Хайди Клум най-накрая се изказа за развода си

Искам да продължа напред, казва красавицата за "ELLE"
9 мар 2012 18:30,
18
Хайди Клум най-накрая се изказа за развода си
Снимка: Elle

Откакто шокира света с новината, че се разделя със съпруга си Сийл, Хайди Клум не пророни и думичка по болезнената тема пред медиите.

Сийл от своя страна беше доста по-словоохотлив, но противоречив в тезата си. Първо обясняваше, че му се иска да се съберат, а после демонстративно свали брачната си халка.

Супермоделът обаче, запази достойнство и едва сега разкрива подробности за раздялата с бащата на четирите си деца пред априлския брой на списание "ELLE".

"Чувствам се така, сякаш съм в епицентъра на торнадо", споделя чувствата си Клум.

"Колкото и да ми е тежко, си давам сметка, че животът някой път ни поднася абсолютно неочаквани удари в гърба..."

Хайди казва още, че с певеца са се разбрали да не разкриват пред обществото точната причина за раздялата им и какви са били проблемите в брака им.

"Не можеш да споделиш с всички личните си неща. А и честно казано не ми се влиза в детайли по темите за живота ми, децата и семейството ми. Просто искам да продължа напред".

"Струва ми се, че вече прекалено много неща се изприказваха по темата за нашето семейство, а и не ми се иска да ги коментирам... Ако започна да отговарям на всичко в медиите, неминуемо ще започна да се ядосвам. Не можеш да звъниш на всички и да обясняваш – това твърдение не е вярно, но онази част от историята отговаря на истината".

Хайди споделя, че решението на 49-годишния Сийл, да говори за тяхната раздяла по време на промоцията на осмия си албум си е лично негово.

"Не мога да му кажа какво да прави или да не прави. Той е възрастен мъж".

Германската хубавица, казва, че й е трудно, но не мисли, че е важно хората да знаят кой точно и с какво се е провинил във връзката им.

"Не искам да говоря позитивно или негативно. Всяка двойка има върхове и спадове, но за съжаление ние сме известни и хората искат да знаят подробности. Но аз преди всичко съм майка и трябва да предпазя децата си от болката, доколкото мога".

Бившият ангел на "Victoria's Secret", казва, че е силна личност, но все пак не е робот и провала на брака й наистина я е наранил дълбоко.

Вижте снимките от фотосесията й за ELLE в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
8
 
! Отговори
Пеньо преди 12 години
Таз зарад мене се разведе, та да се събереме, ама моята не ми даде развод и сега работата се разпадна............ плаче горката........
14
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Друго си е да си международна ку*ва! От сичко пари пра*им.
13
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази може и да упорита, може да е инат, алчна и силна даже... Ама да си личност е нещо по-различно от това да ходиш по бельо по подиумите./да им имам и имиджмейкърите, и говорителите, те така стават още повече за смях, "вип" персоните/
12
1
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
"Хайди Клум най-накрая се изказа за развода си"Нещо не разбрах от заглавието.... защо се публикува изобщо това, като нищо не казва, достатъчно се изписа при раздялата им. Не че ме интересува изобщо.Те толкова *** ли са, че не разбират, че част от парите им са за това, да пълнят медиите с клюки за тях. Искало да си пазят "личния" живот, анонимни да били...хора са. А като прибират големите пачки хора ли са или богове?Като са хора, интересно защо някой не се влюби и не се взе с някой работник.
11
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Той Сийл като е взел тя е била глътнала шайбата,заредила фурната,чукнала яйцето,яхнала кочана,отиде голфа в канавката....Будала е Сийл. Не стига че я взел пък сега тя го разкара
10
10
 
39
 
! Отговори
Ях преди 12 години
Що изостави големия *** ***?
9
5
 
8
 
! Отговори
до 8 преди 12 години
Ще я загуби я......а знаеш ли защо?
8
12
 
40
 
! Отговори
От 6 до 7 преди 12 години
Ами има мулатчета щото Хитлер е загубил войната! Ако я беше спечелил всички щяхме да сме бели и да празнуваме Октоберфест!
7
9
 
11
 
! Отговори
до 6 преди 12 години
В любовта няма правила.....я виж колко мулатчета има дори и по времето на Хитлер.
6
9
 
36
 
! Отговори
До 3 преди 12 години
Още повече че е германка!!! Хитлер сигурно се гърчи в ада като е разбрал за брака между арийка и ***!
5
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Родила му е 3, първото е от онзи дъртия дебел Бриаторе.
4
1
 
32
 
! Отговори
гневно преди 12 години
Не искаме проблемите на Хайди ,искаме си Кардашан за го местим на воля!
3
12
 
24
 
! Отговори
до Кънчо преди 12 години
Кънчо,тази жена е родила четири деца на Сийл не му ......малко уважение.Тя е достойна жена все пак е германка.
2
11
 
42
 
! Отговори
Кънчо преди 12 години
Пила е вода от черната чешма(по скоро чучур) тази... Но наистина на кой му пука от това? Всички нормални хора по земята са затънали в проблеми и стрес. Създават ни нЕкви изкуствени звезди вместо да се обръща внимание на войните , бедността , глада ...Промиват ни мозъка с "кризи" и чутовни звезди от ранга на Гъзасян , простете Кардишиян. Просто ни мачкат отвсякъде психологически, но усещам че все повече българи споделят моето мнение.
1
26
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И на кой му пука за тъпия ти брак с тази черна *** ***?