Кофти тръпка: Big Brother среща Виктор с гаджето на Беба

Ще се променят ли отношенията на културиста и Теодора?
26 окт 2024 15:30, Александър Попов
22
Кофти тръпка: Big Brother среща Виктор с гаджето на Беба

Виктор загражда Беба. Снимка: Нова тв

Културистът от Бургас Виктор Ангелов лети на крилете на любовта, но Big Brother е напът да му ги подреже. Тази вечер бургаската батка ще усети кофти тръпката да се изправи очи в очи с гаджето на момичето, в което е влюбен - Теодора.

Това ще се случи в днешния елиминационен лайв.

Приятелят на Беба, както я наричат в Къщата, ще проведе разговор с Виктор, който завинаги ще промени отношенията между двамата съквартиранти.

Днес ще стане ясно и кой ще е третият напуснал Big Brother по волята на зрителите. Те могат да подкрепят Марио, Косара или Георги. Петър, или по-известен като агент „Енигма“, се спаси от номинацията си за тази седмица след тайна мисия, в която участва търсещата популярност попфолк певица Атижа. Изглежда, че между нея и бармана се зараждат чувства, но по всичко личи, че певицата не е напълно сигурна в него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: Big Brother
Още от Звезди
Ариана Гранде изненада Ким Кардашян за ЧРД
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 29 минути
От народното събрание е известно, че българите се правят на маймуни заради парите. Тогава защо е необходимо това предаване?
10
0
 
0
 
! Отговори
Не разваляите хуба-- преди 41 минути
-- вия бой със кавга ! Срещат се и започват да се млатят ,ако от първия път на никой не му стига ,пак се срещат и се млатят накрая единия ще си каже ,ааа не си заслужава тая да ме бият толкова хич не ми трябва и единия печели . А може и да няма въобще бой ако единия прецени че ни си заслужава и е по-слаб ?
9
0
 
1
 
! Отговори
Нико Тупарата преди 51 минути
Абе важното е да има ДДС за източване.
8
0
 
4
 
! Отговори
С златните ланци преди 56 минути
На ромскиа барон държавата може са праща пенсиите на пенсионерите 2 години.
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
До 6Как може да го гледаш това "предаване"?
6
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Римлянина Георги изненада всички като изрецитира стихотворение на Ботев снощи. Ония не можаха да повярват, както и аз де. А стихотворението си беше дълго.
5
1
 
9
 
! Отговори
Tatar Ramazan преди 1 час
Аз не ги разбирам, твзи *** ьовски батки. Много от тях се правят на расисти. Ходят с фашистки тениски, мразят и не го крият роми, помацци и турци. Членове на някакви фашистки агитки и фенове на Лацио. Вкарваш ги в едно и единият се лепна за цигганката. Другият, дето обижда рома на ***, се лепна за помакинята Атидже, дето си припява с него?! Абе, определете се. На арийци ли ще се правите, или ще водите цигганки и циггански номера ще въртите. Ясно е, че по-умни от рома не сте, а само си мислите.
4
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Първо прочетох "анимационен лайф", а то така се к оказа :D
3
0
 
8
 
! Отговори
Цирк преди 1 час
Тия и двамата са роми като гледам от снимката. Ще ги срещнат за да се бият ли. Рефер поне да им дадат за да не се избият.
2
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Така като ги гледам, Коефициентът на интелигентност и на тримата е под сто (сумарно за всички). Ама това е новата българска реалност.
1
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Не гледам тази простотия!!!