На финала на "Фермата": Зрителите връчиха 100-те бона на Живка

Киро водеше до финалния вот
19 дек 2021 07:23, Александър Попов
89
На финала на "Фермата": Зрителите връчиха 100-те бона на Живка
Кадър: bTV

Шофьорката на камион Живка спечели седмото издание на "Фермата" в конкуренцията на останалите трима финалисти - Мартина, Киро и Пламен.

На финала станахме свидетели на три дамски и три мъжки дуела, които сложиха началото на точкуването. Мартина се доказа като най-силната в този сезон и след коване, сечене на ритловици, мятане на чувалчета за точност в крайна сметка надви Живка с 2:1 победи. Киро пък не даде шанс на Пламен на Арената и в трите битки.

За крайното подреждане обаче най-голяма тежест имаше зрителския вот.

Първо обаче своя глас дадоха фермерите от този и предишните сезони.

Фермерският съвет даде най-много точки на Живка (15 т.), следвана от Пламен (10 т.), Кирил (5 т.) и Мартина (0 т.).

Така в общото класиране поведе Киро, но драмата тепърва предстоеше.

Вотът на зрителите бе още по-безапелационен. Живка получи 62% от гласовете, като за неин подгласник отново бе предпочетен Пламен, който остана с 18%. Трети и четвърти останаха Киро и Мартина, които получиха по 10% от вота, като 53 гласа бяха повече за актьора.

Така зрителите изстреляха Живка категорично на първо място и реално те й дадоха чека за 100 000 лева.

"Посвещавам наградата си най-вече на зрителя, който никога не може да бъде излъган! И не на последно място Жоро, Радица, Чавфар, Стефан и Ваня - благодаря и на вас!", бяха първите думи на победителката, която допълни станалата крилата фраза, че "който играе, печели".

Именно тя бе единствената, която през целия сезон си признаваше, че е дошла да играе играта, а не "да бъде себе си".

Най-голямата победа на участниците пък беше възстановяването на шумския манастир "Свети Архангел Михаил", който вече е отворен за миряните, а в него се настаниха да живеят монаси.

На финала на шоуто водещите Иван и Андрей пък отвориха записванията за осмия сезон на шоуто.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още по темата: Иван и АндрейФермата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
4
 
! Отговори
Честен преди 2 години
Най-слабият кастинг беше през този сезон, особено, когато говорим за Ивайло, Кирил и Мартина, както и за мафиотското синче, което уж нарочно си раздра ръцете още в началото, за да имал възможност да наблюдава другите с цел по-добра стратегия, при положение че тепърва трябва да се гради манастир..
67
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най ми хареса,че Мартина стигна до финал но фермерите от предишните сезони я занулиха заслужено, а зрителския вот я доунищожи. Запомних я с кичозно облекло и как настройваше Ивайло когато стана фермер да мачка другите които не са от нейната група докато спрат да дишат и показно потриваше с крак в пръстта. Кофти, злобен човек.Също като Киро и Ивайло затова и си паснаха най-много.Последните не заслужават дори коментар.
66
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зрителския вот смаза групата на Мартина както те мачкаха, унижаваха, кълняха и обиждаха най-вече Ваня,Ралица и Живка. Каквото посяха това и пожънаха. Усетиха народната любов.
65
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-после свърши това изтезание над нас нормалните хора.
64
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво ни интересува това нас нормалните хора? Изобщо гледа го някой това долнопrобно предаване?
63
11
 
32
 
! Отговори
777 преди 2 години
Българина правилно оцени играчите и не даде шанс на тъпите балканци да се допрат до наградата. Наглия Киро, не успелият артист и бръснарката на *** заслужено не спечелиха.
62
35
 
14
 
! Отговори
Киро/Марти/Любо/Иво преди 2 години
Явно българина е голям Ентелегент, щом избра да си даде левчетата на най-големия манипулатор, интригант, схемаджия и задкулисен играч-джуфка. *** той българина е свикнал да е оФца, и цял живот ей таквиз да го клатят и манипулират, дали ще са джуфки, ивано-андрейчоФци, бокоборисоФци..... Ей затва хора като Кирил и Ивайло, които говорят право в очите и не казват на черното бяло или розово, нямат почва у нас, щото са неудобни и неразбираеми за останалите оФце.Разбрахте ли, БЕЕЕЕЕЕ?!!!
61
3
 
9
 
! Отговори
Rocker преди 2 години
До 70 Не ми се вярва точно от тия четиримата да са направили пачка, просто хората избраха по-малкото зло... Но ако Ваня беше на финала тогава щяха да се видят в пачка... Но те печелят и от реклами така, че...
60
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най после краварника с кравите приключи )браво на тия наивните които гласуваха с смс ,та двата тариката да направят пачки)
59
4
 
39
 
! Отговори
Минаващ през Фермата преди 2 години
Моля тези емигранти, които гледахме във Фермата този сезон сезон, да НЕ се връщат в България. Тя е станала едно по-добро място без тях ! Ако може някой от тях да вземе и Кирчо при себе си !
58
1
 
23
 
! Отговори
Стария трапер преди 2 години
Чудно ми е този сезон дали двата Скункса Иван и Андрей, са избирали участниците да са по-отблъскващи от тях самите, за да изпъкнат в положителна светлина и те най-сетне...
57
6
 
34
 
! Отговори
Случи се преди 2 години
Вота на зрителите не беше "за" , а "против". Това което исках да стане се случи - Киро да загуби на финала с гласовете на зрителите и то гласуващи против него ! Сладко е Кире, много сладко... :)
56
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ква ферма бря ,това е обора на двамата тарикати ,които ви представят едно и също 7 г.с след това вие наивните гласувате със смс така тия правят пачки на вашия гръб ,уж давали те 100 000 лв )
55
7
 
45
 
! Отговори
Обективно преди 2 години
От малкото което гледах, защото се отвратих от всички участници, мога да кажа, че Живка обра гласовете, не защото заслужаваше, а защото беше "най-малкото зло" и по-малко противна от останалите 3 *** финалиста - Тенекиения човек Пламен, Заслужилия известен народен актьор Киро, който съм убеден, че който, където го срещне ще го заплюе в лицето без коментари и ..злобното безлико същество Мартина
54
12
 
11
 
! Отговори
Хмм преди 2 години
До ЛЪВИзвинявай, ама Ваня има още много път да измине за да се центира, а в душичката ѝ не е само светлина. Видях доста злоба от нея към останалите.
53
13
 
23
 
! Отговори
Задават се избори преди 2 години
Изберете Живка тираджийката за каквото се сетите.Има вродени качества на политик.Подла, лицемерна и фалшива манипулаторка. Аааа, и мнооооу ентелегентна.
52
10
 
23
 
! Отговори
ЛЪВ преди 2 години
Има две победителки този сезон - Живка взе материалното за което всъщност беше отишла! И - Ваня която взе обичта на хората и доказа войнския си непобедим дух до края кото те никога не успяха да пречупят!!!
51
1
 
10
 
! Отговори
филанкишия преди 2 години
Ако искате да станете за резил, запишете се за участие в съдебен спор. А фермата въобще не я отразявам
50
7
 
11
 
! Отговори
До 51 преди 2 години
Ми що да не ги спечели. Като има наивници да пращат левчетата, тарикатката ще ги вземе. Гледах само финала, симпатизирах и до момента 3 мин.преди да затворят гласуването.Достатъчно куха, че да призове да гласуват,защото си играла играта...къде и с ласкателства и тя не била себе си. Демек представила се за това, което не е. Хаир от такива пари няма да види, запомнете какво казвам.Ха, целта оправдавала.средствата.Ами ако някой те измами и ти вземе парите, а.????Точно това направи тя.Измами хиляди
49
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ghfУжас, дори не бих я подушил тая проста интригантка. Майка била.. смях и потрес.