Командарев започва нов филм, копродукция с три държави

Снимките стартират на 16 март
Обновена: 29 дек 2023 12:28 | 29 дек 2023 10:53, Петър Бойчев
8
Командарев започва нов филм, копродукция с три държави
Снимка: БГНЕС

Стефан Командарев започва нов филм въпреки че коментарите за „Уроците на Блага“ още не са утихнали. "Вече са избрани места за снимки и подготвяме снимачен план... Мечтите нямат лимит и се надяваме той да е дори по-успешен от "Уроците на Блага", казаа режисьорът пред БНР.

Филмът ще бъде копродукция между три европейски държави: "Правил съм филми и с изключително малък бюджет и със среден, но по-важно е желанието за кино, майсторството на целия екип и най-вече актьорите, за да се получи нещо завладяващо на екрана".

По думите на Командарев кампанията за българската номинация за "Оскар" - "Уроците на Блага" - е била възможно най-добрата. „Бяхме в предвижданията на всички големи киноиздания, че ще бъдем в краткия списък, ние си свършихме достойно работата, но не попаднахме в него... Не е толкова лесно и не е само въпрос на качествата на филма. Има много пари, интереси, много лобиране", споделя Командарев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
шарен кахназаров преди 3 месеца
какво да кажем за бай чефо. От една страна не е бездарен като... да не изброяваме 80% от бг режисьорите. От друга, става ми тъжно да го гледам вече двадесет години да се кандилка и да се мъчи да хване посоката на вятъра на евро конюнктурата па белким хване някой фестивал да го награди. За оскари даже не говорим макар да е видно че това му е голямата болка на човека.
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Филма се казва - ,,Само членството ши ва опрай,, . Кооп-родукция на данъкоплатците от брюкселския съюз . Вече 30 години го гледаме тоя филм и ставаме все по малко но пък все по задлъжнели от плащането на такива филми . А в САЩ най големия филм сега се казва - ,,Гражданска война,,и се снима без парите на данъкоплатеца .
2
2
 
5
 
! Отговори
Хмм... преди 4 месеца
Дано излезе нещо стойностно на бял свят накрая, щото нищо от досегашното на Командарев няма стойност!Нито репликите реплики, нито артистите.
1
2
 
8
 
! Отговори
Точен преди 4 месеца
Антибългаринът командарев е грантаджия.