Анушка Делон: Дете съм на баща си, не на портфейла му

Семейните войни в клана продължават
8 яну 2024 23:00, Стела Стоянова
9
Анушка Делон: Дете съм на баща си, не на портфейла му
Снимка БГНЕС, архив

В поредния епизод от войната на клана Делон, Анушка Делон, дъщерята на легендата на френското кино увери, че е искала да заведе баща си в Швейцария, за да може той да получи медицинско лечение, отхвърляйки данъчните мотиви, в които я обвинява брат й Антони, срещу когото казва, че e подала жалба, предаде АФП.

"Аз съм дъщеря на баща си, не съм дъщеря на портфейл", защити се Анушка Делон по TF1, говорейки за първи път след избухването на семейната война в средата на седмицата.

В петък по-големият й брат я разкритикува, че иска да "върне" баща им в Швейцария, където легендарният актьор пребивава административно и чийто гражданин е от 1999 г., за да избегне "огромен данък" след смъртта му, докато 88-годишният Ален Делон иска да прекара последните си дни в дома си в Души-Монкорбон, южно от Париж.

Ден преди това Антони Делон обвини Анушка, че манипулира баща им, чието здравословно състояние се влошава след инсулт през 2019 г.

"Той е следен в Швейцария заради болестите си, назначено му е лечение", обясни Анушка Делон. "Единствената причина, поради която исках да го доведа в Швейцария, беше, за да може да бъде лекуван", защити се тя, пише БТА.

Медицински преглед е бил планиран за август, само че брат й е бил "категорично против", казва тя.
       
"Ален Делон провежда лечение, което е жизненоважно за него, и противно на съветите на лекарите, той реши да го спре. Аз не бях съгласна, не можах да направя нищо по въпроса и е неприлично това да се представя като данъчно изгнание, да се говори за пари".

"Не съм излъгала за медицинските резултати на Ален Делон, както твърди синът му", продължава Анушка Делон.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: ален делонанушка делон
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
0
 
! Отговори
до 1 преди 3 месеца
Абе стой си с руските ценности... и водката.
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Явно брата няма търпение да получи парите.
6
5
 
2
 
! Отговори
Реалист преди 3 месеца
До Анонимен 1; Болезнената завист ще ти докара някоя дампа бе, чyкyндype!
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Приятни сънища!
4
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Предпочитам да гледам филми, да слушам музика, отколкото да се ровя, още по-малко да коментирам личния живот на актьори и музиканти!
3
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ален никога не призна първородния Арон, заради Натали и Антони. Особено заради Натали, която постоянно дрънкаше, че Ари не е син на Ален, но откаьвайки да направи тест. А приликата на младини на Ален и Ари е очевидна. Сигурно всичките му деца обичат баща си по свой начин, но си нямат доверие и си завиждат. Но Анушка от холандската *** Розали определено има любов към баща си.
2
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Антони е син от единствения му брак с Натали Делон, затова ревнува спрямо другите. Ален Делон постъпи много грозно с първородния си син Ари ( Арон) Булон, от германската певица Нико, отказвайки му бащинство. Беше отгледан от майката на Делон и носи нейното фамилно име, понеже Нико беше яка наркоманка и умря от това, а миналата година и Ари умря на 60 от същото, научил наркотиците от майка си. Но Ален никога не го призна за син, усилвайки драмата му.
1
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Евроатлантически ценности