Машин Гън Кели шокира с новата си татуировка

Направил я при нервен срив
23 фев 2024 22:03, Ивета Иванова
16
Машин Гън Кели шокира с новата си татуировка
Снимка: БГНЕС

Преди дни Машин Гън Кели шокира феновете с новата си татуировка.

Той качи снимки в профила си в Instagram, на които се вижда, че ръцете му, раменете му, гърдите му са покрити с черно мастило.
 
33-годишният певец разкри в новата си песен "Don't Let Me Go", че татутировката е направена по време на нервен срив.
 
"Напоследък мислите ми ме изяждат жив. Лежах в леглото и си мислех, че може би омразата най-накрая ще си отиде, ако не съм жив. Иска ми се да не бях слушал, точно както ми се иска те да ме бяха разбрали веднъж. Имах срив и татуирах цялото си тяло...", пее се в песента му.
 
Източник казва, че изпълнителят е направил татуса си заради годеницата си Меган Фокс. Така той искал да ѝ покаже, че може да се промени.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
5
 
! Отговори
ха ха ха преди 2 месеца
Тоя даже е бил Раппер , преди Еминем да му обясни че нищо не става от него и че е пълен бездарник щото песните са му тотален шшит. Ахахахаха. Сега си е обикновен нарркоман - инфлуенсър, "популярен" основно щото ходи с Меган Фокс .
8
1
 
5
 
! Отговори
Коко преди 2 месеца
Наркотиците не прощават на никой! Жалко за момчетата на Мегън! Тоя оpъфляк едва ли ще и направи още деца, щото кончетата му отдавна са спрели да се надпреварват. От отварите ще да е. Прилича на най-обикновен съединител, но е по-скоро неактивен Геобразен, по очевидни причини
7
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тая снимка вземете и я стилизирайте, и си я направете нещо като "днес.бг" лого, за да знаят хората какъв тип информация могат да открият тук. Защото дори и да имате някаква маргинална връзка с Блумбърг (макар и чисто финансова), вие сте прекалено далече от стандартите за успешно есе в гимназия, камо ли до новинарска агенция.
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Само някакви ретарднати глупости се публикуват тук. Прошкуровани ли са ви журналистите, че да пишат така?! В смисъл, отворен череп, прилагане на шкурка върху мозъка, и нещо подобно на лоботомия като ефект, преди да сте ги наели?! Как е възможно да пускате такива долнопробни тъпотии денонощно, с години, и все пак да не сте умрели всичките? Осъзнавате ли колко е безсмислено това, което работите, също така?
5
0
 
9
 
! Отговори
тъпомер преди 2 месеца
Ммм,тъпо и детско.Абе заплатата да върви.И това е новина вау,сигурно се води за светска и модерна???
4
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Знаете ли, разбирам добре мотивацията на човека да бълва простотии и да изглежда по този начин. Но ви умолявам да престанете да пускате статии за такива хора, които не са известни с нищо, освен нервните си сривове, става ли? Имате общество насреща, и деца, които четат тези феноменални извращения. Престанете, наистина. Благодаря!
3
2
 
20
 
! Отговори
Сульо Сулев преди 2 месеца
Тез са нон стоп на нурофен
2
2
 
16
 
! Отговори
Сандокан преди 2 месеца
Машин Кой?
1
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ме стя... тоя е бати оруфляка