Бойко Борисов: Срещу нас има хора, които последното, за което милеят, е България

ГЕРБ откри предизборната си кампания
9 мар 2023 19:34, Нели Христова
300
Бойко Борисов: Срещу нас има хора, които последното, за което милеят, е България
Снимка: БГНЕС

„Не знам откъде да започна, толкова е видно, вие живеете тук, а са минали 10 години. Нямаше нито един работещ шадраван в този град. Всичко, това сме го направили, защото София колабираше. В зимата сме строяли. Помните ли какво беше на Телевизионната кула, Черни връх, Симеоновско шосе и други столични булеварди и то само преди 10 години – никой не е правил толкова за София, колкото ГЕРБ“. Това заяви лидерът на Бойко Борисов по време на откриването на предизборната кампания на ГЕРБ в София, предаде репортер на БГНЕС.

“Колко беше бензина, нафтата, газа, храните по времето на ГЕРБ – 1% беше инфлрация. И понеже ПП-ДБ казват, че не ни гледат, но много гледат и ги е страх, защото ето – от БНБ казват, че растежът на БВП за България ще продължи да се забавя в началото на 2023 г. Преди две години ви обяснихме, че това ще се случи - защо тогава мълчаха хората“, попита Борисов.

"Вие забелязвате ли, че ПП и ДБ ги няма от една седмица, защото те знаят цифрите, знаят какво ни казва БНБ – календарът на плащанията и догодина е твърде напрегнат и е твърде вероятно да се тегли кредит, за да се изплатят задълженията. Вчера се видях с кмета на Разград, който е от БСП - там за града дадохме пари за джамията и за църквата „Цар Борис“ там. Както ги оставих, така и ги заварих“, каза Борисов. „БНБ препоръчва и консервативен режим на публичните разходи. ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната, в Европейския банков съюз, а по времето на Кирил и Асен какво се случи?“, попита лидерът на ГЕРБ.

„Срещу нас има хора, които последното, за което милеят, е България. Те не обичат България! Или някой, който мрази България, отвън ги подкрепя, или има план, - и когато светът се преразпределя, ние сме най-голям износител на енергия, на храни, - или някой иска да ни събори, или не мога да си го обясня как такива щети се нанесоха на държавата. Намира се някой журналист да пита ПП защо има инфлация, някой от ПП-тата казва, че е заради войната. Аз, ако съм журналист, ще питам защо в България е двойно по-голяма инфлацията отколкото в ЕС, и защо има инфлация в стоките, при които сме най-голям износител. Гледам в Гърция - стане катастрофа, веднага излиза ЕК и им дава 70 млн. евро, за да си оправят инсталациите. Преди две години ЕК ни даде 150 млн. евра, от тогава какво - нищо“, подчерта Бойко Борисов.

„Ако искаме да им причиним нещо лошо, то трябва да им оставим София, да видят гражданите какво ще стане в София след 2 години. Аз заварих столицата след Софиянски, "Витошка" бе пълна с джипове, имаше множество заплахи, когато решихме да правим пешеходна зона, но не ме вълнуваше. ПП и ДБ ще съсипят и този град“, каза лидерът на ГЕРБ. „Когато руската армия убива хората в Украйна, ситуацията се променя и ние се променяме, защото не може в центъра на София да стои паметник с шмайзер. Горд съм с решението на общинските съветници да се премахне паметника на Съветската армия“.

"В тази кампания ние минаваме пътьом пред всички градове, и всички хора с огромна надежда чакат да се направи правителство. Като си тръгвам, отвътре ми е неспокойно, защото хората вярват, че този сън от последните две години ще бъде забравен, ще бъде всичко по-добре. Нали спечелиха Красно село, Младост, днес се отричат от Красно село“, заключи Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


300
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
187
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Скриии се бе,Лойко
186
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като спечели Тръмп ми е много интересно как Баце ще се завърти в другата посока!
185
1
 
2
 
! Отговори
G0g0 преди 1 година
Тоя пак къка
184
3
 
2
 
! Отговори
Bongo Bongo преди 1 година
КОКАРДЖАТА РУМЕН РАДЕВ ПРЕДЛОЖИ ПЕТКОВ И ОПУЛЕНИЯ ВАСИЛЕВ. И КРАДОХА КРАДОХА ТА КРАДОХА. ВИНОВЕН ЛИ Е РАДЕВ? И ОЩЕ КАК!!!!!!!ПРЪЙДЛЮ
183
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Моят интелект е супер не съм като теб да пиша анти по сайтовете че Борисов та Борисов и само лъжи Защо не потърсиш отговорност от твоите Шарлатани за скъпата комисионерска газ Кой я плаща такива като теб обикновените работещи българи
182
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някой да каже, какво направиха за 2 години простото Киро и опуленият Асен? Държавата е в застой, един тротоар не са ремонтирали, разруха, кражби, високи цени и хората едва свързват двата края.
181
0
 
4
 
! Отговори
Смирен преди 1 година
То и ние от западна София се отричаме от вас, но на ВСС ви е все едно. Не видях какво сте направили в Западна София за 15 години управление? Няма улуци, престъпност и полиция работят заедно, беззаконие и незаконни постройки. И ти имаш наглостта да говориш какво си направил. Това ко кажи на Плевнелиев и компания, за да се потупате по рамената.
180
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Do174 *** typanar zarvul smazkan muschmol
179
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Typun ger ti si islischna bukva kolko bonosi si prigotvil sa zasnite bolnizi medezinskite rabotnizi zakat taj godina njma da mines s 2oolv trjbva da se bryknes po gylboko
178
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тиквата е по-умен и по-патриот от 50% от про'с'таците гласуващи за ЕС и НАТО... Отделно, че е честен и откровен. Още преди 10 години ВИ каза на европеидите, че сте про'с'таци, но не сте му на нивото да го вденете. Факт.
177
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Докато милееше за България пълнеше чекмеджето с пачки и злато,а пенсионерите мизеруваха с 300 лв.пенсия,а работещите с 500 лв.заплати.Последни по доходи у първи по смъртност.Това беше твоето управление.Затвор за теб,а не още власт!
176
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пребоядисан комунист-мутра на евроатлантик.Ходи се гъмни,бе,ще зарадващ цяла България
175
11
 
4
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
ДА МРАЗИШ БЪЛГАРИЯ НЕИСТОВО И ОСТАНАЛИТЕ ДЕТО ГИ ЛЪЖАТ ЧЕ БОРИСОВ Е ВИНОВЕН ЗА ТОВА ЧЕ И ДЪЖД ВАЛИ И КАТО ГО НЯМА БОРИСОВ ВЕЧЕ 3 ГЖД КАКВО ДОБРО ВИДЯХТЕ В БГ ЗАЩО НЕ ПОТЪРСИТЕ СМЕТКА НАПРИМЕР ЗА ОГРОМНАТА ЦЕНА НА ГАЗ В ЧИРЕН КОИ НИ НАТРЕСОХА ТЕЗИ ЦЕНИ КОИ ХОРА ВЕЧЕ 3 ГОД САБОТИРАТ ЦЯЛАТА ИНФРАСТРУКТУРА НА БЪЛГАРИЯ ЗАЩО НЕ ПОТЪРСИТЕ СМЕТКА НАПРИМЕР НА ХАЗАРТА СРЕДЕН ПРЪСТ В ПАРЛАМЕНТА ПОКАЗВА КАКВО Е СВЪРШИЛ ЗА БГ ОСВЕН ДА ГО РАЗВЕЖДАТ КАТО МЕЧКА И ДА ЗАБЛУЖДАВАТ ШАРАНИТЕ
174
4
 
10
 
! Отговори
Сашо преди 1 година
Моля ви, не ни занимавайте с глупостите на този патологичен л.ъжец.
173
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да, плюе ги и после вика "да направим правителство". Иначе е прав, че ще направят София на нищо за нула време, но тяхната некадърност не го реабилитира.
172
4
 
9
 
! Отговори
Нищо ново преди 1 година
Милеел за България. Как не. Ряза Бойко ленти на пътища и магистрали, а асфалтът с 30% по-малко. И къде отиваха откраднатите пари? В кое чекмедже.
171
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От близкото обкръжение на ББ предвиждат 70-80 депутати от ГЕРБ в 49-то НС. Забравят да намалят броя на депутатите с 10-15 заради нескопосните и несъобразени с предизборната ситуация изказвания на Пожарникаря от Банкя. На практика той действа срещу ГЕРБ. Защо не си гледа магнолиите и внуците?
170
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Затвор за ГЕРБ "...пак ме блокираха..." __ НЕ БЕ ТОВА Е НЯКАКВА СМОТАНА ХАРАКТЕРИСТИКА НА МРЕЖАТА ОТ СЪРВЪРИ НА ПРЕХВАЛЕНАТА А1 ,ДЕТО УЖ Е ГИГАБАЙТНА ХАЙПЪР... СМЯХ... И ПРИ МЕН СЕ ПОЛУЧАВА, НО СЛЕД ОПРЕДЕЛЕНО ВРЕМЕ СРАБОТВА (КАТО ПАДНЕ НАТОВАРВАНЕТО НА МРЕЖАТА,СЪРВЪРА...). ДРУГ ВЪПРОС Е ЧЕ АДМИНИСТРАТОРИТЕ ПЪРВО ТРИЯТ,А ВТОРО ИМАТ ФАЛШИВИ ПРОФИЛИ ДА ПУСКАТ ТРОЛСКИТЕ СИ МИСЛИ...
169
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 179 ми след буда? "До АЗ ЗНАМ - ей, минаха 2 години, ама като ида да зареждам псувам други. не се прехласвай да плюеш, за жалките стотинки, които плащат на тролчетата като теб."КОГАТО ПРЕДИ 10 ГОДИНИ ЗАЯВИХ ОФИЦИАЛНО, ЧЕ ГЕРБ И БУДА СА ПЕРМАНЕНТНО ВРЕДНИ ЗА БЪЛГАРИЯ, ТАКА И СЕГА ЗАЯВЯВАМ, ЧЕ ГЕРБ И БУДА СА ПЕРМАНЕНТНО ВРЕДНИ ЗА БЪЛГАРИЯ - БЕЗ НИКАКВО ЗАПЛАЩАНЕ,КАКТО ТОГАВА,ТАКА И СЕГА. ОТ ЧИЙ ОПИТ СЪДИТЕ,А ?!...
168
7
 
6
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 година
Андрей Райчев блещи щуротии.ПП И ДБ няма да влязат в парлламента, защото бсп върна хартията.Герб и сдс ще са с абсолютно мнозинство повече от 121.Президента се гласчл за бсп.След изборите ще се оформи правителство с Герб и Сдс и следва процедура по ИМПИЙЧМЪНТ на Радев. Пада му имунитета и Гешев се заема с Радев, какво бсп??? В затвора ще е в червена килия. Бойко Борисов ще е отново премиер. Друг не става.