Коко грабна 100 бона от "Фермата" след рекорден вот

Гласът на публиката обезсмисли битките на финала
38
Коко грабна 100 бона от "Фермата" след рекорден вот
Снимка: bTV

Бившият футболист Костадин Велков от София спечели деветия сезон на "Фермата" и чек за 100 000 лева.

Коко спечели 15 точки от игрите на арената във финалните битки, а отпадналите фермери също дадоха своя глас за него. Определящ обаче се оказа зрителският вот, който обесмисли всички присъдени точки до момента за участниците.

Костадин получи 50% от него и го направи безапелационен номер едно в риалитито.

На второ място сред шестте финалисти остана 33-годишната Емилия от Червен бряг, с 16% от зрителския вот. 11% от зрителите избраха Андрей, 10% подкрепа получи Жоро, Мартина остана с 9%, а Линда с 4%.

Вече тръгнаха записванията и за десетия сезон на "Фермата".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
6
 
! Отговори
от 14 до 5 преди 5 месеца
Говоря за самите битки през сезона, а не за финала и определянето на победителя. И ги сравнявам с онзи парад на аматьорщината, злобата и заговорничеството - Игри на волята. Както съм написал в 11 коментар и аз съм против това вота на зрителите, а и на останалите, да има такава голяма тежест. Най-определящ фактор трябва да са самите дуели.
16
0
 
1
 
! Отговори
от 5 преди 5 месеца
до 14 Какъв еднакакъв шанс имали всички, като накрая победителите в много от случаите го определя зрителския вот? Римлянина Борко на финала преди години? Смачка ги всичките на гредата и накрая остана с оная Хепи Ванче и стояха над час мисля. Онази накрая се предаде, но зрителите гласуваха за нея, а имаше двама скaпанякa от участниците дето се мислеха за по-здави от него и накрая единия вика на другия: Няма такъв изроооод ве брат. Тоя ще виси ако трябва цяла нощ, но няма се пусне от гредата
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Фермата добре, ама защо БТВ спряха да пускат сутрин през уикенда документалните филми, а вместо тях дават Смърфовете. БГ телевизиите трябва да дават повече интересни документални филми, че с тия реалитита вече попрекалиха.
14
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
до 14 Това Фермата е най-идиoтското реалити у нас. Трябва да се лекуваш спешно!
13
2
 
14
 
! Отговори
но преди 5 месеца
Но все пак каквото и да е Фермата е в пъти по-добре от Игри на волята. Тук поне има български история, занаяти, традиции, танци. А там има само заговорничене, говорене зад гърба и настройване на хората един срещу друг. А и в самите битки тук има някаква равнопоставеност, еднакъв шанс за всички. А в Игрите битките са нагласени в полза на даден участник или отбор.
12
1
 
14
 
! Отговори
Gogo преди 5 месеца
До преди няколко сезона ме задържаше пред екрана, но постепенно ми писна да гледам коване на пирони и рязане на дъски много изпростя и това му беше краят за мен.
11
1
 
6
 
! Отговори
Нане преди 5 месеца
То, кат те командват кравари, ти праят ферми за гледане.... раята трябва се учи на зависимост и простотия... ===)))
10
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Като поведение изглеждаше свестен и сдържан, но не участва в нито един елиминационен двубой преди последната седмица. А някои други се скъсаха от битки. Например Андрей също беше достоен да спечели. Много голяма тежест се дава на избора на зрителите и на останалите участници.
9
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Скапани предавания...След...Гласът на България...и Мастършеф..сега и Фермата ми падна в очите..няма да ги гледам повече...Поне две седмици преди финала изтече информация че Костадин ще е победителят...значи всичко е предизвестено...Н а всичко на кое е победител...че беше всяка седмица на битка ли....или се представи добре натях.Не ги разбирам и вси1ки от Канатица...Коко заслужавал да бъде победител.Ами ТИ за какво си отишъл там...да се жертваш за футболиста ли...Лилия всяка седмица беше на дуел.
8
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ква е рая ферма и кви са тия животни вътре ? :)))
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
НАП обича това:)))
6
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
от 3 Не победи, защото зрителите бяха предубедени поже беше римлянин. Жалка история.
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Не знаех даже че се излъчва това шоу.
4
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Най-голямата тъпoтия е да определят зрителите победителя, а не победителят с честен труд да си извоюва наградата. За Биг Брадър разбирам- там няма физически битки и затова зрителите са онези които определят по симпатии подреждането. Имаше един сезон където един римлянин Борко беше най-добрия майстор в строежите на къщи, беше и най-добрия на физическите битки и много скромен човек. На финала висяха на една греда, но не обла , аквадратна. Изпоадаха всичките и накраясамо остана, но не победи.
3
1
 
16
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 месеца
НАПЪЛНО ИЗМИСЛЕНИ ПРЕДАВАНИЯ!!! САМИ ГЛАСУВАТ ЗА КОЙТО СИ ИСКАТ ЩОТО ПАРИТЕ ВЛИЗАТ ПРИ ТЯХ И СЕ РАЗБИРАТ С ПОБЕДИТЕЛЯ ДА ПОЛУЧИ САМО ЧАСТ ОТ ПАРИТЕ ИНАЧЕ НЕ СТАВА ПОБЕДИТЕЛ!
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Каква поредна сeлсka драма Дами и Господа...
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
ттт