Катето Евро си напазарува за 250 лв. от "Фермата"

Актрисата разглези всички оцелели участници в шоуто
19
Катето Евро си напазарува за 250 лв. от "Фермата"
Снимка: Фермата

Пълен фурор настана във "Фермата", след като популярната актриса и кулинарка Катерина Евро нахълта в шоуто, донесе доброто си настроение, ръси майтапи и накара участниците да се влюбят в нея.

Звездата от "Оркестър без име" се появи в седмицата, в която известни личности прекрачват портите на стопанството и пазаруват от биопродукцията на фермерите. Катето гостува в шоуто след актьора Асен Блатечки и финансиста Владимир Каролев.

Още щом стъпи в двора, Евро предизвика див възторг.

"В момента, в който тя влезе, времето от мрачно стана хубаво", заяви детската учителка Маргарита, а останалите се присъединиха към думите й. В присъствието на вечно усмихнатата Евро участниците се почувстваха като глезени деца, а водещият Иван гальовно нарече актрисата "бабата на фермата".

Освен отлично настроение, Катето демонстрира щедрост и купи фермерски храни и стоки за 250 лева. Парите ще бъдат прибавени към общата сума, която участниците ще изкарат от продукцията си. Половината от печалбата те ще дарят на дом за сираци.

След Евро в стопанството се появи и следващият гост - златната медалистка по плуване от Сеул през 1988-а Таня Богомилова. С влизането си в шоуто шампионката запретна ръкави, наряза салата и направи баница за участниците.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: ФерматаКатето Евро
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
3
 
! Отговори
БЛЯК преди 4 години
ГОРКОТО "КАТЕ" УЖАСТ
16
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво! Катето Евро похарчи една минимална пенсия!
15
3
 
3
 
! Отговори
лечебния глад преди 4 години
Похарчила цялата пенция за един ден , ама за коледа ко ще яде заслужилата народна пенционерка на прасето ушите ли , да му мислят в западна европа с 2500 евро пенсия живей ли са консуматорски ........да поздравите другаря чаушеско за новата 2020 година.......
14
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От величаенето на Катето Евро, от покупката на Катето Евро, от предаванията в които участва Катето Евро може да се правят цялостни заключения за милата ни Република България.
13
9
 
8
 
! Отговори
1 преди 4 години
Той е икономист. От мравката слон ли ще правите. Всеки си знае дереджето у дома. Без мъж, глава на семейството... Кате, по добре на хората в устата мило. Угодия няма, ако беше дала много, от де ги има.. А и конярката не ви иска парите...
12
1
 
19
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
КАРОЛЕВ остави 1000 !!!
11
14
 
4
 
! Отговори
f преди 4 години
Важно не колко, а от сърце. Трябва българският народ да й плащате, че ви размива, разсмя, развесели във фвемата еврото. Много е била красива на младини и късмет е имала. Готина си е катето. Албанска женска. Добри хора са албанските християни. Весели празници, Кате. А кой има сърце огромно, да заповяда да дари не хиляди, а още много от зад 000000
10
5
 
17
 
! Отговори
Борис преди 4 години
Пълна срамота, 250лв да се дарят за благотворителна кауза от псевдо актриса(1 роля за последните 35 години, не те прави актриса). Знаем, че е стисната(тя и синът и бият всички класации), но не беше нужно да ни осведомява докато е там, че няма пари. Да си стой вкъщи......
9
1
 
16
 
! Отговори
Дфххйкл преди 4 години
Фермата и Биг Брадър са като публични домове отвратително
8
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Леле,какви скръндзи тая и оня блатечки , и двамата са милионери от филми,предавания и тн щуротии , и двамата са навикани артисти , абе аланкоулу дай поне 1000лв ,та да ти прилича на претенциите и позите.
7
4
 
18
 
! Отговори
ХХХ преди 4 години
Хахахаха. Това виц ли е? Евро да похарчи 250лв ами как става това. Тя горката орева теливизийте че не работи /от всичките я отрязаха/ и няма пари а сега пазарува..........Със сина и са отвратителни връзкари и се бутат навсякъде само за пари. С една по известна роля и супер актриса. Отврат.
6
3
 
11
 
! Отговори
Фгхйкллшш преди 4 години
Еврото и там ли се набута
5
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е като Фермата на животните на Джордж Оруел прасетата Иван и Андрей експлоатират останалите животни.
4
2
 
15
 
! Отговори
Коментатор преди 4 години
Сигурно е наблегнала на домашната ракийка.
3
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Следващата "Ферма" няма да я гледам. Превърна се в биг брадър.
2
2
 
29
 
! Отговори
Катко Левов преди 4 години
Браво бе, тя изхарчила една минимална пенсия от 01.07.2020!
1
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-прехвалената българска актриса е тази. Тя има една роля в целия си живот, и то доста лигава роля. След това само халтура и циркове, синчето й и то същото!