Адриана, Джиджи, Тайра - кой е най-заможният ангел на Victoria's Secret

Вижте класация на някои от най-добре платените модели в света, които дефилираха по бельо за марката
24 окт 2024 23:00, Теодора Драгоева
4
Адриана, Джиджи, Тайра - кой е най-заможният ангел на Victoria's Secret
Снимка: Getty Images

Модното шоу на Victoria's Secret се завърна блестящо миналата седмица след шестгодишно прекъсване. Марката направи всичко възможно за шоуто си, привличайки някои от най-високоплатените модели в света да дефилират на котешката пътечка.

Шоуто на Victoria's Secret стартира за първи път през 1995 г., но през 2019 г., след като повече от две десетилетия господстваше в света на модата, ежегодното шоу беше отменено на фона на огромни критики относно липсата на разнообразие на марката, когато става дума за типове тяло.

Тази година дефилираха и някои от най-успешните модели в света, включително Адриана Лима, Тайра Банкс, Джиджи Хадид, Бехати Принслу, Кандис Суейнпоъл, Ашли Греъм, Жасмин Тукс, Барбара Палвин и Тейлър Хил.

И така нека видим кои бяха най-богатите сред тазгодишните ангели на Victoria's Secret:

Адриана Лима: 95 милиона долара

Адриана Лима участва в шоуто шест години след като се раздели с VS след 20-годишно сътрудничество. Нетното ѝ богатство се оценява на 95 милиона долара.

43-годишната бразилка е позирала за множество други големи марки през дългата си десетилетия кариера, включително Versace, Armani, Prada, Marc Jacobs и Louis Vuitton.

Тя също така е красила кориците на много известни списания и в момента служи като посланик на Maybelline, Puma, International Watch Company и Chopard. Адриана е майка на три деца.

Цялата статия четете в Тiаloto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: адриана лима
Още от Звезди
Хавиер Бардем се разголи пред обектива на Пенелопе Крус
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.