Хари се връща в Англия, но без Меган

Ето какво се твърди
7 авг 2024 12:55, Ивета Иванова
23
Хари се връща в Англия, но без Меган
Снимка: БГНЕС

Меган Маркъл няма да придружава принц Хари във Великобритания, ако той се завърне там по-късно през лятото.

Според източник, херцогът на Съсекс планира пътуване до родината си, за да оправи отношенията си със семейството си там.
 
Но съпругата му няма да е с него - да отиде в Англия за нея е прекалено много стрес.
 
"Хари е много настървен да си отиде вкъщи и да види баща си, да се види отново с приятелите си за своя рожден ден през септември и също да посети леля си, принцеса Ан. Но ситуацията не се е променила за Меган. Тя уважава това, че Хари трябва да се върне в дома си по практични и емоционални причини, но това не означава, че тя ще отиде с него", издава източник на "Closer".
 
Меган е заета тази година, тъй като сега създава лайфстайл бранда си American Riviera Orchard.
 
Освен това, тя снима кулинарно предаване, което ще бъде излъчвано по Netflix.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
4
 
! Отговори
Мухаха преди 1 месец
Хариту е на важно посещение по Просене на Пари от Семейството и присъствието на Меганчето не е препоръчително. Ще вземе да обърка някой кралски ритуал , щото е от робско-сеелски произход и няма да има кинти за готварските и клипчета и много важната "търговска марка" дето разработва. Ще ядат ряпа и сурови картофи за мнооого дълго време. А дано тати Чарлз са трогнне от сълзичките на рижото си синче и даде някое милионче.... иначе ще има нова книга с "мемоари".
17
1
 
7
 
! Отговори
Смешник преди 1 месец
Какво ни занимавате с тия двамата Като че ли няма по важни проблеми
16
0
 
0
 
! Отговори
Ха-ха преди 1 месец
Маркъл им прави орами и вече има трима болни в семейството!Предупреждавах ги аз да я ликвидират овреме,ама кой да слуша!
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимна преди 1 месец
Не ми ги хвалете. Оная умряла от скука, искала да си посегне сана. Тоя бледоликия за нищо не го бива. Поне някой от Ми6 да си беше хванала да я забавлява. Много са готини в Ми6 :))
14
1
 
0
 
! Отговори
Русия преди 1 месец
Кинефа на цар Хасан Две, гущероравната Маймуня Княгиня и женския алжирец Имане Хелиф бой в клетка. Изродиадата и атлантическити картонени извращения за кеф на кинефите!!! България и целия цивилизован свят не трябва да участва в атлантическити наркомански игри. Ний сми тука да удостоверим американските зомбита като победители.
13
1
 
5
 
! Отговори
ЛЯЛЯЛЯЛЯ преди 1 месец
ЧАКАЙ ДА СЯ ПОЧЕША
12
9
 
3
 
! Отговори
А Четохте ли преди 1 месец
АвтоБиографията му, истината най-сетне лъсна: Баща му Чарлз, в момента Кралят, 1948 година е Обряязан Лично от Официалният Мохел на Еврейската Общност в Лондон. НеЗависимо от Съпротивата на Даяна и 2мата Уилям и Хари също били Обряязани като деца. Новият Премиер Стармър вече даде Интервю в което в Подробост Обяснява Еврейските Традиции в Семейството си - и сина му Обраазан! Сега Става ли Ви Ясно - или Още - НЕ?!
11
1
 
27
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Маркълката няма очи да отиде в Англия, такива ги надроби и разсипа кралското семейство! Ама и Харито си е виновен, за една шепа черна в***а, се отказа от баба си, баща си, брат си и сребърната лъжичка, с която е роден!
10
2
 
4
 
! Отговори
Гост преди 1 месец
Дреме ми на душа. Дълго, извито и капе. Думичка с три букви .... сетете се.
9
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това какво интересува българите? Не сме английска колония
8
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тези двамата са безполезни търтеи, които искат само да лапат! Нищо полезно не вършат, а само се оплакват и все други им виновни.
7
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе какви са тия светски новини за българска аудитория?! Я пиши шап по увцете имале, чума по свинките, луда крава и ей от тоя род светска информация за българята
6
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
за гущера от квартал Ботунец...как е спал и т.н.????
5
4
 
39
 
! Отговори
Хи хи преди 1 месец
Меган дали ще отиде или не, на нас ни е през оная работа !
4
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сигурно е свършил парите и сега иска обратно на държавни разноски.
3
1
 
43
 
! Отговори
Бай Урко преди 1 месец
Започвам да плача, тъжна новина, а Гущерови как са днес!!!
2
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
След като чернокожата почна да се подиграва на кралицата а тя бабата на смъртен одър мисля че нормално не искат да я виждат . Ами нормално каквато и да беше възрастната кралица кралица на Великобритания е все пак а Маркъл си е третотазрядна актриса.Па и се подиграва чак искаше *** да продава.Хари тряяше да я такова докато не му писне и да и бие шутът. Има хиляди златотърсачки на тоя свят навити са дори на обикновени милионери баща му го отряза от милиардите но му остави милион месечно издръжка
1
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
безделници