Никол Ричи - дивото дете на Холивуд помъдря

Съпругата на Джоел Мадън засне поредната си фотосесия
28 юни 2014 14:15, Теодора Драгоева
2
Никол Ричи - дивото дете на Холивуд помъдря
Снимка: сп.Elle

Освен дъщеря на музикалната легенда Лайнъл Ричи през 90-те Никол Ричи беше едно от дивите деца на Холивуд. Днес обаче тя е съпруга и майка на две деца и е доста по-мъдра от времето, когато пушеше марихуана и не мърдаше от нощните клубове заедно с бившата си най-добра приятелка Парис Хилтън.

Към днешна дата 32-годишната Никол е успешна риалити звезда и модна дизайнерка, която вдъхновява феновете си със своя ексцентричен бохо стил и странни цветове на косата си. Този месец Ричи позира за корицата на списание ELLE, Австралия (юли/2014) в дрехи от новата колекция на Louis Vuitton (пролет/лято 2014).

Снимките са дело на фотографа Джъстин Койт, а за фон на сесията е използван районът около цирка в Лос Анджелис.

В интервюто за изданието Ричи говори за буйните си тийнеджърски години, за престоя си в клиника за лечение на зависимости и за краткия си арест в затвора (от само 82 минути). Освен това тя споделя детайли за живота си с фронтмена на групата "Good Charlotte" Джоел Мадън, който в момента се изявява като съдия в риалити формата The Voice, Австралия.

Вижте последната модна фотосесия на Никол Ричи в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бащата - велик ама дъщерята - ***. Не ни занимавайте с такива същества.
1
9
 
34
 
! Отговори
PE6O KANTONERO преди 9 години
E S TVA KUCHE AKO TI TREBE DA SI LEGAM VE4ER PO UBAVO E DA SE GRAMNEM S PI6TOVA PONE SHTE MI SPISVAT PO VESTNIZITE.TAKIVA *** I V OSVIENZIM NE E IMALO .