Скъсаха от подигравки приятелката на Деклан Райс заради килограмите ѝ

25-годишната Лорън не издържа на хейта и изтри всичките си снимки
Обновена: 26 апр 2024 23:14 | 26 апр 2024 19:20, Ивета Иванова
38
Скъсаха от подигравки приятелката на Деклан Райс заради килограмите ѝ
Снимка: Getty Images

 25-годишният Деклан Райс e сред най-успешните млади футболисти в последните години.

Той беше капитан на Уест Хем, а през лятото на 2023 г. премина в отбора на Арсенал, като сумата за трансфера му беше цели 116 млн. евро.
Халфът е титуляр в  националния отбор на Англия, като през март тази година отбеляза своя 50-и мач за отбора и тогава дори носи капитанската лента.
 
Футболистът впечатлява и с визията си, и може да се похвали с това, че е любимец на фенките.
 
Имайки предвид всичко това, повечето хора биха помислили, че Деклан води бохемски начин на живот в любовната сфера, и по подобие на свои млади колеги - сменя модел след модел, певица след певица и т.н.
Истината е съвсем друга - той има сериозна приятелка от 8 години, пишат от "The Sun".
 
Двамата се запознават в гимназията и са заедно оттогава.
Те вече имат и син Джуд, който се роди през август 2022 г.
 
Любимата на футболиста също е на 25 г. и носи името Лорън Фрайър. Но тя няма нищо общо с типичните жени и приятелки на футболните звезди.
 
Именно заради това, Лорън бе затрупана от стотици хейтърски коментари и изтри всичките си снимки в Instagram.
 
Приятелката на Деклан Райс определено не може да се похвали с фигура на модел и често е отнасяла подигравки за килограмите си.
 
Много интернет потребители се учудват, че Райс е богат, много популярен и успешен, а избира да остане с Фрайър.
 
Колегите му от английските отбори редовно се показват със стройни инфлуенсърки, риалити звезди, моделки, латиноамерикански красавици, известни певици и т.н.
 
Според коментари в X, футболистът "може да се справи по-добре".
 
Потребители на социалните мрежи смятат, че стандартите на Деклан Райс са ниски.
 
"Деклан Райс е мултимилионер, атлетичен, висок 1. 85 м. елитен футболист и все пак той се е задоволил с дебело бяло момиче", гласи един от най-разпространяваните коментари.
 
Други пишат, че спортистът няма да води Лорън на церемониите по награждаване, защото би трябвало да се срамува от външния ѝ вид.
 
Самата Фрайър често посещава мачове на любимия си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от Звезди
Ан Хатауей: Преструвах се, че ми харесва да целувам по 10 актьора!
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
4
 
! Отговори
вини жуниор преди 3 седмици
а не е ли целата силиконец батенца и татуси яко и пиърсинг и няма ли онлифенс не ми я хвалете. че ако не са я минали 1000 мангощинеца преди мен, аз отде да знам че става. па така с бройката друго си е. ние с бат неймар и бат алвеш така ги работим парцалюгите, *** ги яко в кафевото оче, изнасилваме си ги като не щат да пускат, децата ни растат без бащи после. друго сие. а нашите фенове в инстаграм и те такива ги обичат. даже ни пускат собствените си жени. тва е живот.
12
5
 
5
 
! Отговори
PL преди 3 седмици
Че то отдавна е ясно, че Райс и Маунт са гейове и имат връзка... Голяма любов показват един към друг и не е тайна за никого в Англия и сред отборите във Висшата лига. Затова и не му пречи да е с дебелата Лорън, хем му е за прикритие, хем да има наследник, пък иначе да си правят каквото искат с Маунт...
11
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ами дебела си е. И изглежда като типична англичанка , което е още по-лошо
10
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Само уважение за Деклан(поддръжник съм на Ливърпул). Дава вид на много свестен човек, освен че е и страхотен играч. Напомня ми на Стивън Джерард на неговите години. Естествен лидер на терена, който силно държи на семейството в личния живот.
9
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тези от конвейрната линия стават през ергенските години. За жена ми трябва естествена жена
8
0
 
4
 
! Отговори
До 9 преди 3 седмици
До АнонименСнимките са в линка за другия сайт, от който идва статията ;)
7
2
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 3 седмици
Дори е хубава, може и да смъкне някое килце и ще е по-хубава от мнозина, изкарани от калъп.....
6
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не са нормални коментарите в материала - задоволил се Деклан с дебело бяло момиче, ами явно го задоволява това момиче. Нямало да я води по награждавания трябвало да го е срам, че е дебела. Е, това, ако не е дискриминация, здраве му кажи. Разни опакови имали права, а тая млада жена трябва да се скрие, щото не била на върлина и по съвременните схващания за "красота" на *** глави.
5
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До До 1И какво като е такава и единственото която я интересува е колко пари имаш и как да ти ги вземе.Виждаме хиляди пъти една и съща история - знойна секси се отърква в пиян афроканец с арабски корени следва яко праскане в тоалетните на някоя кръчма извинете нощен клуб снимки в дубай и монако на ферарито и след няколко години сълзливи истории как била многократно изнасилвана.Извинявай ама тия са все едно в матрицата Правят абсолютно едно и също нещо.Не всеки МЪЖ иска това.
4
15
 
1
 
! Отговори
Мъж преди 3 седмици
Гарантирам, че рано или късно ще я зареже. Иначе няма проблем жените да си вярвате в каквито искате приказки.
3
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Щото сега, като влязат в калъпа джуки-сиси-дупе си въобразяват, че са върха на сладоледа. И точно с тоя си вид има да чакат някой да ги обича както Деклан приятелката си. Нищо и няма на жената, пълничка е, но скоро е раждала, ще отслабне. Килограмите идват и си отиват, акъл не идва, когато го нямаш.
2
15
 
2
 
! Отговори
До 1 преди 3 седмици
На ниво логика е така, ама за съжаление, на ниво природа всеки иска нещо младо, стройно, с изпъкнало задниче и мамещи очи...
1
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Той е написал че я харесва и обича.Не разбирам защо жената на някой богаташ задължително трябва да прилича все едно тъкмо ще се снима в порно филм.