Бременната Амбър разменя нежности по бельо с Уиз

Бъдещите родители позират на страниците на сп. XXL
Обновена: 11 окт 2012 15:29 | 11 окт 2012 15:29,
5
Бременната Амбър разменя нежности по бельо с Уиз
Снимка: сп. XXL

Наскоро Ким Кардашиян узна, че бившето ѝ гадже Реджи Буш ще става баща. Настоящият ѝ любим Кание Уест е в същото положение, защото и неговата бивша Амбър Роуз очаква първото си бебе с годеника си Уиз Калифа.

Моделът и музикантът са безкрайно щастливи и дори малко след раждането планират сватба. Преди това обаче те демонстрираха за пореден път любовта си на страниците на сп. XXL, където Роуз е по бяло бельо и показва големия си корем. Уиз пък през цялото време щъка край нея и го гали и целува.

Ето и какво казват двамата в медията:

Уиз за връзката си с Амбър:

„Обожавам моето бебче. Тя е невероятна и изглеждам и аз готин, показвайки пред другите колко я обичам. Когато се събрах с Амбър, тя ме обичаше заради това кой съм аз. Имах някакви пари, но те ми стигаха да си платя сметките и да правя някакви бегли планове за бъдещето. Носех същите ризи и обувки и тя ме хареса заради това, което бях, и не се страхуваше. Тя не искаше да излиза с някой от големите имена в бизнеса. Не знаеше точно с кого иска да бъде, но знаеше с кого не иска".

Уиз за записването на новия си албум в къщата, която купи за него и Амбър:

„Просто искам да го направя. Най-важното нещо за мен е да знам, че тя е там и аз трябва да се грижа за моите бебчета. Това ще е първото ми дете. Трябва да се трудя здраво, да се погрижа моето бебче - да има всичко и да е добре. Прекарвам много време с нея, за да не се чувства пренебрегната".

Амбър за раждането:

„Готова съм. Ще направя всичко по естествен начин. Решила съм го, ще раждам във вода. Няма да има лекари. Искам да мога да се похваля с това и следващия път, когато Уиз ми каже, че го боли коремът, аз ще отвърна: „Аз пък родих бебето ни без упойки и лекарства, съвсем естествено".

Снимките на двамата можете да видите в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Превзети негърски драми. Нито ги знам тия кои са, нито искам да узнам.
2
4
 
4
 
! Отговори
aqumarin преди 11 години
В Щатите цветът на кожата отдавна не проблем
1
6
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
по добре щеше да нямат снимка тия двамата..отвратителна е тая ***