От коя зодия да се пазите?

Някои знаци могат да ви действат токсично
8
От коя зодия да се пазите?
IStockphoto

Има зодии, които не си пасват добре и е по-разумно да стоите на разстояние от знаците, които не хармонизират с вашия собствен. Така ще си спестите много конфликтни ситуации и кавги. Астролозите съветват да избягвате следните зодии, базирано на вашия знак:

Овен – пазете се от Риби
 
Овните са мотивирани, забавни, целеустремени личности. Обичат честността и не се притесняват да изразяват открито мнението си. Докато Рибите живеят в свой собствен свят и се лутат между реалността и измислицата, което не би харесало на Овена. Освен това Рибите са доста потайни. Ако сте Овен не си губете времето с човек от зодия Риби – ще си причините един на друг много негативни емоции.
 
Телец – пазете се от Близнаци
 
Телците са стабилни, отговорни и сериозни личности. Докато Близнаците имат променлив характер, обичат безгрижния живот и са повърхностни личности. Това определено би подразнило Телеца, който иска с него да се отнасят сериозно и задълбочено. Ако сте Телец, по-добре стойте далеч от Близнаци. Те може и да са усмихнати, но на вас ще ви донесат отрицателна енергия.
 
Близнаци – пазете се от Дева
 
Близнаците обичат забавленията, приключенията и всякакви нови лудости. Девите пък са сериозни, критични и прагматични. Личността на Близнаците ще се чувства страшно некомфортно и неловко около Девата. Възгледите по всички важни житейски въпроси на тези две личности ще са изключително различни и това ще създава доста конфликтни ситуации между тях. Така че по-добре да си нямат вземане-даване.
 
Рак – пазете се от Козирог
 
Хората от зодия Рак са емоционални и обичат да споделят чувствата си с другите. Но Козирозите са малко по-студени в това отношение. Те не обичат прекомерния романтизъм и могат да реагират остро на него. Ако сте Рак думите на Козирога и цялостният му начин на мислене и изразяване, често ще ви наранява. Козирогът може да накара Ракът да се чувства нежелан, непохватен и глупав.
 
Останалата част от хороскопа ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
9
 
! Отговори
Алооо преди 2 години
На единствената зодия, на която налитат жените е Паралей
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тираджия, Бойко е от лъжливите зодии - близнаци. Де що се врътне такова из политиката - той, Симеончо, Кацаров - все са такива. Кирчо е другото от сорта пък, в едно с доста подобни - Доган, СърбеЖова и т.н. мошенически зодии все.
1
1
 
12
 
! Отговори
Люмиер Аленов преди 2 години
Най вече се пазете от себе си и собствената ви глупост.

Спонсорирани публикации