Най, най, най... Бекъм в цялата си прелест

За някои Дейвид е икона, за други – просто съпруг и баща
Обновена: 7 юни 2012 08:36 | 7 юни 2012 08:36,
24
Най, най, най... Бекъм в цялата си прелест
Снимка: Elle

Най-сексапилният мъж на планетата, най-добрият съпруг, един от най-уважаваните британци – Дейвид Бекъм е "най" в много сфери. И точно по тази причина той е единственият мъж, който е позирал соло за модното списание "Elle".

Доста приказки се изговориха за неговата фотосесия и след като корицата плъзна в интернет, седмица по-късно се появиха и всички снимки, на които Бекъм е просто очарователен.

Във фотосесията Дейвид е облечен небрежно, а безкрайните му татуировки го правят истински бунтар. Ако не беше толкова спретнат и известен в света на футбола, би могъл да мине и за рок звезда.

На един от кадрите съпругът на Виктория показва мускулесто тяло, като се е разголил от кръста нагоре, което до някаква степен подсказва защо главната редакторка на медията има афинитет към него.

"Той е национален герой. Той е икона и "Elle" е познато като списание, което слага икони на кориците си. Това ще се случи за пръв път и се надяваме да допадне на жените и мъжете", каза Лорейн Кенди и допълни: "А и кой не би искал да види на корица най-красивият мъж на света? Това ще е брой за колекционери".

Хвърлете едно око на пълната фотосесия в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
AZ SI IMAM SAPRUG I NE GO SRAVNQVAM S BEKAM PO NI6TO KOETO SME POSTIGNALI V JIVOTA. NO ZA MEN BEKAM E VELIK FUTBOLIST !!!! ZA6TO TAQ ZLOBA. A NE MU PRIZNAEM DARBATA DADENA MU OT BOGA DA ZABAVLQVA S TALANTA SI VSI$KI DO KRAQ NA KARIERATA SI.A DORI I SLED TOVA!!! UNIKALEN FUTBOLIST!!!
18
0
 
3
 
! Отговори
много моля! преди 11 години
Най-добрият съпру и най-сексапилният мъж е моят! Кой каза че е Бекъм?
17
0
 
6
 
! Отговори
футбола преди 11 години
да ама не е играл при "Тигрите" от Бистрица нали ;) тогава на къф ми се прай
16
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ама естествено, че доникъде не я е докарал.Бивш футболист на Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид и Милан, шампион на Англия, Испания и Европа (че даже май и в САЩ стана шампион, но това няма значение).Капитан на Англия и една от най-големите звезди във футбола по времето, когато се състезаваше (защото реално кариерата му е приключила, в момента рита за кеф).Та, да .. пропилял си е кариерката човека.
15
4
 
6
 
! Отговори
!!! преди 11 години
Известен - да, красив - не.
14
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този, наред с Бранджелина и Кимчето, май вече се нарежда сред най-досадните знаменитости.Не може ли да пишете за нещо ново, различно и свежо?
13
2
 
7
 
! Отговори
Любо преди 11 години
Футбол не гледам и списания не чета и въпреки това знам кой е Бекъм какво повече да казвам за него Просто е хубаво да си Бекъм аз му завиждам , но не го плюя Не мога да го гледам ама ми е симпатичен така че през оная работа му е на Бекъм кой кво мисли тук
12
0
 
4
 
! Отговори
Азис преди 11 години
Аххх да ми падне........... !!!!!
11
0
 
3
 
! Отговори
bulyo peniyo преди 11 години
brodiral sa kato kuvior4i s tez tatuirovki myaza na risunka ot detskata gradina, yavno bogatite sa o6te po glamavi
10
3
 
4
 
! Отговори
muj преди 11 години
nai nai nai nai .... nai golemiq *** su6to
9
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Изобщо не харесвам, а тия татуировки пък са ми толкова грозни че нема и накъде...
8
2
 
8
 
! Отговори
xXx преди 11 години
Тоя като футболист до никъде не го докара, ами поне блъска реклами и се появява редовно пред камерите, та да не бъде съвсем забравен.
7
3
 
17
 
! Отговори
ве преди 11 години
Бекъм няма как да стане моят 'най-добър' съпруг, може да си остане такъв само за Виктория. Пък моето мило е страхотен мъж, има по-хубави снимки от Бекъм, и ако изключим редките моменти в които искам да го убия е най-страхотния мъж на света за мен!!! Затуй нека Виктория си купува ELLE сега, а когато направят корица с моя мъж ще си го купя и аз.
6
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
не ме кефи
5
3
 
14
 
! Отговори
uywt преди 11 години
Бекам от футболист стана манекен. Заради женски ахкания по него . В последните години печели повече пари от реклами.
4
4
 
22
 
! Отговори
.!. преди 11 години
К'во сте взели да коментирате Бекъм? Успял е, има семейство! Беше добър играч, който доказа,че само с точен пас и прецизен удар при статичните положения може да се играе на високо ниво (при положение, че риташе само с единия крак и не играеше с глава). Посланник на "Адидас", лице на H&M, куп други неща, "Пепси" също...ясно, че не е най-красивия мъж на планетата, но като лице е познат, като медиен продукт също! Какво повече да искаме от него?
3
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Изглежда ужасно остарял. Не на 36, а поне на 46.А преди 12 години не е бил никакво момченце. През 98-*** беше световното във Франция и върха на кариерата му. Той беше много известен доста преди това.
2
11
 
20
 
! Отговори
съра преди 11 години
Бекъм си беше известен и преди 12 години момченце.Беше страхотен футболист с кадифян пас.
1
12
 
16
 
! Отговори
мим преди 11 години
Чак пък най-хубавия-има къде по-хубави муже в България.Ама нали не са известни,пък тоя жена му го направи известен и любовните му афери.