Веселка е вторият финалист във "Фермата", Маргарита я чака

Дуели трябва да определят и двамата мъже
11 дек 2019 09:04, Александър Попов
22
Веселка е вторият финалист във "Фермата", Маргарита я чака
Снимка: Фермата

Многодетната майка Веселка стана втората жена финалист във "Фермата" и се присъедини към Маргарита. Конярката от село Борима ще бъде част от финалното шоу, което ще се излъчи на живо на 14 декември.

Веселка си осигури правото да се бори за голямата награда от 100 000 лева, след като победи в дуел филоложката Дана, която трябваше да си тръгне заедно с дъщеря си Велислава, тъй като влязоха в шоуто като един играч.

Предстоят още елиминации, които ще определят останалите финалисти. Автомонтьорът Краси ще се изправи срещу софтуерния инженер Митко Караиванов, а военният Станислав срещу фитнестреньора Сами.

Краси вече поведе с 3:0 точки на Митко, а тази вечер ще стане ясен изходът на двубоя между тях.

В последния кръг ще се изправят двама мъже, които ще се определят след вътрешните дуели и Веселка срещу Маргарита. Победителите - мъж и жена, ще се противопоставят в две битки, съобразени с факта, че участниците са от различни полове.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: Фермата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
7
 
! Отговори
ПИФ преди 4 години
МАЛКИТЕ ГНОМЧЕТА ДАКА НАГЛАСИХА ИГРИТЕ, ЧЕ ДА СПЕЧЕЛИ СЕЛЯНКАТА С КОНЕТЕ, ДЕТО СА И СЧУПИЛИ ПРОЗОРЕЦА ОЩЕ НА 13 ГОД. И СЕГА СЕ ИМА ЗА ГОЛЯМА МОРАЛИСТКА.ТАКА Я ДОБУТАХА ДО ФИНАЛ, А ХОРАТА ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА НЕЯ ОТ СЪЖАЛЕНИЕ И ТЯ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ПО РЕДАКТИРАН ОТДАВНА НАЧИН. ПОСЛЕ ЩЕ ИЗХАРЧИ ПАРИТЕ ЗА КОНЕ И КРАИ. А МОЖЕ И ДА СИ ВЗЕМЕ ОО МЛАД МЪЖ, ЩОТО ТОЯ Е С 20 ГОД. ПО ГОЛЯМ.. НЕ ЗАСЛУЖАВА ТЯ ДА ПОБЕДИ
19
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябваше Бети да е на финал или Двойката Дана и дъщеря и! Тези цяло предаване между капките минаваха Веселка и Маргарита...малката се радва все едно вече е спечелила! Най достоен от всички там е Станислав!
18
4
 
7
 
! Отговори
Ая преди 4 години
Не гледай. Някой задължава ли ви. Както казваше един известен и еродиран инженер в града, това е сашунка, развлечение..Харесва ми, гледам. Сравнявам и сие. Сами и Димитър Калайджиев, +++Не само да родиш, но и ги възпиташ.. Краси не е моят тип мъж. Много е на шарен, нагъл и не чистоплътен. Препоръка, като падне снега да се изкъпи със снежна вода, а и да пийне, та белким от злоба и алчност се прочисти. Силен е, но и се гледа не само сила, а и човечност и по-малко алчност, на всяка цена ха-хахау.
17
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Веси от все сърце ти пожелавам успех,Господ е със теб!!!
16
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пошло забавление за простoлюдието.
15
9
 
4
 
! Отговори
Гъдьо до Роки преди 4 години
Рокиии, забрави кога ми Лиза мъдити, па са стана мноо ербап! Скоро пак ще те навести голямата сополива, сиренясала и немита чурка на бат ти Гъдьо!
14
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сами и Краси са на финал
13
6
 
9
 
! Отговори
Роки преди 4 години
До АнонименМного може да научиш, най-малко история и ценности, явно не си гледал и един епизод от предаването, ама тука плюеш! Клошари като теб са причината за постоянния негативизъм.Направи нещо, вместо да говориш глупости, ама явно си силен само на празни приказки, Дурак!
12
10
 
11
 
! Отговори
747373 преди 4 години
Весела ВеселКа - все тая Изключително горделива спрямо положението си Няма как да не те съжаляват хоратаДори и с малко може да подредиш къщата и да приемеш когато някой иска да ти помогне Не става само с пари.. елементарно момичеТази другата женшина и тя е от театъра ...Краси се промени Не мисля че заслужава Сами и Митко К. Изключително ерудирани хора Стани е супер човечен Успех за прибраните пари на Иванчо и Андрейка
11
5
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
За мен всичко е решено и уговорен предварително,ще спечели Митко Караиванов ,той казва.че е богат има пари и щял да прави нещо за хората да са добре.
10
18
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Веселка е много симпатична, дано спечели.
9
11
 
11
 
! Отговори
179 преди 4 години
Веселка ще вземе парите
8
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не само на опосумите,но и всички т.нар.риалитита са средство за промиване на мозъци!Какво може да се научи и с какво е полезно едно такова предаване?А в края и началото на всяка учебна година със съжаление констатираме,колко все по-неграмотни стават децата ни,обвиняваме училище,учители само защото сме се образовали от поредната реалити помия!Жалко,че все повече актьори с претенции се включват в подобни помиярски предавания!
7
11
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И Весето е злобно селянче ,просто ,тъъпо,па се има за горделиво , ни е бедна ,ни е гладна -мърлячка е ,затова така изглежда къщата и.
6
23
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никой с нормално умствено развитие не би гледал простотиите на опосумите.
5
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Човек който не ги гледа изобщо няма да отвори да чете статията и още по-малко да пише коментар. Дали не ги гледате хахахахаха. Големи сте смешки еййййййй.
4
21
 
13
 
! Отговори
x преди 4 години
кой гледа тези глупости?
3
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никой не се интересува от разните му там "Ферми", "Игри на волята", "Маскирани певци" или псевдо-таланти - достоверен рейтинг на подобни аман- жалки измишльотини НЯМА, а и евентуалната му маргинално-опростачена аудитория от трольовци едва ли си заслужава внимание.Фактът, че милионерите-продуценти си плащат за публикациите, няма как да замаже предумишленото принизяване на аудиторията ви до нивото на едноклетъчните ви щатни трольовци.Не ни обиждайте системно с разни Жулки, Андрейчовци и прочие!
2
14
 
20
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
До 1Аз ги гледам.
1
21
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
кой ги гледа тези идиотии?