Пиян шофьор уби млад мъж на главен път Е-79

Инцидентът е станал близо до разклона за Рилския манастир
Обновена: 12 фев 2012 13:09 | 12 фев 2012 13:07, Елка Василева
76
Пиян шофьор уби млад мъж на главен път Е-79
Снимка: архив, Булфото

Мъж на 35 години от Благоевград е загинал тази нощ при пътно-транспортно произшествие на главен път Е- 79, в близост до разклона за Рилски манастир, съобщиха от полицията.

Починалият е блъснат шофьор от Видин, управлявал с 0,83 промила алкохол в издишания въздух.

Преди произшествието загиналият тръгнал за гориво до близката бензиностанция и при връщането му към автомобила бил блъснат от 26-годишният водач, посочиха още от полицията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ще му ядът сладкото жито
51
1
 
0
 
! Отговори
до 67 преди 12 години
Защо до живот!Аз много пъти съм карал по магистрала или друг главен път и ми изкача я каруца,я някой пиян ром.Много е "приятно" особено вечер да видиш в последния момент някаква *** облечена с тъмни дрехи да се движи по пътя,а не малко встрани.Тва са *** хора няма кво да коментирам повече,защо аз не ходя по пътищата.
50
0
 
12
 
! Отговори
... преди 12 години
Знаете ли,много е лесно да бъде съден някой от страни.Първо не мисля,че 0,83 промила го прави пиян,а пил правете разлика!Второ в това време и този снеговалеж повярвайте на всеки може да се случи това нещастие,никой не е застрахован.Жалко за загиналия човек,но в тъмното на главен път не се излиза без светлоотразителна жилетка или поне нещо което да сигнализира за присъствие на платното,човек облечен с тъмни дрехи,много трудно може да бъде видян през нощта.Една монета има 2 страни помислете малко!
49
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
kurwum,bum i krai !
48
1
 
9
 
! Отговори
да да преди 12 години
Кофти новина,но ми трябваха няколко прочита ,за да разбера нещо.dnes.bg нали сте един от най-посещаваните сайтове еми какви са тези статии.Обидно е,да не би написалия статията да е с 0,83 промила.
47
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
пълна девалвация на журналистическата професия - профани
46
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДО ЖИВОТ!
45
0
 
19
 
! Отговори
БРАВО НА 60 преди 12 години
Закона за движение по пътищата не е само за водачи на МПС а и за пешеходци!!!КОГАТО ШОФЬОР МИНЕ НА ЧЕРВЕН СВЕТОФАР ВСИЧКИ ВИКАТ УБИЕЦ УБИЕЦ а когато пешеходец мине не червено всички казват АМИ БЪРЗА ЧОЕЧЕЦА БЪРЗА А БЪРЗА ЧОВЕЧЕЦА!!!! И после като се наредят 100-200 роднини и колко са го обичали ами колко ще им липсва сега а ТОЙ БЪРЗАЛ ЧОВЕЧЕЦА БЪРЗАЛ!!! Този ЗАКОН е ЗАКОН и за него БЪРЗАЩИЯТ ЧОВЕЧЕЦ!!!! СТИГА ВСЕ ШОФЬОРИТЕ СА ВИ ВИНОВНИ ГОСПОДА - СТИГА!!!!!!
44
2
 
6
 
! Отговори
dido преди 12 години
mai jornalistite sa piani maloumnici
43
2
 
1
 
! Отговори
venci преди 12 години
koi-kogo,ne razbrah az!No pone e iasno che stava duma za Blagoevgrad i Vidin.
42
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Починалият е блъснат шофьор от Видин, управлявал с 0,83 промила алкохол в издишания въздух."И как взеха проба от издишаният въздух на починалият???Абе смешници, не се научихте да пишете грамотно! И това ми било журналисти!
41
3
 
6
 
! Отговори
ku4eto преди 12 години
Пиян шофьор уби млад мъж на главен път Е-79........................и сега нека позная условно нали??????????????///
40
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сега, в това кофти време, нощем да се движиш пеша по пътя си е чисто самоубийство - мръсни стъкла, зацапани фарове - и трезвен да си, може да не видиш човек или препятствие. Имам един въпрос - лека пръст на загиналия мъж, но дали е бил със светлоотражателна жилетка? Защото слезеш ли от колата на пътя по закон трябва да носиш такава и денем, и нощем и си е за лична безопасност. А относно алкохола и карането на кола - то нещата там са безспорни,че това не трябва да се случва!
39
2
 
4
 
! Отговори
delete me преди 12 години
Който ми е прочел изтрития коментар да си го припомни.Всички пияници в моргата вашта...
38
1
 
5
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 12 години
Не е ли крайно време за прилагането на драконовски мерки за такова деяние!Трябва да се налагат огромни глоби и дълги срокове затвор за всеки,заловен дрогиран или пиян зад волана,инак войната по пътищата никога няма да спре!
37
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В тази статия няма нищо смислено!? Как е възможно да се публикува подобно писание? Колкото повече я чета, толкова повече се обърквам.........
36
0
 
4
 
! Отговори
Стефанов преди 12 години
Поне 3 месеца условно ще му лепнат...
35
4
 
18
 
! Отговори
алкохол или цигари?! преди 12 години
Направете една статистика за починалите, станали жертва или причинили нещастия след употреба на алкохол! Поведете война срещу алкохола, а не срещу тютюневия дим!!!!!
34
0
 
32
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
Жалко, за младия човек.Дано депутатите най сетне да променят закона който дава право на корумпираната ни съдебна система да сключва споразумения спрестъпниците и да постановява смешни присъди за отнет човешки живот.
33
3
 
8
 
! Отговори
я преди 12 години
а тия дето сега ще ми нацъкат минусите,замислете се че сте същите селяци наливащи се постоянно без цел в живота и ги правите същите простотии.дано не стават повече такива нелепи инциденти