Кой доносник, кой борец... Петков семейно на плажа Корал

Направи и няколко намека по последния скандал
102
Кой доносник, кой борец... Петков семейно на плажа Корал
Снимка: Facebook/Kiril Petkov

Кирил Петков честити Деня на храбростта от пясък на плажа Корал в морския курорт Лозенец, където е заедно със съпругата си Линда и двете дъщери. Той направи кратка ретроспекция по спасяването на плажа, както и няколко намека по пресния отпреди седмица скандал дали има фалшифицирани подписи при напускането му от НПО-то.

"Днес е Гергьовден - един от най-светлите християнски празници и ден на храбростта. Честит имен ден на всички именници! Честит празник на българската армия! Отново съм със семейството си на плаж Корал и се радваме на майското слънце. Въпреки че на много тази тема омръзна, тя е добър пример какво означава смелост и храброст в днешния ден и какво не.

Още по темата
Колкото и някои хора да се опитват да омаловажат успеха на запазването на красивите дюни зад този прекрасен плаж – той е вече факт и бе постигнат в миналия парламент.

Да, този успех включва и години наред работа на много хора, както и мечтата на всички в сдружение “Да Запазим Корал”, но реално се довърши тази година точно от хората, които посмяха да влязат в политиката, независимо че там е най-незавидното място. Хората като Мирослава Петрова, които също можеха да се занимават с много други по-приятни неща. Хора като нея, аз бих нарекъл храбри! Точно като нея, която нито един път не попита “на кое място в листата ще бъда?”, защото нея я интересуваше каузата, а не говоренето за каузата и потенциалните героични постове като тези на други фейсбук рицари, които накрая се превърнаха и в ДАНС доносници.

Не е храброст да доносничиш на ДАНС. Там е мръсно, няма смисъл да се правите на революционери, а реално да ви използват в тази кампания точно силите на задкулисието. Революционери, за които голямото постижение тази година беше да се опитат да очернят името на една от най-смелите жени в политиката днес.   

Колко хубаво беше на плажа, точно сега в началото на май!  Не видяхме нито биволи, нито птички да вдигат шум. Беше тихо и спокойно.  Има една запазена красива природа на един черноморски плаж, на която и нашите деца ще могат да се радват. Чудесно е!  Честит празник на храбростта!", написа Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още по темата: КоралКирил Петков
Още от Страната
Условията за туризъм в планините са добри
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
0
 
! Отговори
Оня преди 1 седмица
Лена що я няма на снимката?
84
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тоя нагъл примитив ползва семейството си като плакат за лична реклама , изтъква себе си на преден план , никакво уважение към жена си и децата .
83
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Киро е елементарен мошеник пригоден за американска среда , на българска почна не може трайно да вирее .
82
2
 
12
 
! Отговори
Бананова Република преди 1 седмица
Защо не е взел бебето ?
81
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Едното лапе много ми прилича на Лена, явно Киро от малолетна причаква Лена по парапети!
80
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Без охрана ли е бил, той въведе модата винаги с по двама трима главанака в кадър, ех жалко пропусната възможност но вече знаете къде да го търсите!
79
3
 
21
 
! Отговори
ха ха преди 1 седмица
Не мога да повярвам, че още има наивници да верват на киро "умното". Този е божие наказание за България.В събота проф. Владко Мурдаров го каза, че всяко негово изказване е срам за българския език, но явно матряла обича да верва на плямпала като киро.
78
24
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Всеки втори тука го мрази, но ако хора като Кирил Петков и Асен Василев не бяха влезли в политиката да разобличават престъпленията на тази комунистическа пасмина обсебила цялата власт от прехода, сега щяхме да си живуркаме още с бетониралите се форевър монополисти от Герб. А Кирил здраво разтърси блатото БГ и трусовете тепърва предстоят...
77
22
 
8
 
! Отговори
?? преди 1 седмица
Що за саркастично двусмислено заглавие?! Във всеки случай Кирил не е доносник и никога не е бил. А че е борец за истината с опонентите си в парламента, той го доказва всеки ден!
76
12
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Наглец!
75
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Според Линда всички трябва да купуваме нейните безвкусни козунаци, по 40 лв единият, защото фирмата й имала големи разходи, ток, вода, продукти, данъци, наем, УайФай, тоалетна и много други. За непосилните разходи на фенси фирмата й, научихме от самата нея, в медиите. С Киро просто са си лика-прилика, шарлатания до шия.
74
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
67 Какво предлагаш? Киро просто и ПП,ДБ, които бастисаха държавата, ли? Взривиха МВР, което при тяхното управление затъна в трафика, както ние затънахме в 20 мрд дълг, при този нисък БВП? Не, мерси.
73
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Петкови не могат без Лена от парапета. Тя винаги пише на Киро просто изявите във Фейзбук и в медиите. Линда Секънд хенд, само позира.
72
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Къде е как Лена.
71
5
 
14
 
! Отговори
Киро Истината преди 1 седмица
Цар Киро еколога...
70
4
 
18
 
! Отговори
Пудел преди 1 седмица
На летен лагер с курсове по фалшифициране на подписи и контрабанда!
69
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Едната дъщеря не изглежда да е негова
68
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Никой на снимката не изглежда истински щастлив. Особено жена му
67
10
 
8
 
! Отговори
Боко и ШИШИ преди 1 седмица
На ГЕРБ ДПС ИТН не им стига от магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и конкурси и границата с Турция а искат и децката болница да печелят от децата!!!!!! От мъката на хората на България
66
11
 
6
 
! Отговори
Боко Пеевски преди 1 седмица
ГЕРБ ДПС ИТН БСП НДСВ НФСБ ВМРО *** -Атака бандата дъното мафията на прехода 33 години лъжи и грабежи от народа. Господ забавя но не забравя. Амин