18-годишен блъсна пешеходец в Пловдив

Пострадалият е с комоцио, травми и разкъсно-контузни рани по главата
15 апр 2012 19:00,
67
18-годишен блъсна пешеходец в Пловдив
Шофьорът имал книжка от скоро. Снимка: архив Булфото

18-годишен шофьор блъсна пешеходец в пловдивския район “Тракия”.

Младежът имал шофьорска книжка от скоро.

Пешеходецът пресичал кръстовището на булевард "Освобождение” и улица "Шипка” и бил пометен от младия водач.

Младежът загубил контрол над автомобила и се забил в уличен стълб.

“Шофьорът не е употребил алкохол, а причината за инцидента е загубата на контрол над колата”, категорични са от полицията.

“Пострадалият мъж е приет в болница с комоцио, травми и разкъсно-контузни рани по главата.”, съобщиха за Dnes.bg от лечебното заведение.

Шофьорът е без наранявания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Вожде, като си толкова ербап *** в едно РПУ и стреляй. Ако утре- вдругиден прочетем за теб- добре. Ако не, значи си поредната пръдня в торнадо. И цялата ти дейност ще се приключи с неплащане на осигуровки, за което един ден самия ти ще си биеш главата. Очаквам да влезеш в новините утре. Или не....... Най-вероятно не можеш сам да си купиш хляб ако не преджобиш майка си или баща си или някой дребосък на улицата.
55
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Според 58 *** значи са най-големите Българи ...
54
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя дето се е взел за ''вожд'' да си пие хапчетата редовно.
53
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Преминаващите пешеходци на чевен сфетофар може ли спокойно да ги блъскам.
52
17
 
4
 
! Отговори
Райна Княгиня преди 12 години
Ако пешеходецът е бил член на БСП, постъпката на младежа е похвална и същият трябва да бъде поощрен!
51
1
 
14
 
! Отговори
С преди 12 години
И още :Чл. 119. (1) При приближаване към пешеходна пътека водачът на нерелсово пътно превозно средство е длъжен да пропусне стъпилите на пешеходната пътека или преминаващите по нея пешеходци, като намали скоростта или спре.(2) При заобикаляне на спряло пред пешеходна пътека пътно превозно средство водачът на нерелсовото пътно превозно средство е длъжен да се движи с такава скорост, която да му позволи да спре, за да пропусне преминаващите по пешеходната пътека пешеходци
50
0
 
8
 
! Отговори
С преди 12 години
До спорещите за пешеходни пътеки на квадратчета, ромбчета и триъгълници ще зитирам ЗДВП54. (нова - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) "Пешеходна пътека" е част от платното за движение, ОЧЕРТАНА ИЛИ НЕ с пътна маркировка и сигнализирана с пътни знаци, предназначена за преминаване на пешеходци. На кръстовищата пешеходни пътеки са продълженията на тротоарите и банкетите върху платното за движение.
49
45
 
2
 
! Отговори
ВОЖД преди 12 години
БЪДИ БЪЛГАРИН ЛИКВИДИРАЙ ПОЛИЦАЙБЪДИ ЧОВЕК ЛИКВИДИРАЙ ДЕТЕ НА ПОЛИЦАЙАКО СИ БЪЛГАРИН:НЕ ГЛАСУВАЙНЕ РАБОТИНЕ ПЛАЩАЙ ДАНЪЦИВЛАСТТА Е НЕЗАКОННА, ДЪРЖАВАТА НЕ Е БЪЛГАРСКАДА СЕ ЛИКВИДИРА !!!КАЗАХ !!!
48
4
 
5
 
! Отговори
ХАХОХИХИ преди 12 години
Е, защо пишете по новината бе хора!? Плюйте пак *** и турците, нали това беше идеята на този сайт или греша ? :Д
47
5
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
Porednia DZIGIT na koito mama i tati hodiat po gaza
46
3
 
7
 
! Отговори
Aлов преди 12 години
След удара и пешеходица е загубил контрол. Ха-ха
45
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
този с 'западняците" е толкова на запад,колкото аз съм в хаваймомче, преди да си избиваш наставнически комплексите от тъмната кожа и да се помпаш виртуално си измий зубите, че миришешто живота ще те изпомпа де
44
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей, вместо да тълкувате буква по буква закона и да давате акъли кой как да кара, просто нека всеки един утре като излезе на пътя да бъде мааалко по-внимателен (и шофьори и пешеходци) и тогава подобни инциденти ще намалеят! Няма гаранция, че и на най-умелия шофьор може да се случи такава ситуация, затова хора просто бъдете внимателни!
43
3
 
41
 
! Отговори
Студент в чужбина преди 12 години
Здравйте, искрено се надявам никой да не ме наплюе след като напиша коментара. Давам пример какво става при мен в Дания. Когато вървя, или карам колело в града, не ми се налага даже да се оглеждам когато пресичам (знам някой ще каже това е глупаво), но ако за момент спрем да мислим кой е с предимство по написаните закони и отделим повече време да се концентрираме зад волана и дадем предимство на пешеходеца, моля ви повярвайте ми няма да закаснеете за: работа, гадже, кафене и есетра. Благодаря :)
42
2
 
22
 
! Отговори
Калоян преди 12 години
Братле, недей да мкислиш, че хората в България са едва ли не най-тъпите хора. Никой не защитавам, но това, че ти си някаде из чужбина не те прави нещо певече от хората там! И аз съм в чужбина, но не се отнасям так с хората в България. Да, станало е, но това не значи, че сме варвсари и или някакви аборигени, братленце!!! Стига предрасъдъци!!
41
8
 
5
 
! Отговори
гено преди 12 години
Да , да кой знае на кого е син този убиец , щом отскоро има книжка , че и пешеходец , на какво ги учат тези инструктори ?!?!?!? !
40
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кво кат е 18 годишен. Пълнолетен е. Носи наказателна отговорност. И да ви кажа въпреки писанията ви, че 18 годишните не могат да имат шофьорски книжки отдавна. Те винаги са отскоро.
39
5
 
17
 
! Отговори
optimist преди 12 години
Строго наказание за тоя дето е дал книжка на ***!
38
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Засилено полицейско присъствие по празниците
37
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Уааууу!!Верно ли бре!Ние спираме още с ***!