Netflix и филмите, които ще ви накарат да настръхнете от ужас

Обновена: 29 ное 2023 11:39 | 29 ное 2023 11:35, Камелия Цветанова
21
Netflix и филмите, които ще ви накарат да настръхнете от ужас

Всеки хорър фен знае, че тръпката, която може да изпита от гледането на страшен филм, не може да се сравни с нищо друго. Моментите на изненада и очакването, че злодеят ще изскочи от някой ъгъл, последван от ужасяващ кадър, повишават нивата на адреналина и ни карат да се чувстваме истински живи. И макар за много хора това да е чиста лудост, хорър гилдията изобщо не е малка, а с времето разнообразието, което предоставя този жанр, става все по-пъстро. А какво по-приятно от загасени лампи, пуканки и време за страшен филм пред екрана с любезното съдействие на Netflix?

Отскоро достъпът до най-голямата стрийминг платформа в света е възможен за клиенти на мобилни услуги и домашна телевизия от А1. Благодарение на новото партньорство на телекома Netflix се предлага като част от премиум плана за домашна телевизия ТВ 200 МАХ през целия двугодишен период на договора и за един месец в плана A1 ТВ 200+.

И трите плана на Netflix (Basic, Standard и Premium) са достъпни за потребителите на А1, като абонаментната такса може да бъде заплатена с месечната им фактура. По този начин се спестява необходимостта от използването на банкова карта при заплащане. Още една хубава новина е, че клиентите с мобилни планове Unlimited могат да се радват на Basic тарифата, като я добавят към плана си за 6 месеца. След изтичането на този период, те започват да заплащат за избрания от тях план на стрийминг платформата.

В следващите редове ще научите за някои от най-страховитите филми, които можете да гледате по Netflix:

In The Tall Grass (Във високата трева)

Базиран на всеизвестната новела „Във високата трева“, филмът на Netflix е поредната екранизация по книга на Стивън Кинг, която ни оставя смразени от едновременен ужас и вълнение. Когато бременната Беки и нейният брат Кал чуват викове за помощ във високите треви, те се спускат да помогнат без дори да подозират какво ги очаква. Веднъж попаднали в тези мистични треви, вместо да намерят изхода обратно, младежите срещат още загубени хора. Скоро всички осъзнават, че нещо ужасяващо ги очаква, а изходът вече е само мираж.

Stranger Things (Странни неща)

Хитовата поредица на Netflix, която се превърна в любим сериал за милиони, е огромна палитра от емоции на вълнение, объркване, страх и драма. В началото стоят група младежи, издирващи своя безследно изчезнал приятел, свръхестествени сили и едно момиче с необясними способности. В последствие историята се разгръща с постоянни обрати и неочаквани, стряскащи на моменти случки. Мистерията на този сериал не може да се облече в думи – той съчетава преживяванията от ежедневния живот на един тийнейджър със секретни правителствени експерименти и мистични тъмни сили.

Tin and Tina (Тин и Тина)

Испанският филм на ужасите ще ви накара да сънувате кошмари дни наред. Историята проследява живота на Адолфо и неговата съпруга Лола, която претърпява спонтанен аборт в деня на тяхната сватба. След трагичната загуба младото момиче изпада в дълбока депресия и отчаяние, затова двамата взимат решение да си осиновят дете. Албиносите близнаци Тин и Тина са отгледани в дом със строги религиозни разбирания и са с добро възпитание. С времето обаче, децата стават все по-странни, а събитията около тях все по-ужасни. Скоро родителите разбират, че зловещата енергия в къщата не е случайна, а децата може би са опасни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
Чичо Манчо преди 5 месеца
Всички филми трябва да бъдат със субтитри. Стига с тая икономия.Помислете и за хората с увреден слух, като мен.Гледах Анимал планет заради субтитрите , но вече ги няма.ДЕПМ.
14
4
 
2
 
! Отговори
Бах мама му. преди 5 месеца
Ужас изпитваме не от филмите. Знаем че са измислица. Но войната на Путин е съвсем реална. Реален ужас.
13
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До пияница мистик 12. Ето един сайт за стрийминг - https://rezka.ag . Някои филми са с оригинално аудио и субтитри, други с дублаж като обикновено минимума е да е на руски, но не винаги. Има доста филми и сериали. Може да се каже, че там гледах по-голямата част от южнокорейските сериали 'Signal' (2016) и 'Tunnel' (2017). Препоръчвам за феновете на пътуване във времето и полицейски истории.
12
1
 
2
 
! Отговори
пияница мистик преди 5 месеца
Ей, този "Tin and Tina" го няма никъде в Замундите или Арена, но няма проблем. В Нетфликса действително го има. Има опция да си пуснеш аудиото на английски и да му сложиш руски субтитри, ако ти избяга някоя дума да не я чуеш добре :))) Тъкмо си го пуснах. Започна добре. Сипвам си една водка и след малко продължавам да гледам. А аз където съм най-върлия русофоб знам руски, какво остава за вас, дрогаре :))) Слагайте си Нетфликс пичове, не е толкова скъпо на месец и има много яки неща
11
0
 
3
 
! Отговори
9 преди 5 месеца
И какъв е смисъла на цялото това нещо!? Къде ми е кирията!? Ще плащам на А1 вместо да се регистрирам сам и да плащам директно на Нетфликс. Топ оферта! Да не говорим,че Нетфликс почнаха да спират навсякъде споделено гледане до 4 човека така че айде без...
10
0
 
2
 
! Отговори
Веско преди 5 месеца
Но субтитри на хърватски, унгарски и т.н. бутикови езици има.
9
0
 
3
 
! Отговори
Ядрен вампир Z преди 5 месеца
Вампира не плаща за нещо което го има без пари в замунда.
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Офертата е само за Basic плана, който е само за 1 ползвател. Не може няколко човека да гледат едновременно на няколко лаптопа да речем. Това как да е, ама в Basic не се поддържа високата резолюция - 4K Ultra и т.н., което при съвременните големи телевизори си е направо showstopper.
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Може, но само ако е доставен от Йетел или Виваком.
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Но няма български субтитри
5
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ако още не са пуснали български субтитри не знам защо изобщо ги рекламират
4
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
и с какъв акъл ще гледам филм който ме изпитва да карам страх, най-ниско честотното чувство ! трябва наистина да имаш мозък като на президент на български футболен съюз, да си саморпичиниш такова разтройство
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Пак звучи от телефона ми "ПРезидентски сигнал"! За трети път!
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Когато започнат да превеждат филмите, да не залагат най-вече на собствена продукция, а да показват популярни заглавия, които често не се намират при тях и коригират цените си спрямо българския стандарт, а не този в западна Европа, тогава вече може и да се замисля за Netflix!
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Има ли бг субтитри