Нова сага: Френска актриса обвини Полански в изнасилване

Нямаше алкохол, парти, наркотици, обяснява Моние
9 ное 2019 12:30, Петя Славова
40
Нова сага: Френска актриса обвини Полански в изнасилване
Снимка: БТА

Френската актриса и фотографка Валантин Моние обвини известния режисьор Роман Полански в изнасилване, което по нейните думи е станало преди 44 години, пише в."Паризиен".

Още по темата

"През 1975 година бях изнасилена от Полански. Аз нямах никаква връзка с него - нито професионална, нито лична, едва го познавах. Нямаше някакво парти, нямаше алкохол, нито наркотици", пише Моние, цитирана от БТА.

Това станало в ски курорта Гщаад в Швейцария, където тя била на почивка. Нейните приятели я запознали с режисьора Полански. На следващия ден, след като карали ски, той й предложил физическа близост. Моние, която тогава била на 18 години, му отказала, но продължила да кара ски в тяхната компания. Същата вечер тя отишла с Полански на ресторант, след което се върнали в хижата му, където режисьорът зверски я изнасилил.

Своето желание да разкаже за случката с 44 години закъснение, пострадалата свързва с излизането на новия филм на Полански "Офицер и шпионин", посветен на аферата "Драйфус". Моние искала да припомни тъмните страни на режисьора. Навремето тя не отишла в полицията да подаде жалба, тъй като се страхувала за живота си. Полански тогава бил достатъчно известен и според Моние можело да бъде убита, за да бъде потулен скандалът

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 29И при вас има едно нещо, което "става" на секундата, докато сте на 18-20-25 г.После постепенно ентусиазмът на това нещо намалява и с годините има нужда от много стимули и старание от страна на партньорките ви.Ама по тези въпроси предпочитате да си мълчите.
35
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само дъртата кукумявка баба Фани от "Ало,ало" още не е предявила иск...
34
1
 
16
 
! Отговори
радио Ереван преди 4 години
Защо след 44 години вика "Помощ изнасилват ме" ?Защото е приятно да си спомни.
33
3
 
20
 
! Отговори
Ергъ преди 4 години
Сега вече и от гробищата ще идват заявки. Аман бе! Да я питам тая, 62 годишната кукавела, що ходи на ресторант с него като не си го харесвала. Продала се за една вечеря, и пищи след 44 г. Викнете й психиатър.
32
3
 
18
 
! Отговори
Корнелия Нинова преди 4 години
Уф, мене през 1985 Окръжния секретар на БКП Младежи в Мизия ме хвана за марулката! Така станах млада комсомолка!
31
2
 
5
 
! Отговори
Убре преди 4 години
До Додо: прав си колега! Да слиза лукавия и след него да идва Бог и Сташния Съд да оправи веднъж завинаги този разпаднал се свят!
30
2
 
13
 
! Отговори
Додо преди 4 години
Гледам, и не вярвам на ушите си! Илюминатския неомарксистки неолиберализъм уби нашия свят.
29
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Същата вечер тя отишла с Полански на ресторант, след което се върнали в хижата му, да решават диференциални уравнения ... и след 44 г. се сетила за решението.
28
0
 
18
 
! Отговори
баба Пена преди 4 години
Абе и моята прабаба говореше едно време , че към 1890 г. същият този Роман Полански я е изнасилил и нея , ама не е посмяла да каже на никого ...И сега тук намерихме едно писмо , оставено от нея през 1950 г. , че е истина и сега смятаме да му искаме поне 10 000 000 долара ...???
27
3
 
13
 
! Отговори
ПЕНКО преди 4 години
70% ОТ ЖЕНИТЕ СИ ФАНТАЗИРАТ ,ЧЕ ЩЕ БЪДАТ ИЗНАСИЛЕНИ ; 20 % СЕ "ОПЛАКВАТ" ,ЧЕ СА И 10% НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
26
3
 
24
 
! Отговори
Както е... преди 4 години
...добре известно,с напредването на годините всяка нормална жена се чувства все по-изнасилена, колчем се върне назад в спомените си. Особеност на женската психика, просто.
25
0
 
21
 
! Отговори
Pol преди 4 години
Това вече са абсолютни глупости!! След 40 години се е сетила, защо е мълчала до сега?!!
24
0
 
27
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
АКТРИСА ВЛИЗА В ПОЛИЦЕЙСКОТО И ПОЧВА ДА КРЕЩИ: ПОМОЩ ИЗНАСИЛИХА МЕ!!!ПОЛИЦАЯ НА РЕЦЕПЦИЯТА Я ПИТА: КАКВО СТАНА ГОСПОЖО ?ТЯ:АМИ ПРЕСПАХ С РЕЖИСЬОР А ТОЙ НЕ МИ ДАДЕ РОЛЯ!-----ТОКУ ЩО СЪЧИНЕН НА БАЗАТА НА ВИЦА С ТРУЖЕНИЧКАТА КОЯТО КРЕЩИ ИЗНАСИЛЕНА СЪМ, ЩОТО И ПЛАТИЛИ С ФАЛШИВИ ПАРИ :D
23
0
 
10
 
! Отговори
ДО 22 преди 4 години
Сети се накрая .Всички те подкрепяме с Успеха .
22
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя в САЩ от 40 гдини го чакат да го приберат.
21
5
 
1
 
! Отговори
тоз преди 4 години
тоз полански май нищо е съм му гледал ....ааа сетих се пианистът с ейдриан броуди беше негов май май
20
2
 
3
 
! Отговори
мхм преди 4 години
помните ли филма неочаквана ваканция Росица и кучето Цезар - само питам за филма нищо незнам за изнасилвания макар че Росица е секси парче
19
10
 
3
 
! Отговори
Леле до 13 преди 4 години
Да , де... не го съдят заради филмите му... поради съвсем конкретни причини го съдят (до ден днешен). А в американските съдилища изобщо не им пука какъв е социалния статус на подсъдимите- дори, ако си публична личност е по-кофти за теб.
18
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 18Може би, щото ако качат снимка на изнасилената, веднага ще станея ясно, че на такава никой няма да посегне.
17
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо на всички такива обвинения се качват снимки на "изнасилвачите", а на "изнасилените" - никога?