Ема Уотсън не иска да е палава

Актрисата не ще да е част от еротичния "Петдесет нюанса сиво"
18 мар 2013 21:40, Петя Славова
10
Ема Уотсън не иска да е палава
Ема Уотсън. Снимка: Reuters

Покана за коренно различна роля от тази на Хърмаяни Грейнджър получи Ема Уотсън, съобщи Контактмюзик.

Актрисата, която стана известна, след като изигра прилежната ученичка, с магьоснически способности от поредицата за приключенията на Хари Потър, не пожела да стане част от друга екранизация - по еротичния бестселър "Петдесет нюанса сиво" на британската писателка Е Л Джеймс.

Макар и Уотсън да е смятана за фаворит за ролята на главната героиня Анастейжа Стийл, 22-годишната кино звезда не проявява никакъв интерес към новото предложение. 

"На кого изобщо му е хрумнало, че ще се съглася да участвам в подобен филм?", пише младата британка на страницата си в Туитър.

Ролята на Анастейжа Стийл е на невинна студентка, въведена в света на садо-мазо секса от милиардера Крисчън Грей, пише БТА.

Кийра Найтли също се свързва с филмовия проект по романа "Петдесет нюанса сиво", но подобно на своята сънародничка звездата от "Карибски пирати" не е ентусиазирана от идеята за палави роли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
7
 
! Отговори
BDSM преди 11 години
Преместих си го...
8
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тази книга е еманация на пошлостта в съвременната литература.Елементарен стил, сюжетът е меко казано изтъркан, нещо от рода на "Арлекин", с привкус на садо - мазо, глуповати диалози, плоски образи.По-добре да го ползват за сюжет на филм, който се пуска в малките часове и да престанат да ни промиват мозъците с този *** провъзгласен за "бестселър"!
7
3
 
11
 
! Отговори
хидко преди 11 години
Чудя им се на тези продуценти. Те май не разбират, че това ще се получи доста хард еротичен проект и на тях им трябват порно актриси за ролите. Има си напълно подходящи момичета, които ще им излезат и по-евтино, като Саша Грей. Тя е и добър актьор. Работата е обаче, че на продуцентите им трябват касови актриси, а никоя от тях няма да се съгласи.
6
4
 
11
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 11 години
ТЯ НЕ ИСКА......НО НЕ МОЖЕ ДА СЕ СДЪРЖИ....
5
6
 
19
 
! Отговори
Иван Пешев преди 11 години
Тя не иска , ама що народ лъска на "Хари Потър" .....
4
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
2, ти какво си? Закръглена секс-бомба? :D :D
3
1
 
16
 
! Отговори
ha ha преди 11 години
до 2, ами нормално е да се обърнат към двете артистки, все пак героинята е само на 22, какво очакваш, да сложат някоя секс бомба ли, трябва да имат ученическо и найвно излъчване.
2
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С право ще откаже. Изключително глупава книга. Без никаква литературна стойност. Естествено, стана бестселър. Светът затъпява с всеки изминал ден.
1
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Кийра Найтли също се свързва с филмовия проект по романа "Петдесет нюанса сиво", но подобно на своята сънародничка звездата от "Карибски пирати" не е ентусиазирана от идеята за палави роли."---И по-добре! И двете са тотално анти-секси - кльощави закачалки за дрехи...