Защо испанският крал Фелипе и кралица Летисия се просълзиха?

Кралската двойка плака от гордост
12
Защо испанският крал Фелипе и кралица Летисия се просълзиха?
Снимка:БГНЕС

Испанските крал Фелипе и кралица Летисия се просълзиха на завършването на военното училище на голямата си дъщеря Леонор, която е и престолонаследница. Гордата кралска двойка обсипа принцесата с обич, след като тя успешно поремина една година обучение във военната академия в Сарагоса

От днес Леонор официално стана младши армейски офицер, а испанският крал и кралица пътуваха до града в северна Испания за специалната церемония, на която Фелипе раздаде нови назначения в Общата военна академия.

Испанският крал и съпругата му не показаха и намек за смут на церемонията, която дойде само часове след последните гръмки твърдения от бившия зет на Летисия - Хайме Дел Бурго, който по-рано тази година заяви, че двамата са имали „афера“ след брака й с краля.

Цялата статия четете в Tialoto.bg

Източник:Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: принцеса Леонор
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
0
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 2 месеца
Той и Фелипе е служил в Сарагоса. Там живях няколко месеца в едно апартаментче в близост до "Ла Питал". Населението на Арагон носят интересният прякор "лос маньос",тоест "крадците". Не търсете в речниците. Арагон някога бе Българска(включая германците!) земя.В Арагон се намира и Българският град TERUEL,тоест ТЕРВЕЛ. Интересно е и сефардското название "Сарагоса " ,което ще рече "Сара се кефи". Та в този град Фелипе е известен с ненаситната си похот.Търсил е под път и над път малки момиченца.
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Copy paste през Гугъл преводач за запълване на карето и процент.. "международни хай новини"..На кой му дремеЯ пуснете например за коментара по бТВ на К.Исмаилов вчера при Цветанката - директно и право в очи човекът каза истината ЧЕКМЕДЖАН..ЗА ДПС..ДОГАН..ПЕЕВСКИ...И НИКОЙ НИКЪДЕ НЕ ПОКАЗА ТОВА ей така за разкош и да видите активност и раздвижване на кръвното налягане..
10
1
 
1
 
! Отговори
Мишо преди 2 месеца
Защо, защо, защо ни занимавате с неща далеч не ни засягащи. Те даже не знаят къде се намираме на картата!!!!!Тази седмица един немец напълно сериозно ме попита дали му е нужна виза за посещение и почивка в България!!!!!!!!!! Ние сме дъното за тях! Кога ще осъзнаете, че за запда сме никой, отпадъци, празно място!
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
И защо?
8
0
 
4
 
! Отговори
Теди преди 2 месеца
ИСПАНИЯ НОМЕР 7 НЕ ИТАЛИЯ
7
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Напрашили са им се очите. Италия нали е република за какви крале бълнувате?
6
3
 
1
 
! Отговори
С тази квалификация преди 2 месеца
Само до днес редакцията. . . . след като тя успешно поремина една година обучение във военната академия в Сарагоса. . . . . Повтаряйте четеното, докато разберете лапсуса, ако не намерите лапсус лингва-та, ще си останете с дефицитите и ще имате квалификация за редколегията на днес!
5
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Чертата е мн. силна в Испания..
4
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Той плаче, защото не може да се отърве лесно и евтино от старата чанта. Тя плаче, защото унижението е пълно след като краля си води новата любовница директно в двореца. Иска й се да продължи въртележката от фотосесии в лукса, където я прибраха от улицата, нови дрешки и обувки, ама вече краката й не понасят 12 сантиметровите токчета, с които все се изтъпанчваше. Зетят не е зет, а бившия й съпруг, който твърди, че е бил и баджанак след втората й сватба. А леонорката я гласят за кралица един ден
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Залютело им е на очите от гръмнал бидон с джжибри. На диотска новина диотски коментар.
2
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
От смях, когато Байдън каза, че бил първата чернокожа жена в белия дом
1
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Щото са старци! Старците често се просълзяват от нищо.