Живка, Мартина, Кирил и Пламен ще се борят за 100 бона във "Фермата"

Финалът ще бъде на 18 декември
17 дек 2021 11:24, Александър Попов
20
Живка, Мартина, Кирил и Пламен ще се борят за 100 бона във "Фермата"
Снимка: Фермата

Вече са ясни четиримата финалисти във "Фермата", които ще се борят за голямата награда от 100 000 лв.

Водачката на високопланински камион Живка Ролева, собственичката на салон за красота Мартина Чанева, актьорът Кирил Михов и бизнесменът Пламен Пеев заслужено стигнаха до последната права и ще се борят за титлата на 18 декември по bTV от 20.00 ч. Зрителите ще имат възможността да проследят развръзката и онлайн, в 360-градусов стрийм.

Три компонента ще определят шампиона - предстоящите битки, гласуването на Фермерския съвет, в който влизат представители от всички сезони на предаването и зрителския вот.

Последната седмица от „Фермата“ донесе бурни преживявания на участниците - някои от тях се сбогуваха със свито сърце с предаването, а други, щастливи, тържествуваха като финалисти. Стефан преживя загуба на Арената от актьора Кирил и напусна риалитито. Въпреки че поведе при преминаването през трасе с препятствия и висенето на греда, IT предприемачът не успя да запази преднината си. Съперникът му обърна играта като демонстрира по-голяма бързина и сръчност при сеченето на талпи, рязането на дъски и пренасянето на вода с менци, спечели двубоя и се класира на финала.

Последният женски елиминационен дуел също разби надеждите на една от участничките да стигне до последната права. Трансформационният лидер Ваня Павлова, която отстрани четири свои съпернички в хода на предаването, на свой ред беше победена от Мартина. Макар и ветеран на Арената, тя се представи по-слабо в битките за сила и издръжливост, а конкурентката й триумфира и се присъедини към другите трима финалисти Живка, Кирил и Пламен.

Отпадналите участници загърбиха различията си, обединиха се и заедно влязоха в стопанството, за да сложат финалните щрихи на благородната си мисия - възстановяването на тънещия в забрава манастир „Свети Архангел Михаил“ в село Шума. Благодарение на огромните усилия на всеки един от тях светата обител възкръсна за нов живот и вече е готова да посрещне както монасите, така и миряните.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: Фермата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Живка Мъртъвка глупости
15
2
 
14
 
! Отговори
Мартин фермата преди 2 години
Казаха че ще са две жени и двама мъже на финал! Защо тогава са трима мъже и една жена??? живка.кирил.пламен и мартин!!! защо???
14
1
 
23
 
! Отговори
Браво Ваня преди 2 години
Общо взето Ваня отстрани 4 жени и най-накрая беше отстранена от мъж и то с наредени силови битки...
13
27
 
2
 
! Отговори
1 преди 2 години
Киро шампион
12
2
 
16
 
! Отговори
ТЕЛЕзрител преди 2 години
На тия два съсела няма ли кой да им отреже ефирното време, най после, че доста дълго се застояха в тази телевизия.
11
5
 
39
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 2 години
И какво е посланието на тази ферма? Най-вулгарните и цинични батки Мартин и Кирил стигнаха на финал. Който е работлив и учтив - на боклyка. Иво и Кирил с тяхната агресия към Ваня не бяха наказани, а наказват Пламен, който написа закачлива бележка за Теди - все едно страшно престъпление е да харесваш жена. Но да проявяваш агресия към нея - няма проблем. Браво Ваня - ти беше достойна, позитивна и усмихната!
10
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Винаги съм се чудил такива за.тъпяващи предавания кой ги гледа и дали някой ги гледа изобщо?
9
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Давай Жифке.
8
8
 
42
 
! Отговори
ВАНЯ Е #1 преди 2 години
Истинския победител е Ваня! С четири дуела трябваше да е автоматичен финалист! А не тия четиримата да ми ходят на финал с един, два дуела... За какво бяха тия звезди? Пак необмислени тъ,потии...
7
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мартин и Кирил нямат шанс освен, ако гласуването не е нагласен.
6
2
 
36
 
! Отговори
Читател преди 2 години
Толкова гадове и гадини събрани на едно място,не бяхме гледали.Пълна идиотщина,без всякакъв толеранс,бъка от една гадина и един гад. Имам чувството,че тези ***,могат да прескочат и да отминат човек,който би ги помолил за помощ."Свети Арахангел Михаил",на когото е кръстен манастира,ще се обърне няколко пъти в гроба си,ако знае за *** обитаваща пространството около светинята.
5
2
 
36
 
! Отговори
Lina преди 2 години
Типичен гювеч ала опосумите в комбинация с нико- брадъра. Да оставим на страна, че трошат хора за закуска , имат опит и с Ивайло Бакалова. Идеята е , че си рекламират бъ.лвоча като пробуждане а откровено толерират вербалната агресия , не само върху жени, но и изцяло върху другото мнение. Вкараха чалгарана в Манастир на над 100 г, откровено подкрепят един от участниците, явно близък на андрешковците. Самите те казват - " Стефан с тия 3 образования не беше за тук. Защо само бтв ги толерира?
4
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой па ги гледа тия простотии,а пък като се сетя и за ония двамата опосуми съвсем да ти се доповръща.
3
6
 
17
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 2 години
НА 18 ДЕКЕМВРИ МОЖЕ И ДА НЯМА ТОК
2
11
 
39
 
! Отговори
Обективна преди 2 години
За мен достойни за финала са Ваня, Чавдар, Виктор и Ралица. Няма да гласувам за никого от горе споменатите. От тях видяхме интриги, вулгарност и липса на елементарно възпитание, особено Киро и Марта. Изключително неуместен подбор и най-слабия сезон на Фермата.
1
4
 
12
 
! Отговори
Киро Кюмюря преди 2 години
какви са тез, бре!