исках да се гордеят с мен и да им дам някакъв пример как да отстояват позицията си", каза той.

Рики Мартин стана татко преди две години благодарение на услугите на приемна майка.

Още новини

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
3
 
6
 
! Отговори
Анонимко преди 12 години
Много *** народ сме ей....ами какво като е гей, да не е с две глави...парадите са Ви проблем, ами защо момиче и момче да имат право да се целуват на улицата, а две момчета, или две момичета-не-та това си е рафинирана дискриминация.
97
3
 
11
 
! Отговори
Римски преди 13 години
Всеки да е такъв какъвто иска, но да не го рекламира.Представи си че геронтофилите или некрофилите си спретнат парад!
96
7
 
11
 
! Отговори
Римски преди 13 години
Жалко за момчето! Защо нещо ненормално се посреща с такава симпатия в щатите? .Двата пола съществуват, за да дават потомство-това е замисълът на прородата или на господ, другото е отклонение от нормата.Всички гей-организации се опитват да ни убедят в обратното/че ненормалното е нормално/.Заслужава си да се помисли,кой печели от тази пропаганда.Да си бял,хетеросексуален,мъж,християнин вече не е на мода.Да не се опитват да ни убедят да обръщаме резбата и да слагаме чалмата!?
95
4
 
9
 
! Отговори
Митко Чуков преди 13 години
Удивително е как медиите ежедневно ни поднясят по някоя "вълнуваща" новина за някой ***. Очевидно това е нещо много важно за обединена Европа. А за Рики Мартин виждаме как ни демонстрира - че по-лено му влиза в з....а от колкото в главата.
94
3
 
8
 
! Отговори
Хех преди 13 години
Каква изненада само ... Рики Мартин ... гей ... КОЙ БИ ПРЕДПОЛОЖИЛ
93
1
 
7
 
! Отговори
OWN преди 13 години
Много добре е направил Рики че е признал наистина това е голям товар ама вече ще е спокоен!Браво на него и на Опра която го поканила в шоуто си!!!Все пак говорим за ШОУТО НА ОПРА...
92
3
 
6
 
! Отговори
кръстопът преди 13 години
и аз един ден като се събудих и разбрах, че съм ***. Сега не знам какво да правя? Да си призная ли пред другите или те сами ще ме разпознаят по дебелите ми джуки?
91
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
плакал горкичкия ... всички *** имат МНОГО ОБщО помежду си което показва ясно причината за педераслъка им, макар че на тях много им се иска да убедят всички че така са родени и нямали избор.А истината е че всички *** са емоционално потиснати нормални мъже ... със сериозни психически отклонения породени от комплекси, неуспехи в общуването с жени или просто лигава модност ... накратко казано - една дебела сопа и бои въз бои и да видиш как ще се оправят бързо. А това на снимката е латино *** ... там е модно мъжете да са чувствителни геиове ... плаче за шамари.
90
2
 
11
 
! Отговори
аха преди 13 години
и аз нямам проблеми с него,но децата му имат!!Съвсем изтрещяха тия-чак и деца създават в какъв дух ще ги възпитават!!??
89
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ти би плакъл, аз не бих живял...
88
4
 
7
 
! Отговори
Говедарин преди 13 години
===Рики Мартин: Плаках като дете, когато разкрих, че съм гей===И ко стана бре Рико?Викаш тя болката малка - срамът бил голям?:D :D :D
87
3
 
23
 
! Отговори
5 преди 13 години
Мили дами,ако случайно имате МЪЖ до себе си, дръжте го здраво, защото истинските са на изчезване! Ба.ти цивилизацията!
86
3
 
10
 
! Отговори
Romain Gary преди 13 години
Нямaм нищо прoтив тяx, нo и нямaм нищо зa тяx.Нямaм нищо прoтив тяx, нo и нямaм нищо зa тяx.Нямaм нищо прoтив тяx, нo и нямaм нищо зa тяx.
85
2
 
10
 
! Отговори
xtzy преди 13 години
Не знам кво се е крил, ама още като стана известен 90-те години си личеше от 100 километра че е резба
84
2
 
8
 
! Отговори
откровен преди 13 години
стефанe, koй ce интeрeсувa от тoва, защо ни занимaватe c комплекситe cи!? Koй ce интeрeсувa от вашaтa гейcka гордocт!? Нямaмe нищо прoтив ваc, нo и нямaмe нищо зa ваc!!!!!!He ни ce нaтрaпвaйтe и нe парадирaйтe!!!!"Исках да се гордеят с мен и да им дам някакъв пример как да отстояват позицията си" - Браво бe! Aми ako не миcля kaтo нeго? Bepoятнo cъм примитивeн, a?
83
2
 
10
 
! Отговори
Knock преди 13 години
`га яди киФтетата пак ли рИва?
82
2
 
15
 
! Отговори
Boncho преди 13 години
Сега, деца, ще ви покажа как да отстоявате твърдо позицията си. Леко се навеждаме и хващаме палците на краката си здраво с ръце... Точно така, Валентино, брао на тати дитету... Оф чак ще ме разплачете пак! СТИГА ПОРНОГРАФИЯ, ИСКАМЕ ИСТИНСКИ НОВИНИ!
81
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
истинско щастие за ***(който не знае къде са да погледне зад гърба си) - какво по прекрасно от това:мъж циври и си признава
80
2
 
10
 
! Отговори
bbbb преди 13 години
100 коментара за един гей,дали си заслужава толкова да го обсъждате, като иска да го е..т проблема си е негов!!!
79
2
 
6
 
! Отговори
stonerose преди 13 години
голяма гордост бате..