Астро гид: Как да впечатлите мъжа Близнаци?

Много е важно да не му позволявате да се отегчава
12 сеп 2019 08:50, Михаела Лазарова
7
Астро гид: Как да впечатлите мъжа Близнаци?
Снимка: Istock

С него никога не е скучно, защото той има истинска жажда за живот и неподправен усет за приключения. Мъжът Близнаци – няма как да го сбъркате, защото ще ви плени веднага със своето чувство за хумор.

Как да спечелите вниманието и ласките на мъжа Близнаци? Той не харесва скуката и е склонен често да сменя работното си място, докато намери вариант, който да го удовлетворява. В любовта нещата не са по-различни. Ако не намира партньорката си за достатъчно интересна, е склонен да преминава от една в друга връзка.

Тъй като мъжете, родени под този зодиакален знак обичат да придобиват нови умения, да повишават знанията си, правилната тактика към тях е да насочите темите на разговор в тази посока. Изкуство, кино, театър, концерти, с идея да посетите някои от тях е печеливша стратегия.

Освен това, тези господа обичат и да пътуват и биха се радвали жената до тях да споделя тези им интереси. Това също е една идея за разговор. Споделете ваши преживявания, препоръки за пътувания, така ще ги заинтригувате.

Мъжете Близнаци понякога действат бавно, което може да откаже отсрещната страна. Най-важното е, когато представяте себе си в началото, докато се срещате и опознавате, е да не създавате впечатление, че търсите дългосрочна връзка. В същото време не бива да се представяте и като несериозна. Намерете златната среда. Тези мъже са свободолюбиви и не биха искали да се чувстват като в капан.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да, да.... и след 6-7 месеца му писваш и скача на следващата. Аз да не съм клоун?! Такива мъже не стават за сериозна връзка. Ако си търси само забавление да остава сам, ама той не може да не наранява другите край себе си понеже, той е най-важният.
4
1
 
0
 
! Отговори
Г преди 4 години
Достатъчно е да сте сервилна, грозновата и омъжена.
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ко ше трябва непрекъснато да ме е страх, че ще го отегча и да се чудя как да му намирам развлечения, за да не ме зареже - мерси за такава връзка.
2
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Който си има работа с такива *** да му мисли!
1
1
 
12
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
С ваша близначка...