Том Круз се снима с децата си за пръв път от 15 години

Те са от брака му с Никол Кидман
7
Том Круз се снима с децата си за пръв път от 15  години
Снимка: Getty Images

Докато Никол Кидман се подготвяше за поредния си червен килим пред музея „Метрополитън“ в Ню Йорк, бившият ѝ съпруг Том Круз си спретна семейна вечер с двете им деца за първи път от 15 години.

61-годишният актьор направи една от редките си публични появи с 31-годишната Бела и 29-годишния Конър. Тримата позираха в обща снимка на бившия играч от NFL Дерик Брукс. Кадърът е направен в края на миналата година, но получава известност чак сега, когато феновете на Круз започнаха да го разпространяват.

На снимката Том е сложил едната си ръка в джоба и стои най-отпред до Брукс, а от другата страна на играча е застанал Конър. В задната част на групата стои Изабела, която показва главата си над рамото на друга жена, усмихвайки се към камерата.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник; Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: Том Круз
Още от Звезди
Кортни Кардашян и Травис Баркър на почивка на Бахамите
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Полина Ниските мъже не знам дали са проклети, ама са големи любовници, щото Господ им е дал голЕмо копие...провери ако не вярваш! Освен туй, истинските прабългарЕ са били сите ниски...и после кат са се омешали с разни други тукашни и нетукашни и са станали не толкоз добри войни и т.н.
6
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Много противен тип. А това,че бил най-скъпо платеният актьор вХоливуд, го чувам за пръв път. По-скоро съм чел някъде,че бил гей.
5
5
 
6
 
! Отговори
Полина преди 1 седмица
Винаги съм се питала какво му харесват на тоя запъртък. Ниските мъже са много проклети.А този пък е и сциентолог, демек-съвсем ненормален. Много го е търпяла Кидман.
4
3
 
8
 
! Отговори
Хайде, хайде преди 1 седмица
Сега, сциентолог или не, но е практически най скъпоплатения актьор в историята на киното. И доколкото съм чел е перфекционист до смърт.
3
6
 
6
 
! Отговори
Батето преди 1 седмица
Никол Кидман - повече от кралица ! И като жена , и като актриса. Какво е видяла у тоя късандрок - Тома Крузев, не е ясно. Ясно е само , че овреме се сапикясала и му е турила шута. Сега Круз-ев се гърчи около децата. Самите деца сигурно го гледат отвисоко - теса по-високи от късандрока.
2
5
 
4
 
! Отговори
Йокин преди 1 седмица
Яко му ХЛОПА ГЛАВАТА!!!
1
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Психясъл кретеноид, членуващ в секта, която мисли, че са потомци на извънземна раса.