Левски изпусна ЦСКА в слабо дерби

Ивелин Попов изпусна дузпа, двата отбора врътнаха 0:0
17 апр 2023 19:35, Красимир Ангелов
57
Левски изпусна ЦСКА в слабо дерби
Снимка: Lap.bg

ЦСКА и Левски завършиха 0:0 във Вечното дерби на българския футбол, част от 26-ия кръг на Първа лига. Опитният ас на "сините" Ивелин Попов се превърна в грешник, пропускайки дузпа в последната минута.

Двубоят на националния стадион "Васил Левски" започна плахо и за двата отбора, които дълго време изобщо не можеха да стигнат до интересно голово положение.

Още в началото на второто полувреме Кръстев беше близо до зрелищен автогол, но топката мина покрай сглобката. Малко след това Вион отправи първи точен удар за своите, но Андреев улови. По-късно Бусато беше затруднен след рикошет при шута на Уелтон, но улови.

Чак в 79-та минута се стигна до нещо вълнуващо, но Бусато спаси с една ръка удара с глава на Рикардино.

Седем минути след това Роналдо поиска дузпа за игра с ръка на Де Нойер и Никола Попов първо даде знак, че играта продължава. Реферът обаче получи сигнал в слушалката и изгледа ситуацията на повторение и посочи бялата точка! Ивелин Попов пое отговорността, но Бусато се хвърли в десния си ъгъл и спаси!

Подробности за срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
0
 
! Отговори
СПЕЗЗЗОВВВ преди 1 година
До ЗозоХубава идея!!! Ако го напишем, те тогава ще Ви го начукаме .......ама много здраво, дори Попето да изпусне не една, а две дузпи.Спезззов да Ви нахендри. Той всъщност се заканваше на Левски........... но сега вече май не е в НАП, а само културист във фитнеса.
40
0
 
2
 
! Отговори
wolfi преди 1 година
така не се става шампион!!!!
39
1
 
1
 
! Отговори
карачанаков преди 1 година
То не бе ЦСКА Червено знаме,Септемврийско знаме,Съдийско знаме,Литекс,София а сега вече е сборен Афро-Европейски отбор до 75 мин нямаше един българин а се перчат че били най добрия български отбор.Не че и другите Лудогорец и Левски не са същите ама поне има по някой друг българин за цвят.
38
0
 
2
 
! Отговори
Армеец преди 1 година
Не знам до кога Илич ще се оправдава че отборът му играл слабо? Ти тогава за какво си там? Като не им се играе а си им обещал колосални премии тогава глоби до откат до като започнат да играят заедно с треньорите. Само Бусато и Махмутович бяха на ниво всичко друго разходки по терена. И до кога Илич ще излиза с тъпият номер да гони в 65 минута тези от които чакаш гол като Назон и Хайнц? Добре че Джеферсан се контузи иначе го гонеха от мача.Да няма една свестна атака по никое крило.Илич е за смяна.
37
2
 
7
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
На Леевски кога ще им пишат на тениските - Генерален спонсор НАП.
36
5
 
8
 
! Отговори
Евала преди 1 година
Какво дерби?! От години си е уговорена сватба! ЦСКА - Ловеч нямаха нито едно положение, а Левски нарочно не вкараха дузпата. Особено в последните минути ясно личеше нежеланието и на двата отбора да вкарат гол.
35
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И двата отбора не искаха да рискуват. От ЦСКА съм, Тибо Вион и Тобиас Хайнц навъртяха баси и километража респект за това. За дузпата не знам, но със сигурност не беше умишлена. Интересно беше че продължението беше само 3 минути, а трябваше да е поне 5. Титлата ако я заслужаваме ще трябва да бием в директните двубои.
34
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Попето е бездарен и нагъл като всеки левскар! Нищо не става от него, не е успял никога и никъде да запише името си като шампион, но бил изпуснал?! Изпуснали били, кого са изпуснали,изпуснали са да платят дълговете си към НАП както роднините си от малцинствата!
33
0
 
22
 
! Отговори
Ямболски цървуль преди 1 година
Изтърпях ги до 40-тата мин.....Махленски футбол?
32
1
 
21
 
! Отговори
Майкъл Оуен преди 1 година
Цска-София прилича на Ливърпул. И в двата отбора не играят българи.
31
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Голяма радост, голямо грухтене, едвам взели точката. Колко са цесекарските отборчета в България - цуци1, цуци2, цесекарско село, септември, черно море, берое,ботев, славия, пирин. И тия днес взели да се радват , че Попе изпуснал дузпата, щели да стават шампиони...
30
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
хаха,нали все критикувате Лудогорец за чужденците,днес колко българи играха на терена?
29
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В България ,отдавна няма футбол !И много ,други неща -няма !Футболистите бягат назад !
28
3
 
15
 
! Отговори
Нормален преди 1 година
Точно така пасарела, просто няма смисъл. В отбора няма червени сърца. 11 чужденци...ако искам да гледам чужденци ще си пусна футбол от Европа, поне ще е качествен! Отдавна и двата отбора са длъжници на феновете си! Майната им на емблеми и сдружения. В отборите няма нито левскари, нито цесекари. Няма Ицо, няма Берба, няма Сираков, няма Боримиров...има ли смисъл да се изрежда. То за това няма и национален отбор. Продажно разградско първенство...
27
1
 
14
 
! Отговори
Чорбаръ преди 1 година
Чудя се на акъла на гн Ганчев тия мизерници разхождат фланелката,получават заплати,шампиони щели да стават.Те с умрелите Лефски нямат удар във вратата с Нямахорец тръгнали да се мерят.Добре,че Попето доказа,че никакъе *** не става от него,че и Лефски да са недоволни.Все пак има.още.мачове,второто.място също е успех с такива игри.
26
1
 
24
 
! Отговори
пасарела преди 1 година
Ей , много българин на терен !!Чудя се , защо още ходим на мач !! За кой да викам , като не мога да му произнеса името !!От мен един лев няма да видят !!!
25
0
 
30
 
! Отговори
НеРазбрал преди 1 година
Едно време бягахме от училище, да гледаме някои мачове на ЦСКА. Сега такива, уж важни двубои, само поглеждам крайният резултат, ей-така, за статистика. Защо все още търпят някои, които заравят и унищожават българският футбол? До кога?
24
0
 
8
 
! Отговори
Котаракът Еркюл преди 1 година
И по добре. Имаше ли един победител, двубоят щеше да продължи и извън терена, но не топка щеше да се рита. Както обикновено завършва у нас нещото назоваващо се футбо.
23
0
 
25
 
! Отговори
Фризура на перуки преди 1 година
Тази пародия "професионална" футболна група, трябва да се закрие. Само турнирът за купата може да остане.
22
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Заслужават ли си викането?