Васил Божков ще се кандидатира за депутат на предстоящия вот

Искал да отърве българския народ
Обновена: 31 яну 2021 13:30 | 31 яну 2021 13:25, Камелия Цветанова
288
Васил Божков ще се кандидатира за депутат на предстоящия вот

Бизнесменът Васил Божков, който е с обвинение от прокуратурата за ръководене на престъпна група и се укрива в Дубай, ще се кандидатира за депутат.  

Още по темата


Той сподели, че винаги е имал мисии - като подпомагането на спорта, като събирането на културното наследство на България. Сега иска да отърве българския народ.

„Другите обещават, после не изпълняват. Всички партии са част от статуквото, нищо не правят, не могат да променят нищо. Ние не искаме рестарт на системата, искаме всичко да започне на чисто. Играем за победа. Ако партията реши, ще бъда в листата. Ще се опитват да ни пречат всячески за „Българско лято“, което показва, че ги е страх. Дори да не успеем да се регистрираме в срок, ще намерим партия мандатоносител, но ще се явим на изборите при всички положения“, каза Божков пред БНР.




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


288
Още по темата: Васил Божковдепутат
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
212
3
 
5
 
! Отговори
До ББ преди 3 години
Ти чакай твоя Байдън да те оправи, наивник !
211
3
 
6
 
! Отговори
До ББ преди 3 години
А относно плюенето, най-много да се изплюеш срещу вятъра, и да ти се залепи на челото като петолъчка !
210
1
 
6
 
! Отговори
До ББ преди 3 години
Ти ненрмалнико всъщност ББ ли си или ВБ ?? На къв патриот се правиш ти бе - един шУт си и нищо повече ! Много внимавай с примките, че да не се закачиш ти на тях ! Те истинските патриоти са си жертвали живота за България, но ти не си сред тях !
209
2
 
2
 
! Отговори
До ББ преди 3 години
И аз туй викам - Справедливост и Законност... или да се утепате !
208
5
 
16
 
! Отговори
Аз му предлагам преди 3 години
Да отърве българския народ от себе си и от марионетката Радев !
207
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен Гъз преди 3 години
Тоя Божков само по снимката може да му дадеш поне пет години лишаване от свобода. Една позната беше изнасилена от него преди много години .
206
1
 
2
 
! Отговори
1 Цитат преди 3 години
Кирил Домусчиев кърши снага на яхтата си в Марина Гючек. Лоту Гули вече го няма да изпълни "поръчка" на БожковКирил Домусчиев кърши снага на чалга в Марина Гючек, предпочитана от британската кралска фамилия.Лоту Гули вече го няма да изпълни "поръчка" на Божков, разстреляха го в хотел край друга турска марина.Домусчиев се вихри на чалгата толкова показно, за да покаже, че не се притеснява, коментира източник от ГД БОП.Либерта, Фрог нюз и Веселин Дремджиев от "Денят" на ТВ+ осветиха купона на най-успелия български бизнесмен в САЩ.Купон по време на протести - "Сваляйте Борисов, като
205
1
 
0
 
! Отговори
Цитат 4 преди 3 години
Това обаче е на официално равнище - бившият бос на хазарта 25 години беше "партия" с турски крале на хазарта и трафиците, но сега босът на турската мафия Седат Пекер и Берат Албайрак, зетят на Ердоган, си оспорват и държат Бизнеса.Техните нови партньори в "Берлин" и Сарая явно силно са ги "помолили" да извадят от Уравнението бившия бос на хазарта - Борисов може да се прегръща с Ердоган, но Бизнеса с Турция го държат Пеевски и Доган. Босовете от Сарая и "Берлин" извадиха бившия бос на хазарта от играта и в Дубай в "полза" на Борисов, който след голямата среща на боса на турската
204
1
 
0
 
! Отговори
Цитат 3 преди 3 години
Натискът на американците обаче прави заслон на службите на Ердоган и турската мафия, които са си като вкъщи в Дубай."MIT не се интересува от войната на Божков с Пеевски, Доган и Борисов за власта в София, следят си Трафика. Турците не пускат дори руски босове в трафиците", заяви източник от службите.След като разузнаването на Ердоган и антимафиотите на Анкара са блокирали Божков в трафиците, бившият бос на хазарта нямаше как да не излезе от играта.
203
2
 
1
 
! Отговори
Цитат 2 преди 3 години
Американците притискат Божков в Дубай с предупреждение чрез висш местен чиновник, че ако не се дистанцира от протестите и трафика през Турция, ще бъде екстрадиран."Когато ЦРУ се намеси в Емиратите, това означава, че е по договорка с властите. Американците имат "негласно споразумение" с емира, че няма да работят в страната, ако не е съвместно с неговите служби", коментира източник от Външно.ЦРУ е получило "добро" от емира да работи срещу Божков заради засечени транзакции по трафици през Турция, които агенцията контролира заедно с DEA, турската мафия и MIT.
202
2
 
4
 
! Отговори
Цитат 1 преди 3 години
Кой извади Божков от играта? Бившият крал на хазарта притиснат от боса на турската мафия и MIT в Дубай"Юлската жега" на Васил Божков, която щеше да сваля Бойко Борисов, не успя да провокира оставка.Божков вече не е водач на протеста - Пеевски, службите и МВР блокираха неговите "щурмоваци" и вкараха свои.Кой го извади от играта? Лесният отговор е Пеевски и Доган, които му превзеха бизнеса и го "командироваха" в Дубай.Обаче това е само част от отговора - американците поръчаха Божков, а Маджо и Борисов изпълниха поръчката, прикривайки се зад широкия гръб на Пеевски.
201
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоз пък " депутат" ще става.Луд умора няма,като неговите "мамички" на плочките ,дето репетират почти всяка вечер " безплатно".
200
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много интуиция има в българина. Не го подценявайте! Няма да стане играта на Васил Божков за НС.
199
2
 
9
 
! Отговори
До 204 преди 3 години
Е щом Божков ще реди кабинет чрез БКП,мани мани,държавата пропада.Жалко за всички хора,ако се случи!Не се наядоха!БСП и Божков не са алтернатива,те са основните заподозрени за проваления преход и сега когато ситуацията се подобрява,да се връщаме назад пак със същите е нелепо,дори трагично.
198
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Божков играел за победа. Той си мисли за НС, че това е в казиното някаква машинка и ще играе на червено или черно. Залага на червено както гледам щото от там му свети светофара, че нямат кинти за предизборната кампания и ще обещават на Божков всичко каквото поиска. Ама обещаното не е като даденото. Такива сметки без кръчмар народа ги усеща от километри.Как мислите е оцелял българския народ 500г. и по-късно как оцеля през гладната Виденова зима? Много интиуция има в българина. Не го подценявайте!
197
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименСамо Бойко се осмели да подпука червените престъпници!------Да убиеш и разболееш толкова много български граждани и да почерниш толкова много семейства, за теб голяма гордост ли е? Доставя ти удоволствие българското население да бъде избивано като в кланица и се кефиш на тези изродски деяния ли?Просто показвате колко извратени сте и последователи на ББ!
196
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мога да ви кажа истинската причина да спрат лотарията на Черепа и да го накарат да избяга в чужбина. Разчистват пътя за новата власт, понеже такъв като него пречи. В момента Турция тайно подготвя да си вземе юго-източна България, и такива нашенски рушветчии не й трябват. Ще има и други "чистки".
195
2
 
4
 
! Отговори
до 208 преди 3 години
И как ще оцелее България с няколко психопата в парламента? те го търсят за над 19 обвинения и тежки престъпления включително и за ликвидиране на хора и какво ли още не....... вие чакате да дойде да оправи България най-големия хазартен бос????Ай.. стига глупости !!! Няма как да стане.
194
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 197Пълни глупости казани от Гергов, той играе за ГЕРБ отдавна и работи срещу БСП, сега също е на брега на ГЕРБ и няма как да каже нещо свястно за БСП, но тук не става дума за някоя партия ,а за оцеляването на България и герберите трябва да се махат! Колко хора бяха смазани,ограбени и избити през тяхното управление,стига!
193
3
 
6
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Браво на другаря Божков! А другарите Малък Маргин и Голям Маргин защо да не опитат примерно за евродепутати?